Áhh, most nincs meg a hangulat...szerintem ez csak a két ünnep között működik a hideg téli estéken.Remy írta:Ziro kapcsold a Sport1-re

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 19., csütörtök 21:17
Áhh, most nincs meg a hangulat...szerintem ez csak a két ünnep között működik a hideg téli estéken.Remy írta:Ziro kapcsold a Sport1-re
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 19., csütörtök 21:05
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. március 17., kedd 18:01
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. március 17., kedd 17:51
Mondjuk nem teljesen értetem meg őt. Ugye volt két agyrázkódása, 1 középiskolában 1 meg az egyetemi évei alatt, viszont akkor miért vállalta be a rookie évet? Annyi biztos, hogy kevés emberben van ekkora önfegyelem, belekóstolt a profi világba, ahol első évében is korrekt játékot nyújtott, ettől csak jobb lett volna, viszont ennyi idő alatt közel sem keresett egy életre elegendő pénzt. Most nem pénzhajhásznak akarok tűnni, mert ha választanom kéne egy egészségesen leélt élet vagy egy gazdag roncs között persze, hogy az előbbit választanám. Csak azt nem értem, hogy egyetem után miért kísértette meg magát a profi karrierrel. Szimplán meg akarta nézni, hogy mennyivel keményebb vagy miért?de feladta mindezt, mert féltette az egészségét
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. március 17., kedd 17:04
Amikor olvastam ilyen voltam:VanillaSky írta:A 49ersből Borland visszavonult.Nem csíptem őket - főleg Harbaugh- Kaep kettős miatt - de bakker ez. A srác NFL kész játékos volt, nem valami padmelegítő, hanem minden komolyabb szakember 8-10 évre számolt vele. Amellett, hogy milliárdokról mondott le, ez megsüvegelendő lelkierő.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. március 17., kedd 16:06
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. március 9., hétfő 17:32
HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. február 26., csütörtök 9:56
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. február 25., szerda 21:15
A nyáron az OSC bevásárolt nem egy nagy játékost. Decker Ádám, Bátori, Bundschuh, Gór-Nagy, Graham, Salamon. Nem gyenge csapat verődött össze.raul0791 írta:rohadtul nem vagyok otthon a magyar vízilabdában, de most egy valami megütötte a szemem. Nézegettem a tippmixet, és ma Újbuda - Szeged lesz, és a Szegedre rohadt magas az odds... Eddig úgy tudtam, nem rossz csapat pedig. Ennyire esélytelenek? kihagyjam? valaki aki jártas a témában adjon már tanácsot.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. február 25., szerda 21:12
Hetedikek az OB1-ben, stabil középmezőny. Az odds meg azért volt olyan magas, mert az Újbuda vagy vezet v. második, esetleg harmadik. Felborult a régi rendszer, már nem a Vasas - Eger - Szeged hármas a legzurább, hanem Újbuda, Szolnok, Eger (még mindig), stb. Máshova ment a pénz, ennyiraul0791 írta:rohadtul nem vagyok otthon a magyar vízilabdában, de most egy valami megütötte a szemem. Nézegettem a tippmixet, és ma Újbuda - Szeged lesz, és a Szegedre rohadt magas az odds... Eddig úgy tudtam, nem rossz csapat pedig. Ennyire esélytelenek? kihagyjam? valaki aki jártas a témában adjon már tanácsot.
HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. február 25., szerda 9:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 22., vasárnap 0:27
Én úgy vettem ki hehe írásából, hogy a meccs napján lesz May szülcsinapcsija :Đnmate írta:Nem lesz egyiknek sem szülinapja. Holnapután lesz Mayweathernek. Vagy félreértek valamit?
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 22., vasárnap 0:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 22., vasárnap 0:17
Szülinapja lesz aznap?hehe írta:a körítés, a helyszín, hogy épp aznap lesz a születésnapja a majomnak, minden azt hivatott elővezetni, hogy címvédés lesz.
sztem sima pontozással nem fog tudni győzni pákájó, mindenképp KO kell, de azt meg az ultradefenzív és überpasszív amerikai mármár rutinból lehozza.
le is vezettem a meccset, ez lesz, tessék megrakni
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. február 21., szombat 17:10
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. február 21., szombat 16:34
igen, a europe tour döntőjének visszavágója, meg a vb ELŐdöntőnekBoky írta:max a hétvégi német kupa (vagy mi a nyavalya) visszavágója![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 21., szombat 15:34
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. február 21., szombat 15:33
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. február 21., szombat 15:11
Sajna ugyanígy gondolom pláne az utolsót. A bírók szorossá tehetik, de ezen kívül semmi. Pár éve kellett volna ezt már összehozni, akkor mekkora meccs lett volna...Mélyvödör megeszi,nálam súlycsoporttól függetlenül a legjobb bunyós most,talán még Ward aki....
Manny sajnos már nem a régi,el kell fogadni.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. február 21., szombat 15:01
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem