A leírtak alapján olyan mindegydanianevem írta:És kinek örülsz majd jobban Paco Jemeznek, vagy Óscar Garcíának?BH710 írta:magyarul nyáron új edzőnk leszElvileg Jordi Farre velük kampányol.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 20., péntek 10:52
A leírtak alapján olyan mindegydanianevem írta:És kinek örülsz majd jobban Paco Jemeznek, vagy Óscar Garcíának?BH710 írta:magyarul nyáron új edzőnk leszElvileg Jordi Farre velük kampányol.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 20., péntek 10:46
Xavi, Iniesta és Bartomeu is beszélt korábban az edzővel, hogy mindenkinek arra kell törekednie, hogy Messi boldog és elégedett legyen.
HozzászólásSzerző: BH710 » 2015. február 20., péntek 10:37
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. február 20., péntek 10:36
És kinek örülsz majd jobban Paco Jemeznek, vagy Óscar Garcíának?BH710 írta:magyarul nyáron új edzőnk lesz
HozzászólásSzerző: BH710 » 2015. február 20., péntek 10:23
magyarul nyáron új edzőnk leszRealista24 írta:Anoeta után úgy döntött LE és Messi, hogy megnemtámadási szerződést kötnek egymással a csapat érdekében.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 20., péntek 8:30
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. február 20., péntek 8:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 20., péntek 8:14
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. február 19., csütörtök 14:28
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. február 19., csütörtök 14:09
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 19., csütörtök 14:01
nem feltétlen a képen található nevek a lényegek (bár az sem mellékesdanianevem írta:Összegezték az eddigi pletykákat, még Koke, Verratti meg Marquinhos és Laporte is nyugodtan felkerülhetett volna. Egy ilyen kik jöhetnének lista a MU esetében érdekesebb lenne, ők papíron már leigazolták fél Európát.Csabi írta:...
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. február 19., csütörtök 13:57
Összegezték az eddigi pletykákat, még Koke, Verratti meg Marquinhos és Laporte is nyugodtan felkerülhetett volna. Egy ilyen kik jöhetnének lista a MU esetében érdekesebb lenne, ők papíron már leigazolták fél Európát.Csabi írta:...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 19., csütörtök 13:42
Gondolom ez valami vicc,csak hogy hol van még április elsejeCsabi írta:neeeeee: https://pbs.twimg.com/media/B-M4YNPCcAAE3Wm.jpg
a képen látható játékosokat igazolná le a barca. akik januárig a csapatjaikban maradnának és nem játszanának csak a ligában és a kupában
mindfuck. sírok.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. február 19., csütörtök 13:35
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 17., kedd 21:08
Pontosan nem tudjuk mi van a térdével,lehet hogy létezik az a fájdalom,amiről beszél,és az is abszolut lehet,hogy ez a probléma,nem állandó,hanem pl terhelés függvénye,hol jobban és hol kevésbé fáj vagy zavaró.CS0ki írta:És néha tud vele focizni, néha nem? Nem hinném, hogy a szabadrúgásoknál annyira zavarná a térde, vagy amikor sorozatban rossz döntéseket hoz. Biztos rossz a térde, de akkor is rossz volt, amikor hármasával lőtte a gólokat.
ha ennyire zavarja a térde, akkor ne játszon, hagyjon ki pár hetet vagy amennyit kell, de ha játszik, akkor ez ne legyen kifogás..
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 17., kedd 16:02
Jaja...de a sok sörön vissza is jön!Na igen...nem akarok oltári baromságot írni, de több ezer fontos tétel rémlik egy pub esetében, ha minden csatornát nyomatni akar.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 15:59
Na igen...nem akarok oltári baromságot írni, de több ezer fontos tétel rémlik egy pub esetében, ha minden csatornát nyomatni akar.CS0ki írta:Én olyan infókat találtam, hogy 7-10 millió körül van az egyéni előfizetők száma. A puboknak meg többet kell fizetniü keleve, hogy lehessen náluk nézni a közvetítéseket. Folyik be a pénz mindenhonnét...Amennyire én tapasztaltam, nem jellemző. Bár csak kis szegletét ismerem ilyen szempontból Angliának, de nem véletlen vannak tele a pubok kora délután. Van pár ismerősöm, aki ilyen helyen dolgozik kint, és inkább elmennek és ott iszogatnak, minthogy fizessenek havonta ennyit egy csatornáért.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 17., kedd 15:50
Én olyan infókat találtam, hogy 7-10 millió körül van az egyéni előfizetők száma. A puboknak meg többet kell fizetniü keleve, hogy lehessen náluk nézni a közvetítéseket. Folyik be a pénz mindenhonnét...Amennyire én tapasztaltam, nem jellemző. Bár csak kis szegletét ismerem ilyen szempontból Angliának, de nem véletlen vannak tele a pubok kora délután. Van pár ismerősöm, aki ilyen helyen dolgozik kint, és inkább elmennek és ott iszogatnak, minthogy fizessenek havonta ennyit egy csatornáért.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 13:37
Amennyire én tapasztaltam, nem jellemző. Bár csak kis szegletét ismerem ilyen szempontból Angliának, de nem véletlen vannak tele a pubok kora délután. Van pár ismerősöm, aki ilyen helyen dolgozik kint, és inkább elmennek és ott iszogatnak, minthogy fizessenek havonta ennyit egy csatornáért.Angliában az emberek képesek kipengetni 70 fontokat a sportcsatornára havonta,
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 17., kedd 13:35
Jelenlévő fórumozók: 37 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem