No Charlie, no partytorjack írta:A Two and a Half Men sorozatjárója meg kötelező darab, annak is megéri megnézni, aki már kaszálta.

A TWD lassan, de biztosan unalomba fullad.
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. február 20., péntek 23:29
No Charlie, no partytorjack írta:A Two and a Half Men sorozatjárója meg kötelező darab, annak is megéri megnézni, aki már kaszálta.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 20., péntek 23:23
Ezt hívják úgy, hogy erőltetés, nem?A Suits első két részével is kész vagyok három hete, ezt is végignézem majd mindenképp
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. február 20., péntek 23:16
A 3. évad 3. részénél álltam le, biztosan jobb lesz az eddigieknél, valahogy nincs meg benne az a "darálásfaktor", ami például egyből elkapott a Bansheenél tavaly februárban. 2 hónapja tart ez az újabb leállás, lassan összejön az egy év, amióta elkezdtem.Realista24 írta:doncsontos írta:szerintem ha már "átverekedted" magad az első két évadon akkor pont ne a 3. előtt állj meg mert az már.. na az már azMondtam már, hogy komázlak? :Đnmate írta:Attól függ mi miatt áll meg az ember. Túlértékelt és idegesítő karakterek miatt számomra nézhetetlen az egész.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. február 20., péntek 23:04
Belátom tévedtem, ez tényleg jó..palesz77 írta:The 100Ez komolyan jó? Én az első 3-4 részt néztem meg talán, és olyan szinten nem jött be, hogy inkább kaszáltam..Sunsky írta:Én nézem, továbbra is brutál jó, nemhiába egyre felkapottabb a kevés reklám ellenére és jött is a 3. évad berendelése. Valószínűleg a fiatalok miatt bebélyegezték tinisorozatnak, ám koránt sem az. Két havernak ajánlottam, mindkettő végigdarálta két nap alatt, most meg várhatunk hetente..
Itt meg gyanús volt, hogy ez sorozatzáró rész, de nem voltam benne biztos. Tényleg jó kis záróepizód lett.torjack írta:A Two and a Half Men sorozatjárója meg kötelező darab, annak is megéri megnézni, aki már kaszálta.
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. február 20., péntek 21:04
ziro4vr írta:Drake: szerintem nem vágtad le a rejtett utalásom...lehet nem is baj.![]()
R24:tényleg, ebben nincs tapasztalatom...szóval ránk zúdítják a részeket....és őőő mi a taktika? hogy osszam be, segííííts
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 20., péntek 21:00
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. február 20., péntek 20:57
Áááá.Másnap már nem is emlékezett rá.Legalábbis remélem nem okoztam törést az életében...ziro4vr írta:Aztán a rendőrségen is magyarázkodhattál, mi.Drake írta:Ne egy 10 éves kislánnyal nézd meg az 1.részt.Én ebbe a hibába estem,aztán magyarázkodtam fél óra után,hogy mit csinál az izmos barnahajú bácsi a szőke néni hátsó felében.
![]()
Amúgy jó sorozat,sok a váratlan.A főbb szereplők is úgy hullanak mint a legyek,úgyhogy ne nagyon kedvelj meg senkit.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 20., péntek 20:56
Ha nem jövőhéten kezdi a harmadik évaddal, nem lesz gondziro4vr írta:Én attól félteném...Realista24 írta:Géci, még a HoC, azt nem tudom nézed-e.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 20., péntek 20:56
Én attól félteném...Realista24 írta:Géci, még a HoC, azt nem tudom nézed-e.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 20., péntek 20:55
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. február 20., péntek 20:54
Szerintem ez abszolút nem igaz. Igazából nem is tudom, van-e még egy olyan sorozat, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ahol pl a főszereplő család lemészárlása nem évadzáró rész lett volna.Pontosítok, azt nevezik benne "váratlan csavarnak", hogy random kinyírnak valakit
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem sikerült elkövetni azt a hibát, hogy Robb szimpatikus volt. Kellemetlenül érintett a 3. évad 9. rész. Már vártam hogy mikor veszik be Casteley Rockot, erre.....ne nagyon kedvelj meg senkit.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 20., péntek 20:53
A Te ajánlásaid eddig bejöttek.Realista24 írta:24 még mindig, vagy Drót. Ezek a neked valók.Géci írta:Az egyik szereplő csesz fel legjobban (nem a fő). A másik, hogy nem csippantom a kemény drogos dolgokat. Remélem ez még nem spoiler köteles amit irtam.
A Bansheeben meg minden van ami nekem kell meg a Suitsban. A Trónok harcán töröm még a buksim, de mondhattok valami jót!
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 20., péntek 20:52
Aztán a rendőrségen is magyarázkodhattál, mi.Drake írta:Ne egy 10 éves kislánnyal nézd meg az 1.részt.Géci írta:. A Trónok harcán töröm még a buksim, de mondhattok valami jót!Én ebbe a hibába estem,aztán magyarázkodtam fél óra után,hogy mit csinál az izmos barnahajú bácsi a szőke néni hátsó felében.
![]()
Amúgy jó sorozat,sok a váratlan.A főbb szereplők is úgy hullanak mint a legyek,úgyhogy ne nagyon kedvelj meg senkit.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. február 20., péntek 20:50
ebben a sorozatban már az lenne váratlan,ha valaki túlélne egy évadot.nmate írta:
Pontosítok, azt nevezik benne "váratlan csavarnak", hogy random kinyírnak valakit
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 20., péntek 20:48
Pontosítok, azt nevezik benne "váratlan csavarnak", hogy random kinyírnak valakitDrake írta:Amúgy jó sorozat,sok a váratlan.A főbb szereplők is úgy hullanak mint a legyek
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. február 20., péntek 20:47
Ne egy 10 éves kislánnyal nézd meg az 1.részt.Géci írta:. A Trónok harcán töröm még a buksim, de mondhattok valami jót!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 20., péntek 20:46
24 még mindig, vagy Drót. Ezek a neked valók.Géci írta:Az egyik szereplő csesz fel legjobban (nem a fő). A másik, hogy nem csippantom a kemény drogos dolgokat. Remélem ez még nem spoiler köteles amit irtam.
A Bansheeben meg minden van ami nekem kell meg a Suitsban. A Trónok harcán töröm még a buksim, de mondhattok valami jót!
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 20., péntek 20:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 20., péntek 20:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 20., péntek 20:23
Ziroval ne foglalkozz, napjai vannak hátra a fórumon, amiért még nem láttam a 24ről az összefoglalójátnmate írta:Ne csináld, elpirulok
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem