Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Hát ez hatalmas, ennyire összetett gondolkodásmódot...

- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
de te se akard kihozni h nem rúgta kétszer is bordába/hátba a fekvő embert, meg hogy ez szükséges volt... ez a kérdés, nem az h előtte mér kellett elesnie, meg mér buzi a bíró
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
mindenáron azt akarjátok kihozni, hogy a büdösmocskos ultrarohadék albát köpködhessétek, mert barcás, mert ő alba.
közben meg csak hideg fejjel, objektíven kéne nézni.
pepe sem tapossa össze a kisbuzit, ha a bíró jól dönt, és nem tizit, hanem flopperkedésért sárgát ad a nyomoréknak.
(én már akkor sem hibáztattam pepét, és most albát sem fogom. viszont az ilyen esetekért a félhavi fizuját elkérném büntetésként a szimuláló, faszfejkedő játékosoktól)
közben meg csak hideg fejjel, objektíven kéne nézni.
pepe sem tapossa össze a kisbuzit, ha a bíró jól dönt, és nem tizit, hanem flopperkedésért sárgát ad a nyomoréknak.
(én már akkor sem hibáztattam pepét, és most albát sem fogom. viszont az ilyen esetekért a félhavi fizuját elkérném büntetésként a szimuláló, faszfejkedő játékosoktól)

- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk ez az Albás eset közel se volt olyan durva mint Pepeé. Pepe akkor nem csak piszkálta a csávót földön.

- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Lefújja a malagás baromságait, de lendületből elmegy odáig az akció, hogy földre kerül a fazon. Ezt követően tegyük fel, hogy Alba ugyanúgy megrugdossa. Az szerinted normális dolog és a malagás hibája?hehe írta:dehogynem válaszoltam.ez oké, de nem válaszoltál a kérdésre
normális világban a bíró rögtön lefújja a malagás baromságait és sor se kerül arra, hogy albinho rugdosódhasson.
ez nem válasz volt, hanem egy okos kitérés, Albát még meg sem említettem bennehehe írta:dehogynem válaszoltam.ez oké, de nem válaszoltál a kérdésre
normális világban a bíró rögtön lefújja a malagás baromságait és sor se kerül arra, hogy albinho rugdosódhasson.
két hetekre előfordul, de igazából a kezedben a döntésFaust írta:És egy normális világban Te pl. nem fórumozhatnál.és nincs színészkedés meg favágás és sok nulla-nulla van, mert minden normális![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
dehogynem válaszoltam.ez oké, de nem válaszoltál a kérdésre

ez oké, de nem válaszoltál a kérdésrehehe írta:egy normális világban normális bíró van.wxyz írta: Akkor egy normális világban lehet rugdosni a színészkedő játékosokat?
Labda a Barcelonáé, de attól még Alba hátbarúgta kétszer is a védőt, labdához nem sok köze volt
És egy normális világban Te pl. nem fórumozhatnál.és nincs színészkedés meg favágás és sok nulla-nulla van, mert minden normális

és nincs színészkedés meg favágás és sok nulla-nulla van, mert minden normálishehe írta:egy normális világban normális bíró van.wxyz írta: Akkor egy normális világban lehet rugdosni a színészkedő játékosokat?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehe
egy normális világban normális bíró van.wxyz írta:Akkor egy normális világban lehet rugdosni a színészkedő játékosokat?hehe írta:maradjunk annyiban, hogy szabadrúgás a barcának.
egy normális világban.

Akkor egy normális világban lehet rugdosni a színészkedő játékosokat?hehe írta:maradjunk annyiban, hogy szabadrúgás a barcának.
egy normális világban.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Örülök, hogy kikapott a Barca.
egyébként valahol számítottam is rá, gondoltam megrakom a Malagát, de aztán nem tettem.
Hülye voltam.
De mindegy, ha holnap nyerünk 4 pontra növeljük az előnyt, azt pedig minimum tartani kell az ElClassicóig, szépen be kell húzni idén a ligát, nincs mese.
egyébként valahol számítottam is rá, gondoltam megrakom a Malagát, de aztán nem tettem.
Hülye voltam.
De mindegy, ha holnap nyerünk 4 pontra növeljük az előnyt, azt pedig minimum tartani kell az ElClassicóig, szépen be kell húzni idén a ligát, nincs mese.
releváns kérdés, hogy kinek mi a normális...hehe írta:maradjunk annyiban, hogy szabadrúgás a barcának.
egy normális világban.
nekem se ez, se Pepe megmozdulása nem az
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Túlságosan túlértékelték páran ezt a kb 10 meccses sorozatot a Barcánál... Ilyen csapatok ellen volt nekünk is egy 22 meccses sorozatunk, nem is értem mi volt ez a hangulat itt, hogy innentől a Barca aláz megint.

Na ugye, hogy nem csak én látom így? Ezen a héten írtam hasonlót a vereség előtt, jaj de sokan voltak, akik ezért lehurrogtak. Nem állt össze jobban ez a Barca, csak Messi kicsit megnyugodott, mi vesztettünk pár meccset, és nagy volt a kontraszt a két csapat között. Nem kell elájulni a Barcától, én szívesebben játszanék velük a BL-ben, mint a BM Chelsea Atma trióval.
- hehe
maradjunk annyiban, hogy szabadrúgás a barcának.
egy normális világban.
egy normális világban.

ja, meg kétszer "lehátalta" Alba lábát, full gázhehe írta:ne vicceljünk már, eleve ott volt egy flop, aztán direkt ráfekszik a labdára, vicc az egész.Bullet T írta:Nem akarom a tuzet sitani, de a Barcasok allandoan azzal jonnek, hogy mekkora allat ez a Pepe, meg elkene tiltani orokre...holott eloszor a sajat hazuk tajan kene soprogetni.
https://www.youtube.com/watch?v=AgCVoMrxchU
- hehe
ne vicceljünk már, eleve ott volt egy flop, aztán direkt ráfekszik a labdára, vicc az egész.Bullet T írta:Nem akarom a tuzet sitani, de a Barcasok allandoan azzal jonnek, hogy mekkora allat ez a Pepe, meg elkene tiltani orokre...holott eloszor a sajat hazuk tajan kene soprogetni.

- Bullet T
Nem akarom a tuzet sitani, de a Barcasok allandoan azzal jonnek, hogy mekkora allat ez a Pepe, meg elkene tiltani orokre...holott eloszor a sajat hazuk tajan kene soprogetni.