Matt009 írta:Kerlon írta:Szerintem nem valótlan. Ő itt belsős volt, igaz, hogy szinte főnök és megkapott mindent, de ott egy sztár "vendég" volt. Mindenhol remek bánás módban részesülhetett, de biztos, hogy máshogy.
Szerintem azt nem emésztette meg, hogy innen ki lett rakva. De az már nem volt állapot, amit akkor ő itt művelt. Egy gyorsaságra épülő csapatba túl lassú volt, ráadásul évek óta nem hozott már klasszis teljesítményt, csak egy szürke átlagot.
Nem lett kirakva. Csak nem lett tovább biztosítva a fix kezdő szerepe. A szürke átlag teljesítménnyel sem értek annyira egyet,szerintem gyenge volt,a neve tartotta a kezdőben. A válogatottban idejekorán meglátták és megmerték húzni azt amit a realban nem.
A nyilatkozatáról annyit,hogy nekem nem tetszik,és amikor olvastam kicsit fura volt. Van aki azt mondja korrekt akart lenni,ezt értem de kivel szemben? A madrid volt egész életében az otthona,itt lett világklasszis,itt lett neve,és ezt részben köszönheti a többi csapattársának,a közönségnek,a drukkereknek is.......egy schalke drukker nem hiszem hogy ugyanazon elvárást támasztana alá ha raul a két klubról beszél.
Ez valószínű sértődöttség.....mint calderonnál is,aki azóta is szarral dobál minket,VDB is tesz ide mindig persze szigorúan langzam üzemmódban nehogy gyanús legyen ......
Egy ilyen felvetést,egyszerű kikerülni,úgy hogy mindkét fél elégedett legyen.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.