Pár hónapja volt egy Fókusz interjú a holland FTC-légiósokkal, Jenner, Otten és még valaki. Mondták, hogy sokkal jobb pénzügyi körülmények vannak itt mint otthon. Ezen mondjuk nagyon meglepődtem, hogy itt jobban keresnek és meg is kapják a fizut időben , nem mint otthon.kapor_89 írta:Nem tudom mit tud Moniz, de valamit nagyon. Azért nem szoktuk meg mostanság, hogy az NB1-ben és a Fradiban olyan játékosok legyenek mint Besic, Leonardo, Jenner vagy Valpoort. Ráadásul holland elsőosztályú kérője is volt a gyereknek,
Moniz, Rossi, és a Vidi előző és mostani edzője is vonzza ide a NB1es szinten mindenképp minőségi légiósokat. Ilyenek kellenek ide, nem a selejtek akiknél bárki jobb lenne (mint ahogy volt is rá példa).
Stanley Aborah ennyire nem vált volna be? én többet láttam benne, mint hogy egyből el is menjen. Junior Fell végig sérült volt, Martinus pedig hazament a másodosztályba.
Most Sváb Danit tényleg elengedik? Moniz nagyon dicsérte év közben, most meg csak úgy elmehet? Bár ha német másodosztály lenne az a fejlődősét is szolgálná és onnan talán előbb lenne válogatott. Ahol szükség is lenne jobb játékosokra mint akik most ott vannak.