Ezek a fránya kiscsapatok...ToniKroos írta:Ismét 1 csapat aki ellenünk meghal a pályán, következő meccsen meg simán kikap...

Amúgy meg eléggé ciki most már, ideje tenni is valamit az ügyben.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 15., vasárnap 23:11
Ezek a fránya kiscsapatok...ToniKroos írta:Ismét 1 csapat aki ellenünk meghal a pályán, következő meccsen meg simán kikap...
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. február 15., vasárnap 23:09
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. február 15., vasárnap 22:57
Ha azon múlna a bajnoki címünk, tuti nem vernék meg! nem csinálnának bajnokot a Realbólhala real írta:azert a barcat verjek meg a bajnoksagban, es akkor nincs harag...na jo, akkor is van.
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. február 15., vasárnap 22:38
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. február 15., vasárnap 22:28
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 15., vasárnap 22:14
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. február 15., vasárnap 22:00
és Moya passzol a legpontosabbanadamzz írta:félidőben labdabirtoklás 77-23 a Celta javára?![]()
Lövések 8-3 szintén Celta javára?![]()
taps ezeknek a bunkóknak, remélem kiszopnak ma.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. február 15., vasárnap 21:54
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 13., péntek 22:27
Meglátjuk, de szerintem nem. Nagyon fiatal még ahhoz, hogy váltson, jó helyen van, és szerintem ezt ő is tudja.Lehet feljövőben a Valencia, de akkor sem mérvadóak,sem országon belül, Európában meg pláne nem. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy annyit nem írtam oda, hogy két éven belül, tehát vagy idén vagy jövő nyáron, de el fog igazolni, és szerintem hozzánk.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 13., péntek 15:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 13., péntek 14:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 13., péntek 14:08
Lehet feljövőben a Valencia, de akkor sem mérvadóak,sem országon belül, Európában meg pláne nem. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy annyit nem írtam oda, hogy két éven belül, tehát vagy idén vagy jövő nyáron, de el fog igazolni, és szerintem hozzánk. Marcelo szerződése talán 2018-ig él, és kijelentette, hogy kipróbálná magát máshol is. Ingyen nem hinném, hogy el fogjuk engedni, így ha marad az álláspontja, legkésőbb jövő nyáron pénzzé fogjuk tenni. Coentraoval én már nem is számolok.CS0ki írta:Azért nem fog jönni Gaya, mert a Valencia felfutóban van, megjött a pénz, még ha nem is olyan sok, de annyi bően, hogy egy sajéát nevelésű játékos ennyi idősen még ne akarjon lelépni. Ahogy Paco, úgy Gaya is szerződést fog hosszabbítani, ebben szinte biztos vagyok.Nem fog eljönni Marcelo mögé, és ezen nem is lehet csodálkozni.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 13., péntek 14:01
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 11., szerda 21:19
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 11., szerda 21:07
CS0ki írta:A spanyol összefoglaló alatt mintha nem is Farkas Norbit hallottam volna. Szinte szomorúan adta elő a meccsünk összefoglalóját, mintha semmi érdekes nem történt volna, itt egy gól, még egy...Pedig lehetett volna alázni bőven a madridot, mert az összefoglalóból is pontosan lejött,mennyire nem volt közünk az egész meccshez.
cherishev megint adott egy gólpasszt, elég jól nyomja. Jó, hogy ellenünk nem játszhat.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 10., kedd 12:45
Lehet hogy nem is ő volt?CS0ki írta:A spanyol összefoglaló alatt mintha nem is Farkas Norbit hallottam volna. Szinte szomorúan adta elő a meccsünk összefoglalóját, mintha semmi érdekes nem történt volna, itt egy gól, még egy...Pedig lehetett volna alázni bőven a madridot, mert az összefoglalóból is pontosan lejött,mennyire nem volt közünk az egész meccshez.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. február 10., kedd 12:40
Szerintem még mindig depis amiatt hogy nem ő, hanem Zümi kapta meccset. Élőben lett volna savazás az tuti. Sőt nem is értem miért nem veszik fel újra a kommentálást, csak most Farkas Norbival és díszvendégként Horváth Ferivel.CS0ki írta:A spanyol összefoglaló alatt mintha nem is Farkas Norbit hallottam volna. Szinte szomorúan adta elő a meccsünk összefoglalóját
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 10., kedd 12:20
Az milyen volt már amúgy,hogy itt szükség balhátvédet játszott egy pár meccsen,és ki lett mondva a szentencia,hogy mennyire szarcherishev megint adott egy gólpasszt, elég jól nyomja. Jó, hogy ellenünk nem játszhat. :)
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 9., hétfő 21:55
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. február 9., hétfő 16:58
Igen jó nagy bunda volt!morientes írta:Nagy duzzogva,nyögve nyelősen,de azért csak behúztákRamioli írta:Én bízom benne , hogy cumizik ma a barka is , nincs még zsebben nekik az a 3 pont mint azt sokan hiszik.,. ott nekik mindig nehezen megy, 2010 be nyertek utoljára..Ők az esélyesek de azért én még megvárnám a 90 percet.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem