Hogy nézne már ki,hogy potom 50-55 milliot fizet érte,mint valami középszer kp-ért.

Így aztán hogy lehetne egy ilyen olcsó futballistára ráaggatni a galaktikus cimkét

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 21., szombat 12:29
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. február 21., szombat 11:27
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. február 20., péntek 21:17
Én ezért nem vagyok biztos, hogy jó üzlet lenne-e Reus (már ha jön). Szerintem eléggé sérülékeny lett az utóbbi időben.Alapvetően elég sérülékeny a tag,sok kis sérülést nyal be folyamatosan,az meg idegesítő,mert sokszor hopp....megint nem lehet alkalmazni,aztán hopp megint nincs......mos van,na...most meg nincs.
Én bírom a fószert,de vigyázni kell vele ezen a téren.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 20., péntek 21:03
Mondjuk jogos, ezek a kisebb sérülések tényleg ott voltak folyamatosan. De én úgy értettem, hogy mondjuk ha egy Wilshere-t nevezünk sérülékenynek, Schweini azért más kategória. Meg Reust se nevezném pl a klasszikus értelemben sérülékenynek. De megfogalmazás kérdése.R.M.C.F írta: Alapvetően elég sérülékeny a tag,sok kis sérülést nyal be folyamatosan,az meg idegesítő,mert sokszor hopp....megint nem lehet alkalmazni,aztán hopp megint nincs......mos van,na...most meg nincs.
Én bírom a fószert,de vigyázni kell vele ezen a téren.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 20., péntek 20:56
ziro4vr írta:Na mennyit sérült? Az volt vele, mint Cével. Sérülten tolta végig a vb-t, aztán ennyi. Nem valami sérülékeny játékos amúgy. Az meg hogy túladnának...erősen kétlem. De a többi része igaz a hsz-nek.
HozzászólásSzerző: cart » 2015. február 20., péntek 18:50
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 20., péntek 18:46
HozzászólásSzerző: cart » 2015. február 20., péntek 18:37
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. február 20., péntek 17:56
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 20., péntek 16:07
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 20., péntek 15:29
Gondolom nem egyszerreKroos, Modric, Bastian, Pogba, Isco, Lucas kp-t. :mrgreen:
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. február 20., péntek 15:24
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 20., péntek 15:23
442-ben Modric meg Kroos mellé simán elférne,Isco meg lenne a kreativitás,más kérdés hogy ő sem már az,aki volt.Lejár a szerződése jövő nyáron, 31 éves, reális az ár.
Az már más kérdés, hogy nem szeretném meglátni Madrid mezben.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. február 20., péntek 15:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 20., péntek 14:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 20., péntek 14:54
Eddig még igazat is beszél és jelenleg is Bale legnagyobb hibái ezeket a mozzanatai.h3x0r írta:Lampard: „Egy gond van Bale-lel, túl kedves. Néha azt érzem rajta, hogy túl sokat gondolkodik a pályán. Könnyedén gólhelyzetbe tudja hozni magát, ám az utolsó pillanatban gyakran választja a passzt a lövés helyett, mivel aggódik, hogy hogyan fogadják majd a csapattársak és a szurkolók, ha elront valamit. Mindenki tudja, hogy Madridban Cristiano Ronaldo a főnök, éppen ezért neki kellene kiállnia a nyilvánosság elé, és biztosítania a támogatásáról Bale-t” (nso)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 20., péntek 14:46
Lejár a szerződése jövő nyáron, 31 éves, reális az ár.morientes írta:Szerintem annyiért nem adnák,padra meg amúgy sem jönne.Már ha svájnstájgerről beszélünk....Megérne nekünk annyit Bastian? Ha Pogba nem hozható reális áron,1-2 évig jó lehetne 4. embernek a középpályára,és akkor lehetne rotálni az Isco-Kroos-Modric vonalat egy Schweini-Lucas paddal. Ha 10-15 körül hozható,nem horror fizuért,szerintem simán jöhetne...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 20., péntek 14:44
Szerintem annyiért nem adnák,padra meg amúgy sem jönne.Már ha svájnstájgerről beszélünk....Megérne nekünk annyit Bastian? Ha Pogba nem hozható reális áron,1-2 évig jó lehetne 4. embernek a középpályára,és akkor lehetne rotálni az Isco-Kroos-Modric vonalat egy Schweini-Lucas paddal. Ha 10-15 körül hozható,nem horror fizuért,szerintem simán jöhetne...
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 20., péntek 13:48
Miért érzem ùgy, hogy Pogbáé volt az első szavazat.Realista24 írta:Egyik úgyis itt lesz, válasszatok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 20., péntek 13:47
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem