benne vagyok, masold be a jatekszabalyt :-)Casso írta:Nekem mindegy döntsétek el. Szabályzatom olyan játékhoz van, hogy mindenki naponta leírja a tippjét. (1.10,1.20, meg a társai nem játszanak). És akkor szorzókra megy a pont. 2.20 felett 4 pont stb...

Szerencsejátékok
- Adamo
- Kedvenc csapatod: realmadrid
Re: Szerencsejátékok
12
Nekem mindegy döntsétek el. Itt a szabályzatom ehhez a játékhoz:
A tipp beírás legkésőbbi időpontja: az esemény kezdete előtt 30 perccel.
A beírás forma: sorszám esemény kimenetel szorzó.A beírás időpontjában aktuális szorzó az érvényes.
Az adott napon beírt első tipp az érvényes, javításra nincs lehetőség (kivéve, ha a beírt esemény törlésre kerül).
A napi tippeknél alapszabály, hogy a beírt tipp az aktuális napon hagyományos módon, totózóban tippmix szelvényen feladható legyen. A poszt az előző nap 22.00 órakor nyit, a nagyobb elérhetőség érdekében. (egy gyakori példa: a hajnali NHL meccsek az előző napi tippeknél érvényesek)
Pontozás:A sikeres tipp kap pontot, az eltalált szorzó figyelembe vételével:
1.40-1.59 szorzó 1 pont
1.60-2.19 szorzó 3 pont
2.20-3.50 szorzó 4 pont
3.51 és feletti szorzó 5 pont
Esetlegesen törölt meccs nem kap pontot, de lehetőség van új tipp beírására, még az aznapi játékban.
További 2 pontot lehet szerezni naponta, egy mérkőzés pontos végeredményének eltalálásával. Az adott esemény a napi posztban kerül kiírásra. A pontos végeredmény a rendes játékidőra (90 perc + esetleges hosszabbítás) vonatkozik.
A versenyben azonos pontszám esetén a nyertes tippek szorzóinak összege számít.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Casso 2013. április 22., hétfő 23:12-kor.
- Adamo
- Kedvenc csapatod: realmadrid
jatekpenzzelH20 írta:A végén a győztes rak mindenkinek egy mixet.

egyebkent lehetne ugy, hogy minden ajanlatbol, azaz minden heten ketszer kivalaszt az a valaki 13+1 meccset es csapatni, vagy rakhatnank a toto meccseit is.
vagy minden nap legyen ?
12
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
A végén a győztes rak mindenkinek egy mixet.

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Minek? Nem kell. Telehányjuk ezt.Faust írta:Nem lesz új topik.![]()
![]()
![]()

Nem lesz új topik.

- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
keresd, felőlem is mehetneCasso írta:Na ha többen benne lesztek akkor előkeresem a leírást. :-)

Na ha többen benne lesztek akkor előkeresem a leírást. :-)
én simán benne lennék. :-) épp most fújták le, jött a mu hendi és a monaco is. már csak a bl meccsek vannak.

én benne vagyok, bár elég sűrű napjaim vannak 1-2 lehet ki is maradna.
viszont akkor kéne vmi szabály, mert mondjuk megmondom az aznapi 1,1es - 1,2es oddsokat és máris 5/5 a nap.
szóval vagy odds limit legyen, vagy a mindennapi összeállított 5 eseményes szelvény össz oddsát nézzük. avagy nemtudom.
viszont akkor kéne vmi szabály, mert mondjuk megmondom az aznapi 1,1es - 1,2es oddsokat és máris 5/5 a nap.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Ti nektek nincs kedvetek valami kis tippjátékot csinálni? Nem lenne semmi nyeremény csak a tippmix eseményeiből naponta 5 darabot kiválogatnánk és megnéznék a hónap végén, hogy ki volt a legjobb tippelő. Az eredményt excelben vezetném.
(Én imádom az ilyet, mert ha valaki elkapja a fonalat akkor mindig rakom a tippjeit
)
(Én imádom az ilyet, mert ha valaki elkapja a fonalat akkor mindig rakom a tippjeit

én a poénszelóra raktam, egy próbát megér hazaira
ha jön a mu és a monaco (márpedig jönni fog), akkor már csak egy cé gól kell a dormund ellen és, hogy a bayern-barcán mindkét csapat lőjjön gólt.

- TBone
én d-re húztam. ha az jönne, akkor ma császár vagyok :Đaccel írta:kezdem bánni, hogy megraktam a celta-zaragoza meccset hazaira. de nembaj, bátraké a szerencse.
kezdem bánni, hogy megraktam a celta-zaragoza meccset hazaira. de nembaj, bátraké a szerencse.

- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
monaco
MU hendi
(0-20,5) olymp-panel H
1000->4200
túl szép eddig, hogy igaz legyen, lefújhatnának most mindent
MU hendi
(0-20,5) olymp-panel H
1000->4200

túl szép eddig, hogy igaz legyen, lefújhatnának most mindent

.
- TBone
meg-megaccel írta:na, de most hajrá monaco.valaki megtette még őket rajtam kívül?

jólvan, mostmár hátrébb dőlhetünk

- ___Samy___
bár én nem rakok most semmit, de a cr gól az meglesz szerintemDemes írta:A BL meccsekre ki mit rak?
Gondolkozom egy sima Real győzelmen, 2.45ért nem rossz, aztán csapatjuk nekik :mickey:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
eddig jön a monaco is és a mu hendi. túl szép, hogy igaz legyen.

A BL meccsekre ki mit rak?
Gondolkozom egy sima Real győzelmen, 2.45ért nem rossz, aztán csapatjuk nekik :mickey: