PL-nél értem én, hogy Ázsia, de nem tudom elképzelni, hogy ott ennyire néznék az angol közép és kis csapatokat. Honnan jön ez a sok pénz?

HozzászólásSzerző: Toky » 2015. február 17., kedd 10:08
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 17., kedd 9:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 9:53
HozzászólásSzerző: Toky » 2015. február 17., kedd 9:45
Nem úgy volt, hogy sikerült is valami egyességre jutniuk, hogy valamelyik évtől közösen hirdetik meg? Gondolom ezért is kötött a Barca csak egy évre. (Vagy félreolvastam a korábbi hsz-t?Realista24 írta:Ezért is harcolt a liga, meg az összes klub, hogy a két nagy is álljon be a sorba és együtt tárgyaljanak.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 17., kedd 9:31
tavalyi TV-s bevetelek (tucsoki linkelte pont egy hete PL topikba)lesliejr írta:Tv-s jogdíjakban nem vagyok otthon. Ez a 140 millio sok vagy kevés? Eddig mennyi volt?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 9:28
Szerintem sok. Hasonló összegek voltak korábban is. A legtöbb Európában a Barcáé és Realé, odaverik az angolokat is. (bár ők most kötöttek egy mega deal-t, így nem tudom mennyi jut az elsőknek.) De a probléma gyökere ugye ott van, hogy az angolok kollektívan adták el a jogokat, a spanyolok pedig 16+1+1 arányban, és így jelentősen gyengülnek a "kicsik".lesliejr írta:Tv-s jogdíjakban nem vagyok otthon. Ez a 140 millio sok vagy kevés? Eddig mennyi volt?
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. február 17., kedd 9:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 16., hétfő 21:46
Ha jól tudom, nekünk még nincs vevőnk a jövő évre. Legutóbbi emlékeim szerint volt ajánlat, de nem volt elég jó.h3x0r írta:Jo, jo, de azert remelem nekunk is fizettek legalabb ennyit. :ĐRealista24 írta:A Telefónica 140 millió eurót fizetett a Barcának a jövő évi tv-s jogokért.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 16., hétfő 21:43
ingyen szórják az igét a nagyok.R.M.C.F írta:Realista24 írta:A Telefónica 140 millió eurót fizetett a Barcának a jövő évi tv-s jogokért.
Ebből mennyi volt Hegyi és Farkas díja?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 16., hétfő 21:43
Jo, jo, de azert remelem nekunk is fizettek legalabb ennyit. :ĐRealista24 írta:A Telefónica 140 millió eurót fizetett a Barcának a jövő évi tv-s jogokért.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 16., hétfő 21:40
Realista24 írta:A Telefónica 140 millió eurót fizetett a Barcának a jövő évi tv-s jogokért.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 16., hétfő 21:39
Ha sérült akkor ne vállalja,nincs ezzel semmi probléma,de ha játszik akkor nincs ilyenre kifogás,hogy jó,de azért mert fáj a térdem.lesliejr írta: Elmondta legutóbb, hogy a sprinteknél zavarja, mert fáj. Csak képzeljük a helyébe magunkat. Fájdalommal akaratodon kívül is elkezdesz spórolni, visszavenni, mert egyrészt fáj, másrészt nem akarsz lesérülni és ez ott van végig a fejedben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 16., hétfő 21:33
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. február 16., hétfő 20:30
Nem érdekel. Nem egy alkalommal vállalta úgy a játékot, hogy az orvosok nem javasolták neki. Félig sérülten elutazott a válogatott összetartásra, ami után 6-8 hetekig hegesztettük össze. Értem én, hogy ilyen a mentalitása, de ez már bőven túlment a józan ész határán. Ha sérült, pihenjen. Ha sérült, ne nyomja a válogatottban. Az alkalmazója még mindig a Real Madrid. Nem kevés zsozsót fizettünk érte, a bére az eget verdesi és szinte az egész madridi support polírozza a popóját. Vállaljon felelősséget a döntéseiért.lesliejr írta: Elmondta legutóbb, hogy a sprinteknél zavarja, mert fáj. Csak képzeljük a helyébe magunkat. Fájdalommal akaratodon kívül is elkezdesz spórolni, visszavenni, mert egyrészt fáj, másrészt nem akarsz lesérülni és ez ott van végig a fejedben.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 16., hétfő 20:04
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 16., hétfő 19:38
. Nálam onnantól kezdve, hogy egy játékos játszik, az nem sérült.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 16., hétfő 19:21
Ő keményen áll a vártán,de repedezik a páncél már,árnyaltabban fogalmaz mostanában ő is...Most azok a leghangosabb Barca csodálók, akik akkor mélyen temették, kivéve talán dzsit. :mrgreen:
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 16., hétfő 18:30
Most azok a leghangosabb Barca csodálók, akik akkor mélyen temették, kivéve talán dzsit.morientes írta:És ezen kevesek,érdekes módon,hétről hétre többen lesznek,ahogy telik a szezon....Én azon kevesek közé tartoztam, akik azt állították, hogy ez a Barca nem annyira szar, mint amilyennek látszik,
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 16., hétfő 18:10
És ezen kevesek,érdekes módon,hétről hétre többen lesznek,ahogy telik a szezon....Én azon kevesek közé tartoztam, akik azt állították, hogy ez a Barca nem annyira szar, mint amilyennek látszik,
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 16., hétfő 17:56
Azokat a meccseket meg is nyertük.Az utóbbi hetekben volt Deportivo és Cordoba is. Ezeknél könnyebbet kit akarsz?
Ősszel sem azok ellen az ellenfelek ellen szenvedett a Barca, akik ellen most játszik. 6 vagy 7 bajnokit nyertek kapott gól nélkül, mikor először pontot hullajtottak. Most megint a tavaszi kör elején vagyunk, nincs semmi extra, a Barca azokat a meccseket hozza, akik ellen ősszel is taroltak.Ne vicceljünk már...semmivel sem könyebb ez az időszaka, mitn az őszi, sőt, inkább ez a keményebb
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem