meg akarta ölni a cipőjével.

a csúnya gonosz alba, meg az ördögi barcelona.
sztem olvassatok kevesebb RMCF-et

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. február 21., szombat 20:40
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 21., szombat 20:39
Amit írsz, azt Te elhiszed? A labdát akarta kirúgni?hehe írta:a labdát akarta kirúgni a játékos alól, mivel a majom bíró nem volt hajlandó lefújni és szabadot ítélni a barca javára.
ja hogy közben a malagás direkt úgy fordult, hogy a hátába kelljen rúgni....
nem kéne beszorítani a labdát, a bírónak ezt le kéne fújnia, hát mit csináljon az ellenfél ilyenkor? fütyülve nézze és várjon, amíg le nem telik a meccs?
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 21., szombat 20:36
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. február 21., szombat 20:35
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 21., szombat 20:34
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. február 21., szombat 20:32
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. február 21., szombat 20:29
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. február 21., szombat 20:23
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. február 21., szombat 20:02
Lefújja a malagás baromságait, de lendületből elmegy odáig az akció, hogy földre kerül a fazon. Ezt követően tegyük fel, hogy Alba ugyanúgy megrugdossa. Az szerinted normális dolog és a malagás hibája?hehe írta:dehogynem válaszoltam.ez oké, de nem válaszoltál a kérdésre
normális világban a bíró rögtön lefújja a malagás baromságait és sor se kerül arra, hogy albinho rugdosódhasson.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. február 21., szombat 19:23
ez nem válasz volt, hanem egy okos kitérés, Albát még meg sem említettem bennehehe írta:dehogynem válaszoltam.ez oké, de nem válaszoltál a kérdésre
normális világban a bíró rögtön lefújja a malagás baromságait és sor se kerül arra, hogy albinho rugdosódhasson.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 21., szombat 19:20
két hetekre előfordul, de igazából a kezedben a döntésFaust írta:És egy normális világban Te pl. nem fórumozhatnál.és nincs színészkedés meg favágás és sok nulla-nulla van, mert minden normális![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. február 21., szombat 19:18
dehogynem válaszoltam.ez oké, de nem válaszoltál a kérdésre
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. február 21., szombat 19:17
ez oké, de nem válaszoltál a kérdésrehehe írta:egy normális világban normális bíró van.wxyz írta: Akkor egy normális világban lehet rugdosni a színészkedő játékosokat?
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. február 21., szombat 19:17
És egy normális világban Te pl. nem fórumozhatnál.és nincs színészkedés meg favágás és sok nulla-nulla van, mert minden normális
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 21., szombat 19:10
és nincs színészkedés meg favágás és sok nulla-nulla van, mert minden normálishehe írta:egy normális világban normális bíró van.wxyz írta: Akkor egy normális világban lehet rugdosni a színészkedő játékosokat?
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. február 21., szombat 19:07
egy normális világban normális bíró van.wxyz írta:Akkor egy normális világban lehet rugdosni a színészkedő játékosokat?hehe írta:maradjunk annyiban, hogy szabadrúgás a barcának.
egy normális világban.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. február 21., szombat 19:04
Akkor egy normális világban lehet rugdosni a színészkedő játékosokat?hehe írta:maradjunk annyiban, hogy szabadrúgás a barcának.
egy normális világban.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. február 21., szombat 18:59
HozzászólásSzerző: Banán » 2015. február 21., szombat 18:58
releváns kérdés, hogy kinek mi a normális...hehe írta:maradjunk annyiban, hogy szabadrúgás a barcának.
egy normális világban.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 21., szombat 18:58
Túlságosan túlértékelték páran ezt a kb 10 meccses sorozatot a Barcánál... Ilyen csapatok ellen volt nekünk is egy 22 meccses sorozatunk, nem is értem mi volt ez a hangulat itt, hogy innentől a Barca aláz megint.
Jelenlévő fórumozók: 62 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem