OFF
Re: OFF
Akkor most te két köröm között fórumozol? Vagy, ha megengedik?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Két típus van:Kerlon írta: Ziro film topikra reagálva, nem, nem vagyok papucs.
-aki hamar belátja de igyekszik ellene tenni
-és aki tagadja de közben ő lakkozza az asszony körmét is
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hja. Nekem is tetszik 
Igy meg plane
Igy meg plane
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Faust írta:Laci az asszony.ziro4vr írta:...csak az asszony meg ne tudja.![]()
Amúgy nagyon jó az a kép R24.
Ziro film topikra reagálva, nem, nem vagyok papucs.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
ziro4vr írta:Iker melyiket lájkolta? A De Geát Madridba címűt?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A köcsögFaust írta:Laci az asszony.ziro4vr írta:...csak az asszony meg ne tudja.![]()
Amúgy szerintem rájött, hogy ő még csak egy képemet lájkolta, Iker meg már kettőt...Ikernek követnie kell, hogy ezt überelje.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Laci az asszony.ziro4vr írta:...csak az asszony meg ne tudja.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tessék karim instáját csekkolni, megosztotta egy fotómat
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez a lényeg.De még a kitagadást is lehet támadni,ami sokáig elhúzódhat,az ügyvédi költségekről nem beszélve.Magyarországon nem lehet senkit kizárni teljesen az öröklésből, van kötelesrésze az örökségnek, amit megkap az örökös mindenképpen. Kivéve ha pl. kitagadják...
Ha viszont a nagynéni önként lemond a részéről,közjegyző előtt,akkor az rendben van.Akkor már nem jár neki semmi.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

-
VanillaSky
Keressen fel egy polgári jogra szakosodott ügyvédet nagymamád. Ezt se itt, de még jogi fórumon sem fogják megoldani. Egyrészről függ attól,hogy apukád és nagynénéd vértestvérek, az elhunyt életében mindketten aktív szerepet vállaltak? Látatlanba a nagynéni már a jelenlegi status qout is támadhatja. (miért apukád örökölte nagyapád 100%-os részét? végintézkedésen alapult? ki lett fizetve a 25%os tulajdonrész a nagynéninek?, csak két testvér van? ingatlant terhelő jog fennáll? ) Valamint elsődlegesen mindig kerülni kell a bírósági eljárást, meg kell próbálniuk egymás közt rendezni a helyzetet. Öröklési szabályok is elég változatosak, nem lehet pl csak jogokat örökölni egyrészről, másrészről meg kötelességeket.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nem mondtam, hogy zárja ki az öröklésből, csak a ház részéről volt szó, attól még egyéb ingatlanát/ingóságait írhatja a lányára.
Magyarországon nem lehet senkit kizárni teljesen az öröklésből, van kötelesrésze az örökségnek, amit megkap az örökös mindenképpen. Kivéve ha pl. kitagadják...Csináljon egy öröklési szerződést róla, hogy ha meghal (nagymuterod), akkor az ő részét apukád örökölje. Sztem ez a legegyszerűbb. Így tulajdonképpen azt éred el, amit kérdeztél, hogyha vele történik valami (gondolom erre gondoltál), akkor apukádé lesz a része.
Az átírást nem tudom, de jogilag sokmindent meg lehet támadni, nincs kizárva, hogy a nagynénéd is megehetné ezt azzal, hogy ki akarták zárni őt a jogos örökségéből. Ha ilyen kemény a helyzet, akkor erősen javasolt egy ügyvéddel beszélni a lehetőségekről, ez túlmutat egy fórum lehetőségein.
-
Sastre
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Hát szerintem csak akkor követelhetne tulajdonrészt nagynénéd, ha nem lenne semmilyen végrendelet. Ha a mamád átiratná apudra a részét, akkor ahhoz már nem lenne semmi köze a mamádnak (legalábbis papíron), így a nagynénéd se tudna belőle örökölni. Ha esetleg történne a mamáddal valami, de nincs végrendelete, akkor az ő tulajdonrészén automatikusan egyenlően kell a gyerekeinek osztoznia. Persze javítson ki valaki ha tévedek, nem vagyok ingatlanjogász
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Csináljon egy öröklési szerződést róla, hogy ha meghal (nagymuterod), akkor az ő részét apukád örökölje. Sztem ez a legegyszerűbb. Így tulajdonképpen azt éred el, amit kérdeztél, hogyha vele történik valami (gondolom erre gondoltál), akkor apukádé lesz a része.
Huga sztem akkor követelhetne, ha mondjuk míg él akarja átruházni a részét apukádra, vagy lemondani az örökségről az ő részére, mert tudtommal ilyet nemlehet. Csak olyat, hogy lemond és a törvényes örökösök tarhatnak rá igényt, vagyis apukád és a huga is, de sztem a huga kapná, mert apukádnak már van benne része. Aztán lehet, hogy rosszul tudom, de sztem a fenti változat a legkézenfekvőbb.
Huga sztem akkor követelhetne, ha mondjuk míg él akarja átruházni a részét apukádra, vagy lemondani az örökségről az ő részére, mert tudtommal ilyet nemlehet. Csak olyat, hogy lemond és a törvényes örökösök tarhatnak rá igényt, vagyis apukád és a huga is, de sztem a huga kapná, mert apukádnak már van benne része. Aztán lehet, hogy rosszul tudom, de sztem a fenti változat a legkézenfekvőbb.
- 'Az
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo.
szeretnék egy kis segítséget kérni.
nagypapám nemrégiben elhunyt, egy családi ház maradt utána, ami 50-50%-ban apum, és nagymamám nevére lett átírva.
most nagymamám szeretné átíratni 100%-ban apum nevére a házat, hogyha ne adj isten történik vele valami.
a kérdésem a következő lenne: apum húga követelhet azzal a házzal kapcsolatban bármit is valamilyen alapon?
itt arra gondolok legfőképpen hogy olyan alapon, hogy a testvére.
előre is köszönöm az infókat.
nagypapám nemrégiben elhunyt, egy családi ház maradt utána, ami 50-50%-ban apum, és nagymamám nevére lett átírva.
most nagymamám szeretné átíratni 100%-ban apum nevére a házat, hogyha ne adj isten történik vele valami.
a kérdésem a következő lenne: apum húga követelhet azzal a házzal kapcsolatban bármit is valamilyen alapon?
itt arra gondolok legfőképpen hogy olyan alapon, hogy a testvére.
előre is köszönöm az infókat.
"Winners focus on winning, losers focus on winners. - Conor McGregor
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Teljesen jó téma volt nem kell izélni....Realista24 írta:Innen már csak egy lépés az izzadságátló...ki hány éve nem használ.
Amúgy sok itt az ál-hipster, szerdánként kapásból szulejmánt néztek, meg egy kis bari közt meg jóbi rosszbi tudom én...
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Csak a deo...de semmi tusolásRealista24 írta:Innen már csak egy lépés az izzadságátló...ki hány éve nem használ.
Vive le France
LEGIO PATRIA NOSTRA

- P. Krisz
Milyen átló ?Realista24 írta:Innen már csak egy lépés az izzadságátló...ki hány éve nem használ.
Azt úgy híjják hogy izzadásgátló . :Đ
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?