Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Toti

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 22., vasárnap 12:34

most ez csak eszembe jutott, de neymarban pozitívan csalódtam ebben a szezonban.
egyrészt nincs már annyi dobálás, de ez mondjuk nem is érdekel annyira, sokkal inkább az, h értelmes dolgokat nyilatkozik, ha megkérdezik a madridról v egy-egy játékosról és nem a sarat dobálja. nem állt be a sorba.. kíváncsi vagyok meddig tűrik ezt majd ott meg?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. február 22., vasárnap 12:26

maradjunk annyiban hogy a mennyei megyeibe ezt nem merte volna megtenni, mert szétverték volna :lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 22., vasárnap 12:24

dzsi91 írta:"Pedig Jordi Alba egy renkívül szimpatikus fiatalember" Faragó Richárd 2013(Bayern-Barcelona)

:lol:

Qoute of the day? Pedig ez a Farago Ricsi egy rendkivul szimpatikus fiatalember... :D

Dzsi its time for you to spread the love, adjad nekik. :D

Kar hogy krizisben vagyunk, mert meg veletlenul hajlanek ra hogy elhiggyem hogy van eselyunk megnyerni a bajnoksagot 4 pont elonybol (amit ma este abszolvalunk...). :ike:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. február 22., vasárnap 12:18

dzsi91 írta:"Pedig Jordi Alba egy renkívül szimpatikus fiatalember" Faragó Richárd 2013(Bayern-Barcelona)

Robben tudna mesélni. :D Az ominózus meccs óta, senki nem magyarázza meg, hogy Alba csak a labdát akarta. Elszállt agya, ennyi a történet. Az egy dolog, hogy a malagás gyerek könnyen esett, de ez Jessicát nem menti fel az alól, hogy elkezdte rugdalni. Magasról tett arra, hogy labdát, vagy babát talál-e.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 22., vasárnap 12:01

"Pedig Jordi Alba egy renkívül szimpatikus fiatalember" Faragó Richárd 2013(Bayern-Barcelona)

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Zorro
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ramos, Modric, Valverde, Bellingham
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Zorro » 2015. február 22., vasárnap 11:32

hehe írta:...
annyira elpuhult és egy szánalmas aberrációra hasonlít már ez a sport, hogy elképesztő.
az összes bíró szar, de ne csodálkozzunk, ha az összes játékos (akik legalább 7-szer annyian vannak a pályán) arra játszik, hogy átverje a sporit és igazságtalan előnyhöz juttassa a csapatát.
egy tökéletes módszer lehetne erre, olyan kemény pénzbüntik a meccsek után a szimulálásért, műesésért, durvaságért és minden oda nem illő dologért, hogy belegebednek. nem az ilyen 3-4ezer euros dologra gondolok, az nba-ben is kb. röhögnek ezen a milliós fizetések mellett.
oda kell b*ni keményen, a sok piperkőc és anyámasszonykatonája - élen a latin játékosok sajnos, mint a buzik a szappanoperában -, meg kellene tanulja, hogy nem ez a példa a gyerekeknek világszerte, mert miattuk is korcsosul a világ tovább.
Teljesen egyetertek...
Kene egy olyan biroi testulet (min UEFA szint) amely kozvetlen meccs utan (alatta nehezebb lenne, mert ugye nem lehet videobiro, emiatt olyan kulso dontes sem ami befolyasolhatja a meccset) kiszabja az 5-10 mecces eltiltasokat, meg nemi halmozati rendszert is alkalmazna. Ekkor bizti a klubbok is beepitenek a szerzodesekbe, hogy ilyen esetekben nincs fizu, meg...

Ha jol emlekszem volt egy BL mecs, ahol egy arc egy lefujas utan sportszeruen visszaadott labdabol golt rugott. A meccs utan utolag kapott vmi buntit, egy olyan pont alapjan, amely etikai elvekre hivatkozik.
Egyszoval van paragrafus ilyen esetekre es mar alkalmaztak is utolag (az most hagyjuk, hogy UEFA meg LaLiga)
https://x.com/elchiringuitotv/status/17 ... 2435297281
https://www.youtube.com/watch?v=qhX06B58O7M
Így kell történelmet írni. Rajongóknak a szívébe, gyűlőködöknek az agyába égett bele.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2015. február 22., vasárnap 11:31

Matt009 írta: Mivel a támadó nem szabálytalanság miatt került a földre
Én két szabálytalanságot is láttam Albától az eset előtt...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 22., vasárnap 11:27

Matt009 írta:Én értem mire gondol hehe. Hajlok rá, hogy igazat adjak neki. Nem volt síp, Alba a labdára irányult, nem a srácot rugdosta. Nem indulatból cselekedett, a labdát akarta. Az más kérdés, hogy úgy tűnhetett, hogy a támadót rugdosta, de nem így van.

Mivel a támadó nem szabálytalanság miatt került a földre, ezért kezezés miatt szabadrúgás jönne a Barcának, de a bíró ezt sem fújta le, ezért Alba megpróbált labdát szerezni. Kétes szitu volt, Alba valamilyen szinten sportszerűtlen volt, lehet jár a sárga is, de a piros tuti nem, mivel a labdaszerzés volt a cél.

Hasonló dolog volt a 2011-es Bl elődöntőn a Pepe-Alves eset, amit az akkori bíró rosszul ítélt meg, és azonnal pirosat adott, pedig még testkontaktus sem volt, elsőre úgy tűnhetett, hogy Pepe hentesmunkát végzett.
Lassan ott tartunk, hogy Alba a szenvedő fél. :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 22., vasárnap 11:23

Olyan dologról vitáztok,ami hétről-hétre előfordul europa futballpályáin.A bìró dolga lenne rendett tenni,de egy két kivételtől eltekintve olyan szar a játékvezetés,hogy még én is különbül fújnék :D
Képtelenek rendet tenni,kézben tartani a meccset,amit az edzők észre is vettek,ezért ipari méretekben nevelik ki a jobbnál jobb szinészeket,ha meg ettől valamelyik baromnak eldurran az agya,azt meg nem fegyelmezik.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 22., vasárnap 11:22

Én értem mire gondol hehe. Hajlok rá, hogy igazat adjak neki. Nem volt síp, Alba a labdára irányult, nem a srácot rugdosta. Nem indulatból cselekedett, a labdát akarta. Az más kérdés, hogy úgy tűnhetett, hogy a támadót rugdosta, de nem így van.

Mivel a támadó nem szabálytalanság miatt került a földre, ezért kezezés miatt szabadrúgás jönne a Barcának, de a bíró ezt sem fújta le, ezért Alba megpróbált labdát szerezni. Kétes szitu volt, Alba valamilyen szinten sportszerűtlen volt, lehet jár a sárga is, de a piros tuti nem, mivel a labdaszerzés volt a cél.

Hasonló dolog volt a 2011-es Bl elődöntőn a Pepe-Alves eset, amit az akkori bíró rosszul ítélt meg, és azonnal pirosat adott, pedig még testkontaktus sem volt, elsőre úgy tűnhetett, hogy Pepe hentesmunkát végzett.

Zorro
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ramos, Modric, Valverde, Bellingham
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Zorro » 2015. február 22., vasárnap 11:17

Toti írta:...kétségünk se legyen hogy ha ez egy Barca - Real meccsen van 0-1-nél közelítve a végéhez, és CR-t lökik meg, akkor ő is lent marad...
Es ketsegunk se legyen :D hogy vki nalunk pirosat kapott volna (lehet, hogy CR szimulalasert :mrgreen: ) De ha nincs senki, akkor ugye Pepe, mert Ő az ugyeletes gyilkos :D
Majd aztan a meccs vege felel a biro felmutatja az "Amig a barca 2-öt nem lő" táblát.

Vegeignezve a videot dobbenetes, hogy a katalanok miket usznak meg, nalunk meg Marcelot kizartak az AMadrid elleni meccsrol.

A Pepe-DAlves orokbaratsag kezdetet ota tudjuk, hogy a szandekot is buntetni kell. Neha... Bizonyos szinkombinaciok eseten...

De kicsit ha hatrebb lepnenk es ertekelni kene az elmult 5-6 ev RMCF meccseit biraskodas szempontjabol, akkor azt mondanam:
A fociban jelenleg harom fele szabaly letezik:
1. Ami mindnekire vonatkozik
2. Ami csak az RMCF-re vonatkozik
3. Ami az FCB-re nem vonatkozik

:iszonyat_tragar_karomkodas:
https://x.com/elchiringuitotv/status/17 ... 2435297281
https://www.youtube.com/watch?v=qhX06B58O7M
Így kell történelmet írni. Rajongóknak a szívébe, gyűlőködöknek az agyába égett bele.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. február 22., vasárnap 11:14

azért mert hehe azt mondta. Felesleges belemenni, úgyis jönni fog 68 megdönthetetlen érvvel, ha meg mégis sikerül akkor benyögi h ő inkább most elmegy ebédelni :lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 22., vasárnap 11:06

Magyarázzátok már el, hogy miért NEM volt Alba szabálytalan az eset előtt? A malagas lépne bal lábra ő meg beletérdel, még jó, hogy összeesik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. február 22., vasárnap 11:00

én értem hehe, hogy mit akarsz mondani, meg igazad is van, hogy büntetni kell minden pályára nem illő dolgot, meg a játékvezetésen is mihamarabb javítani kell, mert egyre szarabb a helyzet, én is büntetnék mindent utólag, nem is értem, hogy a színészkedés miért nincs sosem elővéve

alba cselekvése tulajdonképpen a rossz bírói döntés következménye, de ilyet akkor sem lehet, erre egyszerűen nincsen mentség, ahogy pepe esetében sem, itt sincs
ez egyértelmű piros lap
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 22., vasárnap 10:57

tucsoki írta:A sport megcsúfolása lenne, hogy ha valakinek nem tetszik az ítélet, akkor kényére-kedvére cselekedhet.
legkozelebb egy ilyet is lathatunk majd :mrgreen:

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. február 22., vasárnap 10:36

Láttátok Alvest meg Neymart milyen szépen néznek ki? :lol:
Hát csodálatosak. :agree: :lol:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 22., vasárnap 9:47

Jujj. Amúgy nem értem, hogy hehe minek véded. Mert oké az első rúgás még csak csak a labdára irányult, de a másodiknál már nem igazán gondolkozott Jessica. Azt sem értem, hogy a szabálytalanságon miért vitatkozott.
K

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 22., vasárnap 9:20

Látom hehe alkot... :lol: :lol: Bár nem igazán értem ezen mit kell magyarázni. Alba minimum sárga, de inkább piros, malagás gyerek meg sárga. Neymart viszont le küldtem volna a belépőért az biztos, és nem azért mert barcás... Ez nem pályára való!

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 22., vasárnap 8:59

Toti írta:nekem annyi a véleményem erről, - és most itt tényleg a konkrét szituációra gondolok - hogy albanak teljesen mindegy lett volna, h jogosan terül el földön a malagas srác v sem, akkor is elkezdte volna rugdosni, ígyis úgyis.
Ehhez még annyit, hogy Alba lendületből ment neki, kétségünk se legyen hogy ha ez egy Barca - Real meccsen van 0-1-nél közelítve a végéhez, és CR-t lökik meg, akkor ő is lent marad...

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 22., vasárnap 8:55

nekem annyi a véleményem erről, - és most itt tényleg a konkrét szituációra gondolok - hogy albanak teljesen mindegy lett volna, h jogosan terül el földön a malagas srác v sem, akkor is elkezdte volna rugdosni, ígyis úgyis.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Vissza: