Real Madrid vs. Barcelona
- ___Samy___
Re: Real Madrid vs. Barcelona
de most őszintén, mit kéne játszaniuk?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nekem nincs bajom velük. Felőlem játszhatnak ellenünk is így. Nekünk kell kitalálni valamit a védekezésük ellen. Ők nem favágóznak szerintem nincs velük gond.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kapus kirúgásból rúgtak gólt,sőt Alves szinte luftot rúgott,aztán utána rá 2 perccel kirúgták a zsugát a kapuból.hamesz írta:Atletico 2.0 azért túlzás. Védekeznek és kész és amikor lehetőségük nyílik előre mennek. Nem is játszanak durván. Nem hiszem, hogy 11 emberrel ki kéne támadniuk a barca ellen. Azt játsszák, amit kell és ha kicsit szerencsésebbek jobbak elől akkor mehetnének többel is. Meglátjuk ez mire lesz elég.
Ennél is legyenek szerencsésebbek?

Nem rugdosódnak,de tudom hogy ha ellenünk játszanának akkor mindenkinek baszná az agyát az hogy a két csatáruk 25 méteren,a védővonaluk meg a 16oson van.
Ez a tökéletes védekezés meg a kapott gólig lesz ilyen,utána le fő a kávé.( Nyilván ne legyen ez,de semmi többet nem látok bennük.)
Ha ellenünk játszanának már mindenki ütné őket,hogy ez nem futball..

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Atletico 2.0 azért túlzás. Védekeznek és kész és amikor lehetőségük nyílik előre mennek. Nem is játszanak durván. Nem hiszem, hogy 11 emberrel ki kéne támadniuk a barca ellen. Azt játsszák, amit kell és ha kicsit szerencsésebbek jobbak elől akkor mehetnének többel is. Meglátjuk ez mire lesz elég.

Most komolyan, mi a tökömet kellene csinálniuk 0-1-nél, a Nou Campben???miro írta:Ez a Malaga is egy szimpatikus csapat.
25 méteren van a két csatáruk..
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Na jó,de akkor felszívta magát ellenünk az atma,a malaga meg azt játsza csak amit szokottdzsi91 írta:Tán nem láttál még Atlético meccset?ateeemadrid írta: rég láttam spanyol középcsapatot ilyen szervezetten focizni.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

Engem nem érdekel igazából, hogy hogyan játszik a Malaga, de egy esetleges Barcelona vereség vagy döntetlen most egy hatalmas esélyt nyit, hogy újra megnyugodjanak a kedélyek egy esetleges holnapi győzelemmel.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ateeemadrid
Személyiségfüggő is, egyesek odáig vannak a szimpatikus vesztesekért, én nem ilyen vagyok.Gondolom ha majd a Real ellen is ezt csinálják ugyanez lesz a véleményed!![]()
Atletico 2.0

Atletico 2.0? Miért is? Patkánykodtak? Stoplissal dobálták a partjelzőt? Agyonrúgták az ellenfél játékosait? Berohant az edzőjük a pályára reklamálni és balhézni? Nekem ezek nemigen rémlenek.
Ha ellenünk is így játszanának, és esetleg pontot szereznének, biztos nem rájuk lennék mérges, hanem a mieinkre.
- hamesz
A sporttévétől am kirúgták Hegyit, hogy ez az új srác van helyette? Mondjuk ő is barcás.

- miro
Gondolom ha majd a Real ellen is ezt csinálják ugyanez lesz a véleményed!ateeemadrid írta:
Ja, rohadjanak meg, hogy próbálnak szervezetten és deffenzíven játszani a Barca otthonában...
Egyébként nagyszerűen játszanak, ha kell védekeznek 11en, ha kell mennek és letámadnak, ráadásul a kontráikban is bőven van veszély. Meccs kimenetelétől függetlenül le a kalappal előttük, rég láttam spanyol középcsapatot ilyen szervezetten focizni.

Atletico 2.0
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

Nem fociztam, de Piqué védekezését így tanítják?
Ha 1v1-be kerül egy támadóval, elkezd hátrafelé topogni, és tart egy három méteres távolságot, aminél kényelmesebb helyzetbe nem is tudná hozni az ellenfelet, mert az begyalogolhat a tizenhatosig, nyugodtan passzolhat, de akár el is lőheti mellette a labdát.
Lehet hogy hülyeséget mondok, és ezt így tanítják a gyerekeknek, de engem mindig megmosolyogtat.
Ha 1v1-be kerül egy támadóval, elkezd hátrafelé topogni, és tart egy három méteres távolságot, aminél kényelmesebb helyzetbe nem is tudná hozni az ellenfelet, mert az begyalogolhat a tizenhatosig, nyugodtan passzolhat, de akár el is lőheti mellette a labdát.
Lehet hogy hülyeséget mondok, és ezt így tanítják a gyerekeknek, de engem mindig megmosolyogtat.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Én láttam két hete, ellenünk.ateeemadrid írta:rég láttam spanyol középcsapatot ilyen szervezetten focizni.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tán nem láttál még Atlético meccset?ateeemadrid írta: rég láttam spanyol középcsapatot ilyen szervezetten focizni.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ateeemadrid
Ja, rohadjanak meg, hogy próbálnak szervezetten és deffenzíven játszani a Barca otthonában...miro írta:Ez a Malaga is egy szimpatikus csapat.
Egyébként nagyszerűen játszanak, ha kell védekeznek 11en, ha kell mennek és letámadnak, ráadásul a kontráikban is bőven van veszély. Meccs kimenetelétől függetlenül le a kalappal előttük, rég láttam spanyol középcsapatot ilyen szervezetten focizni.
- hamesz
Na egy félidőt kihúztak.

- miro
Ez a Malaga is egy szimpatikus csapat.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- hamesz
Kár érte. a 0:2 azért jobb lett volna.

Lassan jöhetnek a "mégis megnyerjük a bajnokságot" posztok is

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Vágom,de ha nem szereznek gyorsan egy gólt,akkor ez csak görcsösebb lesz,és nem látom azt a lazaságot ma a barcaba mint pár meccse minden héten.miro írta:Sem Messi,sem Neymar nem élete meccsét focizza eddig,Suarez meg mint ha ott sem lenne.
Tudom leírtad hogy még,de 15 perc ment el.
Ettől még simán megfordíthatják,de itt nem a malaga hajde jó,hanem a barcelona gyenge ma.Eddig.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- miro
Sem Messi,sem Neymar nem élete meccsét focizza eddig,Suarez meg mint ha ott sem lenne.
Tudom leírtad hogy eddig,de 15 perc ment el.

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale