Na neem.én nem erre gondoltam kicsit semAz igazi móka akkor lenne, ha akit lecseréltek, vissza is mehetne. :shifty:

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 18., szerda 16:44
Na neem.én nem erre gondoltam kicsit semAz igazi móka akkor lenne, ha akit lecseréltek, vissza is mehetne. :shifty:
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 18., szerda 16:40
Így van.Ehhez kellene egyfajta szemlélet váltás,hogy nem verem magam földhöz ha ne aggy is ten lecserélnek,vagy nem kezdek a következő meccsen.Bár egyetértek, de nem látom magam előtt, ahogy egy CR, Messi, Bale, Neymar, Hazard, Sanchez, stb., rendre boldogan kocog le a pályáról amint felvillan a cserét jelző tábla. Nyilván a padon se lenne nagyobb öröm.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 18., szerda 16:33
Németországban 6. osztály illetve az alatti ligákban van!Realista24 írta:
Az igazi móka akkor lenne, ha akit lecseréltek, vissza is mehetne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 18., szerda 16:23
Az igazi móka akkor lenne, ha akit lecseréltek, vissza is mehetne.nmate írta:Hát én ezt nem is mondtammiro írta:Szerintem ez nem minőségben mutatkozna be a kereteknél,hanem mennyiségben,több játékos lenne,de ez nem azt jelenti hogy egy pogba,vagy verratti ülne a padon.Viszont jó lenne, hogy a meccsbe jobban bele lehetne nyúlni, a fiatal játékosok pedig több lehetőséget kaphatnak. Már általánosságban értem, nem konkrétan a Real Madridra.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 18., szerda 16:21
Hát én ezt nem is mondtammiro írta:Szerintem ez nem minőségben mutatkozna be a kereteknél,hanem mennyiségben,több játékos lenne,de ez nem azt jelenti hogy egy pogba,vagy verratti ülne a padon.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 18., szerda 16:19
Szerintem ez nem minőségben mutatkozna be a kereteknél,hanem mennyiségben,több játékos lenne,de ez nem azt jelenti hogy egy pogba,vagy verratti ülne a padon.nmate írta:
Tiszta sor, de ehhez kell, hogy bevezessék az 5 cserés rendszert. Én támogatnám.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 18., szerda 16:16
Bár egyetértek, de nem látom magam előtt, ahogy egy CR, Messi, Bale, Neymar, Hazard, Sanchez, stb., rendre boldogan kocog le a pályáról amint felvillan a cserét jelző tábla. Nyilván a padon se lenne nagyobb öröm.morientes írta:Szerintem a focinak arra felé kell majd tendálni,egy idő után,mikor minőségi játékosoknak kell majd ülnie a padon,és a rotációnak meghatározó szerepe lesz,még jobban mint most,tekintve a rengeteg meccsre a szezonban,és az edzőknek nem arra kell koncentrálni,hogy van egy fix gála csapat+kiegészítő emberek,hanem arra,hogy hasonló képességű focisták bármikor be tudjanak szállni,vagy a következő meccsre nem a fix csapatot felküldeni,hanem mondjuk xyont kicserélni egy hasonló kaliberű focistával ha kell.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 18., szerda 16:12
Tiszta sor, de ehhez kell, hogy bevezessék az 5 cserés rendszert. Én támogatnám.morientes írta:Olyan mint a hoki...sz első 3 sorban kb világsztárok nyomják pl a NHL ben,nem okoz problémát az,ha mondjuk nem ugyan azok vannak fenn.
Arra gondolok,pl hogy nyugodtan lrhetne akár a padon egy Reus,vagy egy Veratti,akik,ha frissíteni kell,gond nélkül beszállnak,vagy a kövi meccsen kezdhetnek úgy,hogy nincs minőségi romlás.Nyilván ez csak azoknak a csapatoknak adadhat meg,ahol van bőven pénz,de ez lehet a jövő...
Látni hogy hiába van egy világklasszis kezdő 11,ha kiesik akár csak 3)2 kulcs ember,már látványos a visszaesés..
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 18., szerda 16:10
Nyilván 442 hadrendben lenne értelme ennek,433-ban nem állna meg.bár...nmate írta:Bár ez a Verratti gyerek egyre jobban tetszik (nagyon jó ütemben fejlődik), szerintem csak akkor lenne itt értelme, ha Modric távozna a csapatból.morientes írta:--------Pogba---Kroos--Verratti--Modric----
oszt deal
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 18., szerda 15:53
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 18., szerda 15:51
Bár ez a Verratti gyerek egyre jobban tetszik (nagyon jó ütemben fejlődik), szerintem csak akkor lenne itt értelme, ha Modric távozna a csapatból.morientes írta:--------Pogba---Kroos--Verratti--Modric----
oszt deal
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 18., szerda 15:48
Ó,hát a padavan nem nagyon akar lemaradni mügüle ebben a tekintetben,csak hát a mester azért magasan előtte jár eredményességben,tehát én inkább elnézem nekiCsak azt remélem hogy nem lesz ész nélküli,önző kapura lövések Ronaldótól,azt utálom amikor azt hiszi hogy Ő megteheti. :kivagyhe:
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 18., szerda 15:47
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 18., szerda 15:40
reus?Realista24 írta:Nem tudom minek van realitása, hogy Bale vagy CR fog elmenni előbb Madridból, de akármelyik is legyen aMindkettő!
Kroos-Verratti-Pogba-Isco-Bale/CR-Karim hatos nem hangozna rosszul.
vagy a
Kroos-Verratti-Pogba-Isco négyes valamilyen formátumban, előttük két támadóval.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 18., szerda 15:32
Nem tudom minek van realitása, hogy Bale vagy CR fog elmenni előbb Madridból, de akármelyik is legyen aMindkettő!
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 18., szerda 15:29
Mindkettő!Amúgy a tegnapi meccsből is az jött le nekem hogy Verratti kell nekünk,nem Pogba.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 18., szerda 15:06
HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. február 18., szerda 14:08
Nem hiszem, mert nem is kerettag ha jól emlékszem.Anthony írta:Ödegaard csere a 89-ik percben meglesz? Ez is egy jó kis szalagcím: újabb BL rekorder a realnál
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 18., szerda 14:08
Főleg hogy nincs is ott a keretben. :ĐAnthony írta:Ödegaard csere a 89-ik percben meglesz? Ez is egy jó kis szalagcím: újabb BL rekorder a realnál
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. február 18., szerda 14:07
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem