Nem kérdés, hogy a Cavani-Suárez kettősből melyiket lenne érdemesebb űzni-hajtani a nyáron, utóbbi játéka sokkal inkább passzolna a Real Madridba!“Minden játékos arra törekszik, hogy a legjobb legyen. Ha pedig megkérdezel egy nyolc éves gyereket kérdezel, akkor mind azt fogja válaszolni, hogy egy napon a Real Madridban vagy a Barcelonában szeretne játszani. Először is a klubbal kell egyeztetnem, de ha egy napon el szeretnék igazolni, akkor a Liverpoolnak meg kell hallgatnia az ajánlatokat, ahogy más játékosok esetén is” – nyilatkozta Suarez az El Pais.

Na erre kíváncsi leszek!“Két ajánlat van az asztalomon. Remélem, hogy hamarosan dönteni tudok, mert jelenleg még szerződésem van a Málagával. Ahogy korábban is mondtam, a City és a Real Madrid is nagyszerű klub. Szeretném, ha a döntésem után a klub és én is a lehető legjobban járjunk” – nyilatkozta Isco.

Lassan beindulhatna már az élet a Bernabéu környékén is! :Đ Na tessék ... -->
A héten illene most már pontot tenni erre az ügyre is, mert kezd ciki lenni a dolog (bár a nemzetközi kupák miatt eddig szerintem semmiről nem maradtunk le, sőt)!Az AS szerint tovább húzódhat Ancelotti kinevezése, mivel a PSG továbbra sem találta meg a helyettesét, egyetlen egy esély van a mihamarabb bemutatására ha kifizetjük a 7,5 millió eurót érte.