nem ez az első tőle.
hatalmas madridista meg minden..

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. február 18., szerda 19:13
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. február 18., szerda 19:06
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 18., szerda 19:01
Pont ezaz,ezért nem kéne ilyeneket nyilatkoznia.morientes írta:Nem érdekel mit mond most.Az érdekel hogy mit tett hozzá ehhez a klubhoz,abban meg megegyezhetünk hogy nem keveset.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 18., szerda 18:51
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 18., szerda 18:44
Szerintem azt nem emésztette meg, hogy innen ki lett rakva. De az már nem volt állapot, amit akkor ő itt művelt. Egy gyorsaságra épülő csapatba túl lassú volt, ráadásul évek óta nem hozott már klasszis teljesítményt, csak egy szürke átlagot.Kerlon írta:Szerintem nem valótlan. Ő itt belsős volt, igaz, hogy szinte főnök és megkapott mindent, de ott egy sztár "vendég" volt. Mindenhol remek bánás módban részesülhetett, de biztos, hogy máshogy.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 18., szerda 18:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 18., szerda 17:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 18., szerda 17:13
Azt nem, de más olyat, ami teljesen valótlan, igen.Kerlon írta:Nem, egy szóval sem mondta, hogy korrekt nyilatkozat volt a részéről...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 18., szerda 17:12
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. február 18., szerda 17:11
Ja Madridban nincs... Ritkan irok mar ide, de ez felháborít. Madridban kapott mindent, mert nem a Schalke miatt hivtak most sem Pelet jatszani abban biztos lehet. Mondja azt, hogy szereti oket, jo volt ott lenni stb. Bar kb ezeket szokta elmondani nagyjabol, de ez mi? Nyerjen a Schalke ma este. O, Hierro, Sanchis, Guti nalam az idolok. Csak talan a politikailag korrekt megnyilvánulásai mar soknak tűnnek mert egy olyan csapatról beszel ahol circa husz evig o volt a minden, az eleje meg a vege. Akkor is pályán volt mikor mar nem sokkal ert tobbet husz pengonel. Mar bocsanat. Ettol meg megmarad szent tehenek a szamomra (is) viszont ez mar kikivankozott.Kerlon írta:Mondjuk nálunk mindig csak egy saját nevelésű játékos volt, ott meg úgy kezelték, mint az egyik legnagyobb sztár. Nem mintha itt nem lett volna kinyalva a segge, de ott tuti jobban körül rajongták. Amúgy nem kéne ilyeneket nyilatkoznia, de legalábbis nem ilyen megfogalmazásban...Zsombor írta:Schalkénél 2 év=Realnál 18 év
Parádé. Egyre nagyobbakat lehet csalódni az emberben.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 18., szerda 17:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 18., szerda 16:57
Aha, persze.Mondjuk nálunk mindig csak egy saját nevelésű játékos volt, ott meg úgy kezelték, mint az egyik legnagyobb sztár. Nem mintha itt nem lett volna kinyalva a segge, de ott tuti jobban körül rajongták.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 18., szerda 16:55
Mondjuk nálunk mindig csak egy saját nevelésű játékos volt, ott meg úgy kezelték, mint az egyik legnagyobb sztár. Nem mintha itt nem lett volna kinyalva a segge, de ott tuti jobban körül rajongták. Amúgy nem kéne ilyeneket nyilatkoznia, de legalábbis nem ilyen megfogalmazásban...Zsombor írta:Schalkénél 2 év=Realnál 18 év
Parádé. Egyre nagyobbakat lehet csalódni az emberben.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 18., szerda 16:35
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. február 18., szerda 16:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 18., szerda 16:05
dannen írta:Raúl: ,,Tartottam attól, hogy mi vár rám egy másik országban. Az első napom végén el is voltam keseredve elalvás előtt, hirtelen minden nagyon hiányzott otthonról – ehhez képest egy hét alatt teljesen megbarátkoztam a közeggel. Olyannyira, hogy miután két évvel később távoztam a Schalkétól, megállapíthattam: jobban bántak velem, mint előzőleg a Real Madridnál. Fantasztikus kaland volt a németországi!"
ez vajon szó szerint így hangzott el?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 18., szerda 14:47
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 16., hétfő 19:41
Realista24 írta:Pérez is szülinapi bulin volt az Atma vereség után.![]()
Az egyik kollégájának volt a 75. születésnapja.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 16., hétfő 19:25
Akkor most megfontolja, hogy eladja magát?Realista24 írta:Pérez is szülinapi bulin volt az Atma vereség után.![]()
Az egyik kollégájának volt a 75. születésnapja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 16., hétfő 19:06
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem