Konföderációs kupa 2013

Archívum
ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Konföderációs-kupa 2013

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 17., hétfő 14:34

Matt009 írta: már így is túlnyerte magát a valós erejéhez képest.
Átalakult ez a csapat is 2008 óta..de akárcsak a Baratheonoknál, a mag erős :lol:
szerintem a következő vb-t is behúzzák :coffee:

Szerk.:Most nézem,a németeknék még az erős Frings-Ballack-Hitzlsperger kp döntőzőtt :lol: :lol: Szóval ők jobban átalakultak :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 17., hétfő 14:22

GT37 írta:Kíváncsi vagyok, hogyan viszonyulna itt a legtöbb ember a spanyol válogatotthoz, ha ugyanazt játszanák, mint most, csak nem a Barça-, hanem a Real-játékosok lennének többségben. :hmmm:
Megint bebizonyosodott, hogy jó ez, amit csinálnak, illetve az is, hogy azért jó, ha van egy klasszikus középcsatár a csapatban (jelen esetben Soldado), aki elvonja pár ember figyelmét, miközben Iniestáék szépen kipasszolgatják a védelmet.

Pedro a válogatottban:
2012: 8 meccs, 7 gól
2013: 5 meccs, 4 gól
Bár így tolná nálunk is...
Pedrohoz annyit, hogy az ellenfelek között azért van különbség, és nem a válogatott javára. Amúgy meg a 2012-es meccsek közül mennyi volt Eb meccs?

Amúgy meg én spanyol és francia drukker vagyok, de nem élvezem sem a fransziák, sem a panyolok meccseit. Ami szomorú, mert ezeket a csapatokat anno azért kedveltem meg, mert öröm volt nézni a játékukat. Én jelenleg úgy vagyok vele, hogy jó lenne már egy kis változatosság és valaki más nyerjen jövőre VB-t, mert bármennyire jó ez a spanyol válogatott, már így is túlnyerte magát a valós erejéhez képest. Csak jelenleg a válogatottak többsége impotens. Ha idén választanék kedvenc válogatottat, akkor biztos nem a spanyol lenne...

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 17., hétfő 14:14

Bár tegnap is ment a tilitoli,de egyvalami miatt elégedettebb voltam a spanyolokkal mint az EB-n,mégpedig azért,hogy sokkal frissrbbnek tűntek,mint ott.Azért ha megnézzük,az első félidőben rughattak volna mi. 4-et,és ez annak volt köszönhető,hogy az öreg kalasszik csatárral állt fel,s ahogy GT is írta,ezzel megosztotta a figyelmet...Soaldao bizonyított,ez mindenképp dicséretére válik azt hiszem...
Pedro meg,azt az első gólt,na maradjunk annyiba hogy kapu felé rügta...
Bár uruguay feltámadni látszott,a vége felé,arra kíváncsi lennék hogy a spanyolok mire lennének képesek brazilia,vagy akár az olaszok ellen..mert ezt a két válogatottat látom,aki pariban lehet a spanyolokkal...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 17., hétfő 14:11

GT37 írta:Kíváncsi vagyok, hogyan viszonyulna itt a legtöbb ember a spanyol válogatotthoz, ha ugyanazt játszanák, mint most, csak nem a Barça-, hanem a Real-játékosok lennének többségben.
Mint ahogy ebbe belekötünk, úgy valószínű, hogy abba is belekötnénk.
Én kirabolnék 1 bankot vennék 1 jegyet Madridba és az első Real meccsre és lelőném az edzőt :mrgreen:
Én a Brazil meccsen is bealudtam konkrétan. Olyan unalmas meccset is régen láttam. Baromi nagyot fognak koppanni a VB-n odahaza a Brazilok, mert, hogy sz :cens: rt se nyernek az tuti...
Ahogy olvasom tegnapi meccsen meg 5 perc után bealudtam volna :lol: . Abban bízok, hogy a Belgák alkotnak majd valamit, de szerintem a Németek nyerik jövőre a VB-t :roll:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 17., hétfő 13:53

GT37 írta:Bár így tolná nálunk is...
amíg kötelező jelleggel kell passzolnia a magas fiúnak akármilyen jó helyzetben is van, addig nem fogja így tolni. nem hogy ilyen számokat nem fog hozni, de még lelkileg is elég frusztráló lehet.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 17., hétfő 13:34

Kíváncsi vagyok, hogyan viszonyulna itt a legtöbb ember a spanyol válogatotthoz, ha ugyanazt játszanák, mint most, csak nem a Barça-, hanem a Real-játékosok lennének többségben. :hmmm:
Megint bebizonyosodott, hogy jó ez, amit csinálnak, illetve az is, hogy azért jó, ha van egy klasszikus középcsatár a csapatban (jelen esetben Soldado), aki elvonja pár ember figyelmét, miközben Iniestáék szépen kipasszolgatják a védelmet.

Pedro a válogatottban:
2012: 8 meccs, 7 gól
2013: 5 meccs, 4 gól
Bár így tolná nálunk is...

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 17., hétfő 11:56

úgy bealudtam a meccsen, arra ébredtem hajnalban, hogy nincs adás és sípol a tv :mrgreen:
amúgy is későn volt a meccs, a spanyolok játéka számomra még mindig borzasztó unalmas, 2-0-ig láttam

utána is ilyen egyoldalú volt a meccs, vagy azért azért uruguay is mutatott valamit? a végeredményt tudom, még mielőtt vki trollkodni akarna :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 17., hétfő 11:02

Valahogy hozzák már össze, hogy Spanyol-Brazil és Uru-Olasz elődöntők legyenek. Spanyololaszt már láttunk, és a délamerikaiak is találkoztak már egymással egyszer-kétszer...

Nem bírjuk mi ezt a gurigázást, főleg mert a Barca csinálja ezt, de valljuk be félelmetesen hatékony, és tehnikailag is lenyűgöző. Persze lehetnének egy kicsit offenzívebbek, de annak is megvannak a veszélyei.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 17., hétfő 9:47

Aki még nem látta Pirlo gólját: 8) 8)

http://cadfael.tv/image/src/1371411014267.gif
"And my heart will leave you never."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 17., hétfő 9:44

messideco írta:de örülnék ha az olaszok megállítanák a spanyol trófeahalmozást :vivo: :banplz:
Te aztán tudod mi a "jó" :lol: barca, hollandia, és most inkább az olaszoknak szurkolsz, mint bárki másnak :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 17., hétfő 8:20

Eddig nem igazán figyeltem a kupát (haverok, buli, szamba), de ezután kiemelt figyelemmel fogom követni. Kedvencem nincs, de örülnék ha az olaszok megállítanák a spanyol trófeahalmozást :vivo: :banplz:
"And my heart will leave you never."

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 17., hétfő 6:39

egyébként a második félidőben ahogy lejött cesc, majd xavi és pedro, azzal párhuzamosan fokozatosan jött ki a szorításból uruguay, és enyhült a spanyolok nyomasztó fölénye.
majdnem visszajöttek az uruk.

egyébként a nagy gólok tornája eddig, neymar lökete is szép volt, de a tegnapi két meccsen a pirlo és suarez szabi sem volt kutya. :)

este tahiti - nigéria, csúcsfoci. :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 17., hétfő 1:49

realistahuni írta:Ramos :lol:
stadionbú ki :mrgreen:
többet nem jövök. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 17., hétfő 1:48

Ramos :lol:
stadionbú ki :mrgreen:

realbence
Kedvenc játékosaid: Ramos, Ronaldo, C.Ronaldo, Marcelo, Guti,

HozzászólásSzerző: realbence » 2013. június 17., hétfő 1:47

Na majd CR-rel vitatkozhatnak hogy ki lője a szabit :mrgreen:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 17., hétfő 1:46

tyú... :salute: lemaradt, hogy Luiz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 17., hétfő 1:43

numberone1 írta:
El Unico írta:

A tikitaka már lebőgött,idén sokadjára,eljött a válogatott hanyatlása is szerintem,a németek és a brazilok nagyon jók lesznek,nem lesz címvédés...
:D :D
Majd pont Ozillel meg Khediraval a fedelzeten. Meg a macskazabalok is lefogjak nyomni a nemeteket. Nem akkora nagy edzo ez a Low mint sokan ezt gondolnak.
mondjuk ti Martinezt, Müllert és Robbent is lenéztétek, aztán mi lett a vége... A németek addig még fejlődhetnek nem keveset, ráadásul Löw MER változtatni és újítani.
K

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2013. június 17., hétfő 1:33

A játék unalmas, de eredményes. Ennyi.

Továbbá a következő néhány percben kimegy 1-2 figyelmztetés és egy kititltás.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 17., hétfő 1:25

El Unico írta:

A tikitaka már lebőgött,idén sokadjára,eljött a válogatott hanyatlása is szerintem,a németek és a brazilok nagyon jók lesznek,nem lesz címvédés...
:D :D
Majd pont Ozillel meg Khediraval a fedelzeten. Meg a macskazabalok is lefogjak nyomni a nemeteket. Nem akkora nagy edzo ez a Low mint sokan ezt gondolnak.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 17., hétfő 1:16

Ha csak fele ekkora csapatvédekezésünk lenne, mint a spanyol válogatottnak, akkor tavaly biztos BL győzelem, de idén is minimum a döntő. Ez hiányzik basszus :/
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: