Jaja...de a sok sörön vissza is jön!Na igen...nem akarok oltári baromságot írni, de több ezer fontos tétel rémlik egy pub esetében, ha minden csatornát nyomatni akar.

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 17., kedd 16:02
Jaja...de a sok sörön vissza is jön!Na igen...nem akarok oltári baromságot írni, de több ezer fontos tétel rémlik egy pub esetében, ha minden csatornát nyomatni akar.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 15:59
Na igen...nem akarok oltári baromságot írni, de több ezer fontos tétel rémlik egy pub esetében, ha minden csatornát nyomatni akar.CS0ki írta:Én olyan infókat találtam, hogy 7-10 millió körül van az egyéni előfizetők száma. A puboknak meg többet kell fizetniü keleve, hogy lehessen náluk nézni a közvetítéseket. Folyik be a pénz mindenhonnét...Amennyire én tapasztaltam, nem jellemző. Bár csak kis szegletét ismerem ilyen szempontból Angliának, de nem véletlen vannak tele a pubok kora délután. Van pár ismerősöm, aki ilyen helyen dolgozik kint, és inkább elmennek és ott iszogatnak, minthogy fizessenek havonta ennyit egy csatornáért.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 17., kedd 15:50
Én olyan infókat találtam, hogy 7-10 millió körül van az egyéni előfizetők száma. A puboknak meg többet kell fizetniü keleve, hogy lehessen náluk nézni a közvetítéseket. Folyik be a pénz mindenhonnét...Amennyire én tapasztaltam, nem jellemző. Bár csak kis szegletét ismerem ilyen szempontból Angliának, de nem véletlen vannak tele a pubok kora délután. Van pár ismerősöm, aki ilyen helyen dolgozik kint, és inkább elmennek és ott iszogatnak, minthogy fizessenek havonta ennyit egy csatornáért.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 13:37
Amennyire én tapasztaltam, nem jellemző. Bár csak kis szegletét ismerem ilyen szempontból Angliának, de nem véletlen vannak tele a pubok kora délután. Van pár ismerősöm, aki ilyen helyen dolgozik kint, és inkább elmennek és ott iszogatnak, minthogy fizessenek havonta ennyit egy csatornáért.Angliában az emberek képesek kipengetni 70 fontokat a sportcsatornára havonta,
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 17., kedd 13:35
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 17., kedd 13:12
Ott inkább az a baj, hogy a nem top csapatokból fogják elhalászni a használható embereket.Ahogy már az utóbbi időben sok ilyen példa volt, hogy a hollandoktól vagy olaszoktól, de spanyoloktól is oda mentek inkább a játékosok.Egyébként engem nem érdekel mennyit kap ott a nyolcadiktól lefelé valaki, mert pénzük lehet, de a top játékosok számára akkor sem lesznek vonzóak, hosszútávon nem hinném, hogy előre tudnának lépni.
Inkább az a baj, hogy pont, hogy helyére kerül a piac, azaz minden ország a fejletségi, és pénzügyi lehetőségeihez mérten tud pénzt fektetni a fociba. Angliában az emberek képesek kipengetni 70 fontokat a sportcsatornára havonta, meg emellett még kijárnak rohadt drágán meccsekre is 50-60 ezren. Spanyolország ezzel nem tud versenyezni, olaszország pláne nem. Németország meg azért nem, mert ott jobban be van szabályozva az egész, az egész ország működése tudatosabb, visszafogottabb.Magyarán könnyen lehet, hogy még ennél is jobban fel fog borulni a piac...
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 17., kedd 12:46
Magyarán könnyen lehet, hogy még ennél is jobban fel fog borulni a piac...Realista24 írta:Az már inkább zavar, hogy pl. egy MU majd 200 millát fog kaszálni, mellé ott van a mezszerződése (az mennyi is? 80-90 milla egy évre) és az egyéb finomságok. Vagy ott vannak az olaj csapatok, eddig is kimeríthetetlen forrásaik voltak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 12:44
A Barca elnöke is elmondta, hogy az angol bajnokság sokkal versenyképesebb, a la ligát meg kis túlzással vagy a Real vagy a Barca nyeri, ezért nem olyan kelendő.Ami már tényleg nincs messze a 150-től, a madrid által kapottól meg pláne...És ez nagyon nem jelent jót.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 17., kedd 12:34
Igen, de ez a teljes. Az 1 milliárdról meg 1,7-re növő pedig a belföldi, és az fontban van. Azért számoltam az 1,87-ból 1,2-vel, mint beföldi, és nem csak 1 milliárddal.A cikkben euró van.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... e301423f47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 12:31
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 17., kedd 12:30
Annyi, de fontban, tehát euróban 2,1-re nő, és 1,2 volt eddig. 680 akkor a külföldi, ha az 50%-kal nő, akkor az 3,12 milliárd, csapatonként 156 millió euró.1 milliárd volt a belföldi, az nőtt 70%-kal, 1,7-re. (cikk szerint)
A külföldi volt akkor mondjuk 850 körül. Ha erre prognosztizálsz egy 50%-os emelkedést, akkor az 1,2 lesz, összesen 2,9, átlagban 145 millió.
A 13/14 es alapján az utolsó cardiff nagyjából 80%-át kapta meg az éves bevétel egy csapatra jutó átlagának. Az új számok alapján ez az utolsó helyzettnek 125 milliót jelent nagyjából. És akkor a külföldi eladások nem emelkednek annyival, mint a belföldiek. Ami már tényleg nincs messze a 150-től, a madrid által kapottól meg pláne...És ez nagyon nem jelent jót.Az arányok eddig az elsők és az utolsó között meg 110/75 volt, tehát az utolsó helyezettnek járó 150 milla még mindig messze van.
Nem?
Nem az éllovasoknak kijáró 200 milliót sokallom, és furcsállom, hanem az utolsóknak járót.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 12:02
1 milliárd volt a belföldi, az nőtt 70%-kal, 1,7-re. (cikk szerint). Tehát átlag 155 milliót kapnak majd várhatóan... Attól meg nincs is messze a 200 milliós élcsapat, illetve 150 milliós utolsó helyzett.
Látom bizony.látod, és pont azt tettem...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 17., kedd 11:39
Nem vagyunk éppen hanyatt esve,de ami tény az tény,a dolgok jelen állapotában jobbakVéleményem nem változott attól, hogy most van egy jobb sorozatuk.Csak kevesebbet írok mert annyira összeszarta most mindenki magát a barcától csak lehoztok :D ... majd szezon végén meglátjuk kinek lesz igaza.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 17., kedd 11:38
Nem értem miért kell ész nélkül terjeszteni néhány oldalnak a hülyeséget. Pont mint a James mezek esetében, 1 nap alatt 1 millió vagy mi volt![]()
3 évre írtak alá, 5,1 milliárd fontért, ami úgy nagyjából 6,6 milliárd euró. Egy évre levetítve 2,2 milliárd euró, van 20 csapat.
Átlagolva 110 millió....
Egy probléma van...Ez az új szerződés kizárólag a belföldi közvetítésekre vonatkozik, tehát semmi köze Ázsiához meg a világ többi részéhez. A marca-s, lentebb belinkelt kimutatás is ugye 1,8 milliót ír az angolokra, ami a mostani szerződésből nyilván nem jönne ki, tehát abban benne vannak a nemzetközi közvetítések is.PL-nél értem én, hogy Ázsia, de nem tudom elképzelni, hogy ott ennyire néznék az angol közép és kis csapatokat. Honnan jön ez a sok pénz?
látod, és pont azt tettem...Nem árt gondolkodni neha. Nem bántásból irom, de életszerű hogy egy Wigan majd tobb pénzt kap mint a világ ket legnagyobb klubja?
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 17., kedd 11:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 11:16
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 17., kedd 11:04
Véleményem nem változott attól, hogy most van egy jobb sorozatuk.Csak kevesebbet írok mert annyira összeszarta most mindenki magát a barcától csak lehoztokmorientes írta:Ő keményen áll a vártán,de repedezik a páncél már,árnyaltabban fogalmaz mostanában ő is...Most azok a leghangosabb Barca csodálók, akik akkor mélyen temették, kivéve talán dzsit. :mrgreen:
Na de elég a személyeskedésből,ez már itt off.
HozzászólásSzerző: Toky » 2015. február 17., kedd 11:02
Ezzel tisztában vagyok. Én ezt a 200 és 150-es Géci hsz részre írtam még. Bármennyire is jobb időben vannak a meccsek, ennyi pénzt szerintem akkor sem lehetne kitermelni. De ezt már Te is írtad.Realista24 írta:A meccsek időpontja jobban igazodik kelethez. Szerintem.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 17., kedd 10:55
Most lehet magam alatt vágom a fát, de szeretek őszinte lenne (ez egy igen rossz tulajdonság, de ilyen vagyok...). Minden hónapban van 1-2 nyugis nap amikor ráérek seggelni melóban a gép előtt (mint ma is), és amikor nem pörög a fórum akkor néha átnézek oda, és el-el olvasom miket írnak ott. Ez történt most is, és láttam, hogy pont írnak ezekről a tv-s díjakról. A soymadridista volt kiirva forrásnak, amit meg is néztem és kummára nem találtam ezzel kapcsolatos cikket. Úgy voltam vele, hogy biztos én vagyok vak aztán inkább bemásolom ide hátha hasznos lehet. Hát nem volt az ezek szerint. Ezért pedig bocsánat... ismét...Pipita írta:Ezt honnan?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 10:24
A meccsek időpontja jobban igazodik kelethez. Szerintem.Honnan jön ez a sok pénz?
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem