Banális hülyeségen megy a vita, egyértelmű volt a dolog.
Amúgy, Neymarnak is volt valami afférja a meccs végén, amiért láttam, hogy kiállítást reklamált még pár Barca szurkoló is, erről tud valaki mutatni vidit?
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. február 22., vasárnap 13:36
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 22., vasárnap 13:09
Addig amíg itt nincs mire sarat dobálni, ott meg levegőt sem kapnak az őket betemető sz**tól. Ha majd lesz új elnök, Rosellt elítélték, lejár a transzferbünti, megint kezdeni kell a hadjáratot a Real ellen. Addig viszont nem kötelező a Real ellen szólni, mert az csak a magas labda feldobása. Mondjuk Xavit ez sem szokta visszatartani.Toti írta:most ez csak eszembe jutott, de neymarban pozitívan csalódtam ebben a szezonban.
egyrészt nincs már annyi dobálás, de ez mondjuk nem is érdekel annyira, sokkal inkább az, h értelmes dolgokat nyilatkozik, ha megkérdezik a madridról v egy-egy játékosról és nem a sarat dobálja. nem állt be a sorba.. kíváncsi vagyok meddig tűrik ezt majd ott meg?
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 22., vasárnap 12:34
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. február 22., vasárnap 12:26
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 22., vasárnap 12:24
dzsi91 írta:"Pedig Jordi Alba egy renkívül szimpatikus fiatalember" Faragó Richárd 2013(Bayern-Barcelona)
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. február 22., vasárnap 12:18
Robben tudna mesélni.dzsi91 írta:"Pedig Jordi Alba egy renkívül szimpatikus fiatalember" Faragó Richárd 2013(Bayern-Barcelona)
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 22., vasárnap 12:01
HozzászólásSzerző: Zorro » 2015. február 22., vasárnap 11:32
Teljesen egyetertek...hehe írta:...
annyira elpuhult és egy szánalmas aberrációra hasonlít már ez a sport, hogy elképesztő.
az összes bíró szar, de ne csodálkozzunk, ha az összes játékos (akik legalább 7-szer annyian vannak a pályán) arra játszik, hogy átverje a sporit és igazságtalan előnyhöz juttassa a csapatát.
egy tökéletes módszer lehetne erre, olyan kemény pénzbüntik a meccsek után a szimulálásért, műesésért, durvaságért és minden oda nem illő dologért, hogy belegebednek. nem az ilyen 3-4ezer euros dologra gondolok, az nba-ben is kb. röhögnek ezen a milliós fizetések mellett.
oda kell b*ni keményen, a sok piperkőc és anyámasszonykatonája - élen a latin játékosok sajnos, mint a buzik a szappanoperában -, meg kellene tanulja, hogy nem ez a példa a gyerekeknek világszerte, mert miattuk is korcsosul a világ tovább.
HozzászólásSzerző: cart » 2015. február 22., vasárnap 11:31
Én két szabálytalanságot is láttam Albától az eset előtt...Matt009 írta: Mivel a támadó nem szabálytalanság miatt került a földre
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 22., vasárnap 11:27
Lassan ott tartunk, hogy Alba a szenvedő fél.Matt009 írta:Én értem mire gondol hehe. Hajlok rá, hogy igazat adjak neki. Nem volt síp, Alba a labdára irányult, nem a srácot rugdosta. Nem indulatból cselekedett, a labdát akarta. Az más kérdés, hogy úgy tűnhetett, hogy a támadót rugdosta, de nem így van.
Mivel a támadó nem szabálytalanság miatt került a földre, ezért kezezés miatt szabadrúgás jönne a Barcának, de a bíró ezt sem fújta le, ezért Alba megpróbált labdát szerezni. Kétes szitu volt, Alba valamilyen szinten sportszerűtlen volt, lehet jár a sárga is, de a piros tuti nem, mivel a labdaszerzés volt a cél.
Hasonló dolog volt a 2011-es Bl elődöntőn a Pepe-Alves eset, amit az akkori bíró rosszul ítélt meg, és azonnal pirosat adott, pedig még testkontaktus sem volt, elsőre úgy tűnhetett, hogy Pepe hentesmunkát végzett.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 22., vasárnap 11:23
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 22., vasárnap 11:22
HozzászólásSzerző: Zorro » 2015. február 22., vasárnap 11:17
Es ketsegunk se legyenToti írta:...kétségünk se legyen hogy ha ez egy Barca - Real meccsen van 0-1-nél közelítve a végéhez, és CR-t lökik meg, akkor ő is lent marad...
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. február 22., vasárnap 11:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 22., vasárnap 11:06
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. február 22., vasárnap 11:00
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 22., vasárnap 10:57
legkozelebb egy ilyet is lathatunk majdtucsoki írta:A sport megcsúfolása lenne, hogy ha valakinek nem tetszik az ítélet, akkor kényére-kedvére cselekedhet.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. február 22., vasárnap 10:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 22., vasárnap 9:47
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 22., vasárnap 9:20
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem