nédda, csokoládénak igaza lesz.Realista24 írta:Gayának új szerződést akarnak adni, öt évre, évi bruttó 3 milliós fizetéssel, most 250ezer, ha jól olvasom. Kivásárlási árát 80 millió körülire akarják emelni.
Pérez kivár.

pedig jó lenne a gyerek itt.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 18., szerda 13:45
nédda, csokoládénak igaza lesz.Realista24 írta:Gayának új szerződést akarnak adni, öt évre, évi bruttó 3 milliós fizetéssel, most 250ezer, ha jól olvasom. Kivásárlási árát 80 millió körülire akarják emelni.
Pérez kivár.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 18., szerda 12:59
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 18., szerda 11:35
HozzászólásSzerző: Matyi » 2015. február 18., szerda 10:47
Az első videóban a Levante elleni meccsről vannak a bejátszások, ahol Suárez 67 percig nem is játszott, szóval nem miatta ment ki Messi a szélre.Messi nem alves miatt ment ki jobbra,meg montoya miatt,hanem suarez miatt,ha meg nem játszik az uru akkor messi megy be középre.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 17., kedd 21:21
Ki mutatja jól be? Mit? Hogy LE kitette messit jobbra? Hogy a jobb bekkek ezért nem adnak be annyit?gkovi írta:Barcelona támadójáték
Itt nagyon jól bemutatja, hogy miben változtatott Enrique a szezon első feléhez képest a támadójátékban.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 17., kedd 10:34
Az írásomra reagáltál,ezért gondoltam...de ha félre èrtelmeztem...bocsáss megCS0ki írta:Ha nem kötöd te trófeákhoz, akkor miért "bocsássak" meg, hiszen ezek szerint nem neked szólt,amit írtam?Már megbocsáss,nem én kötöm trófeákhoz,(én konkrétan leszarom azt is ha nem nyerünk semmit,csak azt a focit játsza a csapat,ami szórakoztat),hanem szerintem Perez.
HozzászólásSzerző: gkovi » 2015. február 17., kedd 1:04
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 16., hétfő 22:34
Ha nem kötöd te trófeákhoz, akkor miért "bocsássak" meg, hiszen ezek szerint nem neked szólt,amit írtam?Már megbocsáss,nem én kötöm trófeákhoz,(én konkrétan leszarom azt is ha nem nyerünk semmit,csak azt a focit játsza a csapat,ami szórakoztat),hanem szerintem Perez.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 16., hétfő 20:58
Én meg azt mondom,hogy mindig az erősebb kutya baszik...Géci írta:Az erőszak csak erőszakot szűl, a problémákat pedig meg kell beszélni!Realista24 írta:Az a baj, hogy ezeknek nem "edesapa" kell most, hanem egy alkoholista nevelőapa.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 16., hétfő 18:22
Az erőszak csak erőszakot szűl, a problémákat pedig meg kell beszélni!Realista24 írta:Az a baj, hogy ezeknek nem "edesapa" kell most, hanem egy alkoholista nevelőapa.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 16., hétfő 17:59
Már megbocsáss,nem én kötöm trófeákhoz,(én konkrétan leszarom azt is ha nem nyerünk semmit,csak azt a focit játsza a csapat,ami szórakoztat),hanem szerintem Perez.CS0ki írta:Persze, azért nem mindegy, hogy mit látunk a pályán, csak önmagában az, hogy trófeához kötnénk a folytatást, az hülyeség szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 16., hétfő 17:52
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 16., hétfő 17:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 16., hétfő 17:46
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 16., hétfő 17:43
minek a mestere?Persze! Viszont Carlo elvileg ennek a mestere.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 16., hétfő 17:32
2012 nem volt olyan regen, de egyetértek, a bajnokságot szeretném, ha mar egyszer ott leszek az utolsó fordulóbanVanillaSky írta:Azért egy bajnokságot már illene összekalapozni. Divatos ez a "csak a BL a mérvadó" mentalitás, de nyilvánvaló baromság. Bajnokságot meg ha idén sem nyerünk az már elég számottevő időtartamot fog kitenni.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. február 16., hétfő 17:29
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 16., hétfő 17:28
Persze! Viszont Carlo elvileg ennek a mestere. Kétlem, hogy ne tudná megoldani ezt a problémát valahogyan. Bár abban is biztos vagyok, hogy tavaly ilyen téren Zizu nagy segitségére volt. Lehet Hierro jelenlétének is vannak pozitiv hatásai mint például Isco rettenetesen sokat javult, és ez akár neki is köszönhető lehet. Ezt nem tudom. Viszont Zizu biztos vagyok benne, hogy nagy agyturkásza lehetett a csapatnak.Realista24 írta:En sem rugnam ki esz nélkül, de ha a szezon hátralévő részében ugyanezt latnam, mint most, akkor elgondolkodnek. Mert egy edzőnek tudnia kell felrázni a csapatot, változtatni a motiváción. Ennek ellenere is lehet kupa nélküli a szezon, de mas érzése lenne az embernek. Nekem legalábbis biztosan.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 16., hétfő 17:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 16., hétfő 17:15
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem