de ugye az első évadból nézted meg azt a pár részt?Géci írta:Banshee
Én még alig láttam pár részt

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 21., szombat 14:26
de ugye az első évadból nézted meg azt a pár részt?Géci írta:Banshee
Én még alig láttam pár részt
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 21., szombat 14:21
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. február 21., szombat 13:38
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. február 21., szombat 13:14
Szerintem meg attól függetlenül lehet negatív kritikát megfogalmazni, de még így is azt állítottam, hogy ezek ellenére tetszik. Én csak érdekességképpen vetettem fel ezt a nyaktörős dolgot, mert nem zavar, viszont a másik az akkor is nagy butasága volt a sorozatnak, ugyanis két egyszerű ember ellen harcolt, sokkal gyorsabb náluk, nem kellett volna ennyit szenvednie.. És ráadásul ott ül a laborban 3 ész és egyiknek se jut eszébe, hogy te Barry, hát ezerszer gyorsabb vagy, csak vedd ki a fegyvert egyszerűen a kezükből... Reggel utánaolvastam, a hazai és külföldi fórumokon is ez váltotta ki a legnagyobb indulatot, az mellett, hogy a rendőrök miért nem tettek semmit, mikor ők is simán leszedhették volna a két jómadárt..Kerlon írta:Persze, hogy sok a bohócság, de szerinted egy hangsebességgel haladó ember nem bohócság? Még mindig egy szuperhős képregény adaptációjáról van szó, szóval nem értem az ilyen felvetéseket. Tipikus olyan, hogy nem kell sokat belegondolni, ha érdekel nézd és kapcsolódj ki, ha meg nem érdekel, akkor meg felesleges, mert csak az idődet cseszed el vele...
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 21., szombat 12:01
Az első rész nekem is nagyon bejött, örülök neki, hogy lesz itt komoly jellemfejlődés meg dráma, és nem viszik el komédiába az egészet. Őszintén szólva én azért féltem kicsit a sorozatot, nem tudom, hogy Saul karaktere mennyire tudja elvinni a hátán a showt, mert abban a mennyiségben, amekkorában a BB-ben kaptuk, úgy nem vált unalmassá, de főszereplőként nem biztos, hogy elég. De az első rész remek volt, és ha sikerül egy jó sztorit a karakter mögé rakni, akkor ez is egy top sorozat lehet.better call saul
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. február 21., szombat 11:39
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 21., szombat 11:28
Van benne igazság viszont maga a story nem jön be + 1-2 szereplő...tucsoki írta:@Géci
Tekintve, hogy egy 5 évados honnan-hova sztoriról van szó, nem logikátlan.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 21., szombat 11:24
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 21., szombat 10:46
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 21., szombat 10:35
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 21., szombat 10:07
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pedig tenyleg bekemenyitGéci írta:A lényeg, hogy a szavaitokkal élve kaszálom a Breaking Bad-et, mert Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Látom, hogy ugyan úgy szerencsétlenkedik az a nyomorék Jessi akitől a falnak tudnék menni, és ugyan úgy a drog körül forog az egész. Pedig biztam benne, hogy ez a Walter majd bekeményít, de eléggé töketlen brigád ez.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 21., szombat 10:00
Engem a Suitsal mérgeztél meg. Azóta még nem ugrottam fejest a sorozatok tengerébe. Most próbálok ésszel belekezdeni 1-2 jó sorozatba, mert ugyebár az a heti 1 Suits rész nem valami sok, és meg mondom őszintén bejönnek ezek az új sorozatok.Realista24 írta:Géci, még a HoC, azt nem tudom nézed-e.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 21., szombat 9:52
Persze, hogy sok a bohócság, de szerinted egy hangsebességgel haladó ember nem bohócság? Még mindig egy szuperhős képregény adaptációjáról van szó, szóval nem értem az ilyen felvetéseket. Tipikus olyan, hogy nem kell sokat belegondolni, ha érdekel nézd és kapcsolódj ki, ha meg nem érdekel, akkor meg felesleges, mert csak az idődet cseszed el vele...Sunsky írta:Azért ez a Flash minden logikátlanság és butaság miatt elég nézhető darab. Miért nem törik el a nyaka pl. bárkinek mikor Barry elindul vagy megáll velük? Vagy azt sem értem, hogy Captain Cold-dal mit szórakozott pár héttel ezelőtt, miért nem vette ki a fegyvert egyszerűen a kezéből. El nem hiszem, hogy a stábból ez nem tűnt fel senkinek, hogy mekkora bohóckodás..
Na, de mégegyszer, mindezek ellenére nagyjából rendben van, talán a képernyőt sem kell gyakran törölgetni, nagyon nem kéne a romantikázás ide.![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy csak én érzem úgy, hogy Wells nem Reverse Flash vagy Professor Zoom?
Szerintem az túl egyértelmű lenne, hogy a jövőbeli énje is itt van és ő az, nem hiszem, hogy ennyire hamar nyilvánvalóvá tették volna számunkra, valamiért azt érzem, hogy minden jel ellenére jófiú és csak azokkal végez, akik Barrynek ártani akarnak. Bár azt hozzá teszem, hogy nem vagyok jártas a képregényben.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. február 21., szombat 0:08
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. február 20., péntek 23:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 20., péntek 23:39
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. február 20., péntek 23:36
Beszereztem néhány sorozatot már hónapokkal ezelőtt úgymond "a fórum ajánlásával", ez is közte volt, elsőként ezt próbáltam ki a több évadosok közül. Időhiány miatt csak a heti egy Banshee rész fért bele a következő napokban, pedig úgy nézett ki, hogy utolérhetem a közösséget, ha megtetszik, de majd a közeljövőben, ha kedvet kapok hozzá. Sosem voltam nagy sorozatos, erőltetésnek nem nevezném, inkább kíváncsiságnak, sorozatok miatt nem nagyon olvasgatok kritikákat, blogokat, ezekre itt van ez a topik, filmek miatt sok időt töltök már ezekkel.Realista24 írta:Ezt hívják úgy, hogy erőltetés, nem?A Suits első két részével is kész vagyok három hete, ezt is végignézem majd mindenképp
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 20., péntek 23:31
Na a 2. évadot még jobban imádni fogod.Belátom tévedtem, ez tényleg jó..Ma délután úgy voltam vele, hogy meglesek még egy részt, adok neki egy utolsó esélyt. Hát mit mondjak, nemrég fejeztem be az évadzárót.
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. február 20., péntek 23:29
No Charlie, no partytorjack írta:A Two and a Half Men sorozatjárója meg kötelező darab, annak is megéri megnézni, aki már kaszálta.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 20., péntek 23:23
Ezt hívják úgy, hogy erőltetés, nem?A Suits első két részével is kész vagyok három hete, ezt is végignézem majd mindenképp
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem