fogadásunk volt?
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 20., péntek 10:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 20., péntek 8:52
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 20., péntek 8:50
Akit elsonek huznak ki, az kezd otthon. (tavaly legalabbis igy volt)Realista24 írta:A következő párosításnál sorsolják, hogy ki kezd otthon?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 20., péntek 8:39
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. február 19., csütörtök 15:17
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. február 19., csütörtök 12:12
Te, nekem az is éppen megfelelő, amikor év végén rájönnek, hogy semmit se nyertek: kupából kiverte őket a Barca, bajnokságra egyre kisebb az esély, BL meg felejtős.pátkán írta:És gondolj bele milyen gyönyörű lenne megint a döntőben elkalapálni őket!Anthony írta:Még annyi kéne, hogy az Atletit pofozza ki valaki a BL-ből, mert nem lenne jó összekerülni velük..
Na igen sajnos nem várható, hogy egyből tökéletes állapotba kerüljön...R.M.C.F írta:
A sanitas azt mondta, 3 hónap és oké...erre én azt hogy akkor az 4 lesz vagy több is lehet akár...... Nov 17én sérült meg, akkor márc 17én várom a pályára,vagy még később.....rossz esetben szeptemberre lesz 100% os állapotban.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 19., csütörtök 11:47
Nico Kovac szerint a március végi válogatott meccsen játszani fog...már előre rettegek hogy lerúgják megintA sanitas azt mondta, 3 hónap és oké...erre én azt hogy akkor az 4 lesz vagy több is lehet akár...... Nov 17én sérült meg, akkor márc 17én várom a pályára,vagy még később.....rossz esetben szeptemberre lesz 100% os állapotban.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 19., csütörtök 11:39
Anthony írta:Lényeg, hogy megvan a negyeddöntő, ami azt jelenti, hogy kb. 1 hónap múlva kell majd jók legyünk. Addigra hátha Modric is visszatér lassan
.
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. február 19., csütörtök 10:16
vagy hatszor nagyobb blama, ha a bl-ből is kipicsáznak minket.....pátkán írta:És gondolj bele milyen gyönyörű lenne megint a döntőben elkalapálni őket!Anthony írta:Még annyi kéne, hogy az Atletit pofozza ki valaki a BL-ből, mert nem lenne jó összekerülni velük..
HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. február 19., csütörtök 10:09
És gondolj bele milyen gyönyörű lenne megint a döntőben elkalapálni őket!Anthony írta:Még annyi kéne, hogy az Atletit pofozza ki valaki a BL-ből, mert nem lenne jó összekerülni velük..
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. február 19., csütörtök 9:50
HozzászólásSzerző: rb_lint » 2015. február 19., csütörtök 8:44
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 18., szerda 22:51
Tevedes. Mourinho itt az egyik taktikai elemet gyakoroltatja a stabbal.h3x0r írta:Tegnap a Chelsea busz elakadt a bejaratnal
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 18., szerda 22:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 18., szerda 16:44
Na neem.én nem erre gondoltam kicsit semAz igazi móka akkor lenne, ha akit lecseréltek, vissza is mehetne. :shifty:
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 18., szerda 16:40
Így van.Ehhez kellene egyfajta szemlélet váltás,hogy nem verem magam földhöz ha ne aggy is ten lecserélnek,vagy nem kezdek a következő meccsen.Bár egyetértek, de nem látom magam előtt, ahogy egy CR, Messi, Bale, Neymar, Hazard, Sanchez, stb., rendre boldogan kocog le a pályáról amint felvillan a cserét jelző tábla. Nyilván a padon se lenne nagyobb öröm.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 18., szerda 16:33
Németországban 6. osztály illetve az alatti ligákban van!Realista24 írta:
Az igazi móka akkor lenne, ha akit lecseréltek, vissza is mehetne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 18., szerda 16:23
Az igazi móka akkor lenne, ha akit lecseréltek, vissza is mehetne.nmate írta:Hát én ezt nem is mondtammiro írta:Szerintem ez nem minőségben mutatkozna be a kereteknél,hanem mennyiségben,több játékos lenne,de ez nem azt jelenti hogy egy pogba,vagy verratti ülne a padon.Viszont jó lenne, hogy a meccsbe jobban bele lehetne nyúlni, a fiatal játékosok pedig több lehetőséget kaphatnak. Már általánosságban értem, nem konkrétan a Real Madridra.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 18., szerda 16:21
Hát én ezt nem is mondtammiro írta:Szerintem ez nem minőségben mutatkozna be a kereteknél,hanem mennyiségben,több játékos lenne,de ez nem azt jelenti hogy egy pogba,vagy verratti ülne a padon.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 18., szerda 16:19
Szerintem ez nem minőségben mutatkozna be a kereteknél,hanem mennyiségben,több játékos lenne,de ez nem azt jelenti hogy egy pogba,vagy verratti ülne a padon.nmate írta:
Tiszta sor, de ehhez kell, hogy bevezessék az 5 cserés rendszert. Én támogatnám.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem