Ne is mondd. 90-ből jöhetne simán Gündogan-Reus és még maradna is pénz mondjuk Kondogbiára, bár én őt nem feltétlen hoznám. Mondjuk én Balenek örülni fogok, ha jön, de 60 fölötti árnál nem lesz felhőtlen a boldogság pláne ha ez a középpálya rovására megy.Mike írta:nagyon az az érzés fogott el h leszünk olyan bolondok és kifizetünk 90 milliót Bale-ért![]()
ennyi pénzért hozhatnánk 3 minőségi középpályást
és közben le fogunk csúszni Iscoról is, csak hogy tovább bővüljön a Hazard, Götze, Lucas, Neymar névsor...

Kommentáld a híreket
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
Név szerint kikre gondoltál?Mike írta:ennyi pénzért hozhatnánk 3 minőségi középpályást
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nagyon az az érzés fogott el h leszünk olyan bolondok és kifizetünk 90 milliót Bale-ért
és közben le fogunk csúszni Iscoról is, csak hogy tovább bővüljön a Hazard, Götze, Lucas, Neymar névsor...

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Galacticos
isco szerintem a citybe fog menni. ott előreláthatólag játszhatna a balszélen is, ugye ha pelle ott is 4231et nyomat majd akkor eddig van a tkp-nál nekik egy friss navasuk aki vérbeli jobbos, silva aki inkább középső de tud játsani a három poszt bármelyikén és nasri akinek szerintem még két jó meccse nem volt egymás után a cityben. plusz ugye pellegrini is ott van akit bálványoz.
ellenben az apja ugye minket preferálna, hát remélem az apja tudja úgy befolyásolni mint neymart az övé.
van egy olyan érzésem hogy ez az isco ügylet fog a leghamarabb lezárulni és kiderülni hogy ide vagy oda.
egyébként felhozzátok balenek érvként hogy folyamatosan fejlődik ami jogos. de két évvel idősebb mint isco, isco pedig idén robbant be ha tudja ezen a szinten még pörgetni akkor szerintem két év múlva simán tarthat ott ahol most bale. és ezt csak azért most hozom fel, mert azt hittem hogy bale 22 és megnéztem és most lesz 24. szóval tévedtem egy évet, és még szülinapja se volt idén.
na mindegy, nem az a két-három év miatt, csak ha úgy fejlődik akkor SZERINTEM...
ezt muszáj volt ideírnom a végére mielőtt öten a torkomnak ugranának.
suarez cavani genyózásho:
egyértelmű. bírom cavanit, mert sokkal jobb mint higuain de nem ér 60milliót. suarez olcsóbb lenne de szerintem őt sem adnák el 40-45millió alatt, de akkor is sokkal olcsóbb mert sok az a kb 15milla, az egy kondogbia ára körülbelül.
úgyhogy egyértelműen suarezt hoznám, a kettő közül, de a nyár elején nálam ő fel se merült, előrébb volt a listámon a top1 a jelenlegi szerintem legjobb csatár falcao, meg agüero is előtte volt nálam a sorban. több csatárban nem is gondoltam mert azok után hogy voltak szalvétás hírek falcaoról is azt hittem ő jönni fog, jól benéztem. viszont így az elérhető csatárok között ő a legjobb választás, még ha patkány is és én ezért a poolban gyűlölöm. de ha idejön és teljesít, majd megenyhülök úgy is.
ellenben az apja ugye minket preferálna, hát remélem az apja tudja úgy befolyásolni mint neymart az övé.

van egy olyan érzésem hogy ez az isco ügylet fog a leghamarabb lezárulni és kiderülni hogy ide vagy oda.
egyébként felhozzátok balenek érvként hogy folyamatosan fejlődik ami jogos. de két évvel idősebb mint isco, isco pedig idén robbant be ha tudja ezen a szinten még pörgetni akkor szerintem két év múlva simán tarthat ott ahol most bale. és ezt csak azért most hozom fel, mert azt hittem hogy bale 22 és megnéztem és most lesz 24. szóval tévedtem egy évet, és még szülinapja se volt idén.
na mindegy, nem az a két-három év miatt, csak ha úgy fejlődik akkor SZERINTEM...
ezt muszáj volt ideírnom a végére mielőtt öten a torkomnak ugranának.
suarez cavani genyózásho:
egyértelmű. bírom cavanit, mert sokkal jobb mint higuain de nem ér 60milliót. suarez olcsóbb lenne de szerintem őt sem adnák el 40-45millió alatt, de akkor is sokkal olcsóbb mert sok az a kb 15milla, az egy kondogbia ára körülbelül.
úgyhogy egyértelműen suarezt hoznám, a kettő közül, de a nyár elején nálam ő fel se merült, előrébb volt a listámon a top1 a jelenlegi szerintem legjobb csatár falcao, meg agüero is előtte volt nálam a sorban. több csatárban nem is gondoltam mert azok után hogy voltak szalvétás hírek falcaoról is azt hittem ő jönni fog, jól benéztem. viszont így az elérhető csatárok között ő a legjobb választás, még ha patkány is és én ezért a poolban gyűlölöm. de ha idejön és teljesít, majd megenyhülök úgy is.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem ha szigoruan nezzuk akkor stilusban van kulonbseg. Mindketto maga stilusaban kiemelkedik az atlagbol egyik szenyo a masik inkabb olyan arnyek ek.madridronie írta:Itt én szigorúan a képességekről beszéltem első sorban! Ahogy Suárez Cavaninál úgy véleményem szerint Bale is jóval jobb Isconál, az áruk már egy más tészta, de ebbe felesleges is ismét belemenni!Ha ervnek azt hozzuk fel a Suarez vs Cavani kozott, h az elobbi jobban illik a Realba... akkor az Isco vs Bale kozott is
Bale elorebb tart Isconal, de annyival idosebb is. Ezt a hatranyt egy Realban(ha jol szerepel a csapat és allando kezdo lenne Isco) 1-2 ev alatt ledolgozna és felerhetne Bale magassagokba is. Persze ez csak egy szubjektiv velemeny.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- numberone1
Ha csak egyszeruen nezzuk akkor a ket uru csatar a spanyol és a britt tkp. Ha viszont jobban belemegyunk posztokra akkor van kulonbseg csatar és csatar kozott. Isco is ha jonne akkor DM-t fogja kiszoritani v az o helyet veszi majd at.BBeno írta:csaképpen cavani és suarez ugyanaz a poszt. iscoról és bale-ről ez nem mondható el.
Ha igazak a hirek, Ancelotti nagyon birja Modricot es akar meg egy kp-t. Akkor csak jobb oldalon lesz hely Balenek is és Isconak is. Lehet,h nem egy poszt, de attol meg vagy ez vagy az. Nyugottan kijelentheto, h a spanyol jobban bele Ilene a Realba, ha mar a Suarez vs Cavaninal ezt fel hozzuk. Szerintem.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Itt én szigorúan a képességekről beszéltem első sorban! Ahogy Suárez Cavaninál úgy véleményem szerint Bale is jóval jobb Isconál, az áruk már egy más tészta, de ebbe felesleges is ismét belemenni!Ha ervnek azt hozzuk fel a Suarez vs Cavani kozott, h az elobbi jobban illik a Realba... akkor az Isco vs Bale kozott is

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja, Beno beletrafált. Bale igazából olyan posztra jönne, ahol van egy Di Mariánk. Ha DM elpasszoltatna 35-40-ért és jönne Bale mondjuk max. 60 körül, az egész humánus lenne.
Ha Isco jönne, az érdekes lenne, Özillel egyszerre nem lenne helyük a pályán. Lehetne őket versenyeztetni, csak szerintem ebből az jönne ki, hogy egyik sem lenne igazán formában, lenne két "fél" játékosunk. Szóval itt a bibi Isconál, én amúgy nagyon szívesen látnám, mert piszok mód tetszik a játéka - bár nem világklasszis kategória.
Szóval az eszem azt mondaná Bale, de a szívem Iscora szavaz
Ha Isco jönne, az érdekes lenne, Özillel egyszerre nem lenne helyük a pályán. Lehetne őket versenyeztetni, csak szerintem ebből az jönne ki, hogy egyik sem lenne igazán formában, lenne két "fél" játékosunk. Szóval itt a bibi Isconál, én amúgy nagyon szívesen látnám, mert piszok mód tetszik a játéka - bár nem világklasszis kategória.
Szóval az eszem azt mondaná Bale, de a szívem Iscora szavaz

csaképpen cavani és suarez ugyanaz a poszt. iscoról és bale-ről ez nem mondható el.
- numberone1
Ha ervnek azt hozzuk fel a Suarez vs Cavani kozott, h az elobbi jobban illik a Realba... akkor az Isco vs Bale kozott is ugyanugy fellehet hozni ezt Isco javara...szerintem.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- nmate
Szerintem az egész Isco-Bale ügy júli elején fog robbani egy nagyot. Ancelottinak csak Bale vagy Isco kellhet, az ő szava lesz a döntő. Ja, és ő tuti kérni fog egy vérbeli befejezőcsatárt is, Suarez terítéken is lenne... tippem, hogy jön Bale és Suarez, igazából ha előbbit nem hozzuk csillagászati összegekért és mellé még combosítunk a középpályán, valamilyen szinten talán elégedett lesz... meglássuk mit tud ez a Bale gyerek itt spanyolhonban
Suareznek annyira örülnék, hogy talán nem is foglalkoznék vele

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Nem kérdés, hogy a Cavani-Suárez kettősből melyiket lenne érdemesebb űzni-hajtani a nyáron, utóbbi játéka sokkal inkább passzolna a Real Madridba!“Minden játékos arra törekszik, hogy a legjobb legyen. Ha pedig megkérdezel egy nyolc éves gyereket kérdezel, akkor mind azt fogja válaszolni, hogy egy napon a Real Madridban vagy a Barcelonában szeretne játszani. Először is a klubbal kell egyeztetnem, de ha egy napon el szeretnék igazolni, akkor a Liverpoolnak meg kell hallgatnia az ajánlatokat, ahogy más játékosok esetén is” – nyilatkozta Suarez az El Pais.

Na erre kíváncsi leszek!“Két ajánlat van az asztalomon. Remélem, hogy hamarosan dönteni tudok, mert jelenleg még szerződésem van a Málagával. Ahogy korábban is mondtam, a City és a Real Madrid is nagyszerű klub. Szeretném, ha a döntésem után a klub és én is a lehető legjobban járjunk” – nyilatkozta Isco.

Lassan beindulhatna már az élet a Bernabéu környékén is! :Đ Na tessék ... -->
A héten illene most már pontot tenni erre az ügyre is, mert kezd ciki lenni a dolog (bár a nemzetközi kupák miatt eddig szerintem semmiről nem maradtunk le, sőt)!Az AS szerint tovább húzódhat Ancelotti kinevezése, mivel a PSG továbbra sem találta meg a helyettesét, egyetlen egy esély van a mihamarabb bemutatására ha kifizetjük a 7,5 millió eurót érte.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
-
Isco ha azt tartja szem előtt, hogy állandó lehetőség kell neki a játékhoz akkor a City be fog igazolni, ott nagyobb az esélye az állandó kezdőre mint nálunk, ráadásul ott van Pellegrini is aki ismeri.
Az AS szerint tovább húzódhat Ancelotti kinevezése, mivel a PSG továbbra sem találta meg a helyettesét, egyetlen egy esély van a mihamarabb bemutatására ha kifizetjük a 7,5 millió eurót érte.
Szintén az AS szerint Coentrao könnyen visszakerülhet a Benfica-ba, egyetlen egy probléma a játékos magas fizetése lehet, valamint 20 millió euróért már vihetik is.
Az AS szerint tovább húzódhat Ancelotti kinevezése, mivel a PSG továbbra sem találta meg a helyettesét, egyetlen egy esély van a mihamarabb bemutatására ha kifizetjük a 7,5 millió eurót érte.
Szintén az AS szerint Coentrao könnyen visszakerülhet a Benfica-ba, egyetlen egy probléma a játékos magas fizetése lehet, valamint 20 millió euróért már vihetik is.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Én örülnék, ha jönne Isco csak ne Bale kárára, de amilyen eladások vannak kilátásban lehet, hogy jön mind a kettő és ez lenne a legjobb csak még mindig nem vágom, hogy milyen felállást fogunk tolni akkor, mert ez az Illaramendi is jobb mint Khedira + spanyol és fiatal
... Hááát nem tudom, de mozgalmas nyarunk lesz ez tuti. Főleg amint vége lesz a Konfederációs kupának

- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Egy kis érdekesség szerintem nagyon jóra sikerült:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _C79HadggE
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _C79HadggE
- numberone1
City Levat akarja. Allitolag 12 millat kapna evente....akkor folytatva az elozo gondolat menetet, varhatoan nagy harc lesz a golkiralyi cimert.
Jovore erdemes lesz nezni top bajnoksagok top csapatait mert az osszes atalakul vmilyen formaban...edzo keringok, verfrissites stb.
Jovore erdemes lesz nezni top bajnoksagok top csapatait mert az osszes atalakul vmilyen formaban...edzo keringok, verfrissites stb.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- RealMadridFanatic
Nem. Csak Kaká foglalja a helyet a keretben gondolom. Irgalmatlan a fizuja, így nincs olyan madár csapat, aki elvinné. Reménykedtem a Monacoban, de "csak" gazdag az ember, nem hülye...csak a hírnév miatt kerülhetne előrébb az új edzőnél a brazil a rangsorban?
Mondjuk ettől függetlenül megmondanám neki, hogy jön Isco, Te meg vagy üldögélsz a lelátón egész évben, vagy keresel magadnak csapatot. Szerintem még így is maradna. Hiába, kell a zseton...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
hát nem tudom
a jelenlegi Kakát kb mindenben megelőzi Isco
csak a hírnév miatt kerülhetne előrébb az új edzőnél a brazil a rangsorban?
a jelenlegi Kakát kb mindenben megelőzi Isco
csak a hírnév miatt kerülhetne előrébb az új edzőnél a brazil a rangsorban?
- nmate
Szerintem Higu jó lesz, akárhova megy.
Suarez meg kell + még egy jobb szélső sem ártana a támadósorba.
Suarez meg kell + még egy jobb szélső sem ártana a támadósorba.
- numberone1
Szoval, ha Cavanit elviszi a cselzi és Higut az arsenal... akkor ott egy uj es idegen kornyezetben mindketto mutathatja melyikuk a rosszabb a legmagasabb szinten. Remelem az agyusok oda porkolnek majd el-Happy-one csapatanak.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou