sonic írta:dzsi91 írta:"Pedig Jordi Alba egy renkívül szimpatikus fiatalember" Faragó Richárd 2013(Bayern-Barcelona)

Qoute of the day? Pedig ez a Farago Ricsi egy rendkivul szimpatikus fiatalember...
Dzsi its time for you to spread the love, adjad nekik.
Kar hogy krizisben vagyunk, mert meg veletlenul hajlanek ra hogy elhiggyem hogy van eselyunk megnyerni a bajnoksagot 4 pont elonybol (amit ma este abszolvalunk...).

Most már kivárom a nyarat

, leírtam többször is, vissza is lehet keresni,hogy attól függetlenól,hogy temetem a barcát lesznek jobb időszakaik, ez most egy ilyen. Csak megint mindenki annyira megijedt.Majd év végén elszámolunk, mert oké hogy "temetem"(ami abból áll,hogy szerintem nem nyernek idén se bajnokságot se bl-t) őket én ezt vállalom is, de pár jobb meccs után nem kell nyomatni,hogy most azoknak lett igaza akik óvatosak voltak

Meg az is irreális elvárás,hogy 10 pontokat verjünk rájuk,2011-12 és 12-13 kirívó eset volt amikor elhúzott nagyon az egyik vagy a másik,egyébként nem jellemző. Ugyanez igaz a Madridra is, volt(van?) egy hullámvölgyünk amivel szinte mindenki számolt, vártuk is és alá írtuk volna előre ,hogy ez januárba jöjjön... Meg lehet nézni a többi nagy bl esélyes év elejét, mind bukdácsolnak , nyilván nem szándékos, de a csúcsbarca is mindig ilyenkorra időzitette a rossz formát,de majd meglátjuk.
Egyébként ha jól megnézitek az Atletico borította fel az erőviszonyokat, azzal ,hogy minket elvertek a barcától kikaptak, teljesen átrendeződtek az erőviszonyok egy időre a többség szemében... Az Atletico nekünk jelenleg hatalmas mumusunk,bár meggyőződésem,hogy a tavaly májusi imám miatt van ez (sorry

).
Továbbra is tartom,hogy csak rajtunk múlik.Jobbak vagyunk, nem a pillanatnyi forma alapján,hanem úgy amblokk, jobb erősebb csapatunk van és ez év végén megint meg fog látszani mint tavaly.Ha a barca bajnok lesz idén,az csak is a mi balfaszságunknak lesz köszönhető.... "a REAL MADRIDOT csak a REAL MADRID győzheti le"
Ma egyszerűen kötelező nyerni,ha megvan a 3 pont akkor ebből az egész januári hullámvölgyből úgy jövünk ki ,hogy nem is buktunk pontot, ami nagyon jó lenne egy nyugodtabb tavasz érdekében.
Lehet csűrni csavarni, de ez a barca számomra egy galaktikus Real 2.0, van egy nívótlan edző, egy sebezhető védelem és egy pár ász a támadó sorban akik képesek eldönteni meccseket. Versenyképesek Messi és Neymar miatt, bárkit elkaphatnak, de hosszútávon ez nem jöhet be szerintem, nekünk se jött be, pedig még durvább nevek voltak elől... aztán persze lehet erre írni,hogy nem hasonlít a galaktikus madridunkra mert .... de nagy vonalakban le egyszerűsítve szerintem igen...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams