szegény illarra még innen is kimarad.RealRaúl77 írta:Na akkor visszavágóra mehet:
Keylor; Arbeloa-Varane-Pepe-Nacho; Lucas Silva-Medrán-Isco; Ödegrad-Jesé-CR;
gálakezdő![]()
![]()
3-at nem szabad kapni.

HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. február 19., csütörtök 0:27
szegény illarra még innen is kimarad.RealRaúl77 írta:Na akkor visszavágóra mehet:
Keylor; Arbeloa-Varane-Pepe-Nacho; Lucas Silva-Medrán-Isco; Ödegrad-Jesé-CR;
gálakezdő![]()
![]()
3-at nem szabad kapni.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. február 18., szerda 22:41
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. február 18., szerda 12:42
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. február 18., szerda 12:17
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. február 18., szerda 11:58
igazad lehet, elég sokat tűnik fel szélen is és középen is.Ja, papíron, a meccs elején. Aztán ha nézed a meccset, láthatod, hogy 70%-ban inkább középpályás, mint csatár.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 18., szerda 11:54
Ja, papíron, a meccs elején. Aztán ha nézed a meccset, láthatod, hogy 70%-ban inkább középpályás, mint csatár.tudom, de mégis ő van talán a kapuhoz legközelebb.
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. február 18., szerda 11:51
de most írtam, hogy úgy értettem. szóról szóra lehet, hogy nem azt betűztem le, de félreérthető volt, valóban. a lényeg, hogy úgy gondolom, hogy ha nem 100%-os, akkor ma ne játsszon (és azt is írtam, hogy pedig mostanában elég jól játszik).Nem azt írtad, hogy a láz miatt kéne pihenni, hanem, hogy jót tenne neki a pihi...mintha gyenge lenne.
tudom, de mégis ő van talán a kapuhoz legközelebb.Egyébként meg, senki nem mondta és nem tekint rá befejező csatárként.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 18., szerda 11:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 18., szerda 11:43
Nem azt írtad, hogy a láz miatt kéne pihenni, hanem, hogy jót tenne neki a pihi...mintha gyenge lenne.Victor írta:az állítólagos lázra mondtam (hogy ha tényleg beteg, inkább pihenjen és a visszavágón játsszon, így értendő). mostanában hálaistennek javult a formája, bár továbbra is állítom, nem a befejező csatár az ő posztja, szélsőként/támadóközéppályásként többet érne. hogy miért? sokat van játékban, érzi a finom, gyors, kis passzokat, jól lát a pályán és jól cselez. befejezni viszont -szerintem- annyira nem tud jól.Jót tenne neki a pihi? De mi a gond vele?
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. február 18., szerda 11:39
az állítólagos lázra mondtam (hogy ha tényleg beteg, inkább pihenjen és a visszavágón játsszon, így értendő). mostanában hálaistennek javult a formája, bár továbbra is állítom, nem a befejező csatár az ő posztja, szélsőként/támadóközéppályásként többet érne. hogy miért? sokat van játékban, érzi a finom, gyors, kis passzokat, jól lát a pályán és jól cselez. befejezni viszont -szerintem- annyira nem tud jól.Jót tenne neki a pihi? De mi a gond vele?
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 18., szerda 11:32
Ha kiheveri a lázat vagy mit,akkor szerintem nyugodtan kezdhet.Csak benne van mostanában a gól.Victor írta:nem tudom. azzal biztosan változna a felállás (legalábbis kétlem, hogy Chicharito kezdene, de szerintem ő se lenne olyan rossz), és úgy érzem, jót tenne neki egy kis pihi. Legszívesebben Jesét nézném meg centerbe, de erre nincs nagy esély.Miért?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 18., szerda 11:23
Jót tenne neki a pihi? De mi a gond vele?Victor írta:nem tudom. azzal biztosan változna a felállás (legalábbis kétlem, hogy Chicharito kezdene, de szerintem ő se lenne olyan rossz), és úgy érzem, jót tenne neki egy kis pihi. Legszívesebben Jesét nézném meg centerbe, de erre nincs nagy esély.Miért?
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. február 18., szerda 11:21
nem tudom. azzal biztosan változna a felállás (legalábbis kétlem, hogy Chicharito kezdene, de szerintem ő se lenne olyan rossz), és úgy érzem, jót tenne neki egy kis pihi. Legszívesebben Jesét nézném meg centerbe, de erre nincs nagy esély.Miért?
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 18., szerda 10:50
Miért?de én örülnék, ha nem kezdene este Benzema,
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. február 18., szerda 10:43
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 18., szerda 10:41
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 18., szerda 10:29
Akkor soha többé ne játszon?4-4-2, hátsó alakzat nem kérdés, én Pepét nem erőltetném, sérülések után rendre szar meccseket hozott világ életében
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 18., szerda 10:04
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 18., szerda 9:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 18., szerda 9:22
Le, már megint.Géci írta:Akarod mondani Varane?Realista24 írta:Casillas-Carvajal-Ramos-Pepe-Marcelo-Jesé-Kroos-Illarramendi-Isco-CR-Bale
4-4-2, bár nem tudom hogy ízlene ez Jesének és Isconak.
Marci pedig egy lapra az eltiltástól.Vagy lemaradtam valamiről?
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem