A PSG meg az edzők miatt lefutott, Mourinho innen meg fogja oldani.
Ma este szerintem nyerünk 3-1-re, CR végre betalál és őőő ennyi.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 18., szerda 11:43
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 18., szerda 11:25
Egy izmos 1-1 a tippem,ismerve a támadóink mostani teljesítményét,egyet meg talál majd a schalke vmi hülye védelmi hibából,szokás szerint...Nekünk meg ha lehet döntsük el a továbbjutást ma,olyan 0:1,0:2-őt várok,de elég is lenne bőven.
Bár látom előre,ha ma nem lesz 0:4 legalább akkor jön holnap a sok negatívum.. :roll:
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. február 18., szerda 11:22
ugyanezt érzem, bár most, hogy Pepe valószínűleg átveszi Nacho helyét, így azt mondom, lehet, hogy gólt sem kapunk. Bár Casillason is múlhat1-3 lesz.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 18., szerda 11:22
Megnéztem meccs után,kiszórták Xabit,és vége lett az összefoglalónak.CS0ki írta:Ki kellett volna használniuk az ukránoknak, hogy kiállították Xabit, egy 1-0-lal meg egy idegenben egy talált góllal lehetett volna némi esélyük. De a kapuig se nagyon mentek el a hírek szerint. Nem tudom elképzelni, hogy hazai pályán nem darálják be a shaktart.
PSG-től meg tavaly is lehetett volna várni az áttörést, de közük nem volt a londoni meccshez. Persze a labda gömbölyű meg hasonlók, de szerintem haza pályán Mourinho behúzza.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 18., szerda 11:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 18., szerda 11:19
HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. február 18., szerda 11:16
Realista24 írta:A tegnapi mi volt?Az a para, hogy azért otthon Robbenék megoldják, az ukránok utoljára tavaly játszottak tétmeccset.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 18., szerda 11:12
A tegnapi mi volt?Az a para, hogy azért otthon Robbenék megoldják, az ukránok utoljára tavaly játszottak tétmeccset.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. február 18., szerda 11:10
1-3 lesz.miro írta:De szép is lenne!Tádám írta:
De imádnám ha az ukránok idegenben kibekkelnének egy 1-1-et!![]()
Nekünk meg ha lehet döntsük el a továbbjutást ma,olyan 0:1,0:2-őt várok,de elég is lenne bőven.
Bár látom előre,ha ma nem lesz 0:4 legalább akkor jön holnap a sok negatívum..
morientes írta:Mondjuk sok minden megtörtént már a focibanDe imádnám ha az ukránok idegenben kibekkelnének egy 1-1-et!![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 18., szerda 11:06
Mondjuk sok minden megtörtént már a focibanDe imádnám ha az ukránok idegenben kibekkelnének egy 1-1-et! :mrgreen:
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 18., szerda 11:06
De szép is lenne!Tádám írta:
De imádnám ha az ukránok idegenben kibekkelnének egy 1-1-et!
HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. február 18., szerda 11:03
De imádnám ha az ukránok idegenben kibekkelnének egy 1-1-et!morientes írta:A PSGt nem írnám még le azért,egy gól a bridgen és már más a buli...miro írta:Ennyi volt,lefőtt a kávé a Sahtarnak és a PSG-nek is.
Az ukránoknak meszeltek sztm is.Nem baj de legalább a két csapat hozott nekem egy kis pénzt azzal az ikszel
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 18., szerda 10:59
A PSGt nem írnám még le azért,egy gól a bridgen és már más a buli...miro írta:Ennyi volt,lefőtt a kávé a Sahtarnak és a PSG-nek is.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. február 18., szerda 0:09
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. február 18., szerda 0:07
De utált.alán embert még nem utált madridista annyira mint JM-t.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 17., kedd 23:46
istimester írta:Nem tetszik a Bayern. Szükség esetén lelkiismeretfurdalás nélkül, akár rendkivül alattomos módon is behúzzák a kéziféket, viszont ha őket éri sérelem azonnali tömeges és látványos reklamációkba törnek ki. Deja vu...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 17., kedd 23:35
Nem értem mi lehet az összefüggés, mire is célzol....ide már komolyabb detektív kell.istimester írta:Nem tetszik a Bayern. Szükség esetén lelkiismeretfurdalás nélkül, akár rendkivül alattomos módon is behúzzák a kéziféket, viszont ha őket éri sérelem azonnali tömeges és látványos reklamációkba törnek ki. Deja vu...
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. február 17., kedd 23:30
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 17., kedd 23:04
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem