Még ráteszek. 8 éve nem nézek tv-ben semmit. Még meccset se.csabi* írta:akkor most hipszterkedek egy kicsit, mert egyáltalán nem nézek tévét, meccseket is streamen nézem már vagy 2-3 éve :Đ

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. február 17., kedd 13:03
Még ráteszek. 8 éve nem nézek tv-ben semmit. Még meccset se.csabi* írta:akkor most hipszterkedek egy kicsit, mert egyáltalán nem nézek tévét, meccseket is streamen nézem már vagy 2-3 éve :Đ
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 17., kedd 13:00
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 17., kedd 12:01
Nem.Én sem nézek mást,bár egy két tematikus csatornába 11 után érdemes lenne belekukkantani,már csak a fehozatal miattén vagyok az egyetlen, aki már szinte csak kizárólag sportot néz a tévében ?
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 17., kedd 10:59
Igen jó akciók vannak rajta. Nem minden, de lehet jókat találni,,,Realista24 írta:Emagon árak forradalma vagy mi a tök van. Van pár értelmes dolog, ahogy nézem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 17., kedd 9:48
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. február 16., hétfő 21:18
Csak sportok, meg tv paprika. Próbálkoztam is a szolgáltatónál, hogy igazából 8 csatornát kéne maximum megtartani a csomagban és inkább emeljék fel a netet ameddig csak tudják, de sajnos teljesíthetetlen volt a kérés'shutterisland írta:én vagyok az egyetlen, aki már szinte csak kizárólag sportot néz a tévében ?
ha le lehetne kérni, hogy százalékos eloszlásban mennyit néztem a csatornákat, akkor ilyen 99% körüli eredmény lenne a sportcsatornák javára, a maradék 1% is csak a nóta tv miatt lenne meg a többinek.![]()
HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. február 16., hétfő 10:25
jolhangzik Masturbinhoaz öreg motorosok tudják, hogy magasabb volt régen a minőség. De szerintem ez a globális elhülyülés része.
bunyós Pityu még mindig az egyik legnagyobb, főleg mióta a LAcibetyárral szoktak joakt bepartiznicsak a nóta tv miatt lenne meg a többinek
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. február 15., vasárnap 23:43
sentry írta:Minden támadás nélkül kérdezem, és tényleg őszintén érdekel: hogy? vagy milyen ötleteid lennének? Komolyan érdekel a téma. Előre is köszi a választ. Jöhet pm-ben is.Zsombor írta:Nem is értem ezt a lázadozást. Mit vár itt akárki is, mikor R24 élménybeszámolójára jön pár lájk, CR használt alsónadrágájára meg 500? Ez nem csak a magyaroknál van így, globális probléma ez, elég megnézni a hivatalos facebook oldal posztjai alatti kommenteket.
Az hogy a minőség mennyivel magasabb volt régen, az véleményem szerint elég csalóka, most már szinte minden háztartásban van internet, könnyebben terjednek a dolgok, nem véletlen az esetleges hígulás.
Az meg a másik, hogy ezen az egészen az itt kritikát megfogalmazók simán tudnának változtatni.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. február 15., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 15., vasárnap 22:50
dettó, bár néha belenézek a híradóba is'shutterisland írta:én vagyok az egyetlen, aki már szinte csak kizárólag sportot néz a tévében ?
ha le lehetne kérni, hogy százalékos eloszlásban mennyit néztem a csatornákat, akkor ilyen 99% körüli eredmény lenne a sportcsatornák javára, a maradék 1% is csak a nóta tv miatt lenne meg a többinek.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 15., vasárnap 21:54
Részben, részben pedig Szulejmán végtelenítve.P. Krisz írta:A saját tartalom valami homemade dolgot akar jelenteni ?![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 15., vasárnap 21:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 15., vasárnap 21:46
Hasonló. Plusz egyre kevesebbet nézem. Marad inkább a hdmi kábel, usb, aztán saját tartalom.Drake írta: Nálam olyan 75% sport a maradék meg a CC,Natgeo és Discoveryk között oszlik el.
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. február 15., vasárnap 21:45
Nálam olyan 75% sport a maradék meg a CC,Natgeo és Discoveryk között oszlik el.'shutterisland írta:én vagyok az egyetlen, aki már szinte csak kizárólag sportot néz a tévében ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. február 15., vasárnap 21:42
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. február 15., vasárnap 21:42
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 15., vasárnap 21:38
Belenéztem már párszor, kellően nagy állatságnak tűnt. Csak már csukódik a szemem olyankor.Drake írta:A Family Guy után nézz meg egy Brickleberry részt.Szerintem sokkal jobb mint a fullrahájpolt Family Guy.ziro4vr írta:Archert szoktam benyomni meg Family Guyt esténként.
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. február 15., vasárnap 21:35
A Family Guy után nézz meg egy Brickleberry részt.Szerintem sokkal jobb mint a fullrahájpolt Family Guy.ziro4vr írta:Archert szoktam benyomni meg Family Guyt esténként.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 15., vasárnap 21:30
Ja, egy jó Jim szerint a világ...vagy egy jó comedy...bemutatja brutival...jézusomSierra írta:CsakaComedyCentral.nmate írta:Digisport meg HBO kivételével kevés csatornát vagyok képes nézni. Azokat is félévente.Abban nem lehet csalódni.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. február 15., vasárnap 21:27
CsakaComedyCentral.nmate írta:Digisport meg HBO kivételével kevés csatornát vagyok képes nézni. Azokat is félévente.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem