palesz77 írta:The 100
Sunsky írta:Én nézem, továbbra is brutál jó, nemhiába egyre felkapottabb a kevés reklám ellenére és jött is a 3. évad berendelése. Valószínűleg a fiatalok miatt bebélyegezték tinisorozatnak, ám koránt sem az. Két havernak ajánlottam, mindkettő végigdarálta két nap alatt, most meg várhatunk hetente..
Ez komolyan jó? Én az első 3-4 részt néztem meg talán, és olyan szinten nem jött be, hogy inkább kaszáltam..
Belátom tévedtem, ez tényleg jó..

Ma délután úgy voltam vele, hogy meglesek még egy részt, adok neki egy utolsó esélyt. Hát mit mondjak, nemrég fejeztem be az évadzárót. Tényleg faszás kis sorozat ez.

Persze pár elmaradhatatlan klisétől nem mentes ez sem
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az idegesítő főgonosz mindent túlél - alias Murphy -, a főszereplőkkel bárki ismeretlen megy járőrözni az meghal, de sok olyan történik benne azért, amire nem számítottam.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az 5. részben például amikor megölik a 300 embert a hideg rázott kb annyira jó jelenetek voltak. Pedig biztos voltam benne, hogy pont meglátják a rakétákat, és pont megmenekül az a sok ember, hát nem..
Amit még külön kiemelnék, az a zene. Eszméletlen mennyire eltalálják mindig, ezért külön is jár a pacsi a készítőknek!

A hétvégén meg bedarálom a maradékot azt hiszem.

Nem egy világmegváltó sorozat, de aki szereti a témát annak tényleg tetszeni fog szerintem, csak ne kaszálja 3 rész után, mint ahogy én tettem anno..
torjack írta:A Two and a Half Men sorozatjárója meg kötelező darab, annak is megéri megnézni, aki már kaszálta.
Itt meg gyanús volt, hogy ez sorozatzáró rész, de nem voltam benne biztos. Tényleg jó kis záróepizód lett.