OFF
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: OFF
Ha már CC, én nem tudom miért, de pl. a Bob burgerfalodáját ki nem állhatom.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Belenéztem már párszor, kellően nagy állatságnak tűnt. Csak már csukódik a szemem olyankor.Drake írta:A Family Guy után nézz meg egy Brickleberry részt.Szerintem sokkal jobb mint a fullrahájpolt Family Guy.ziro4vr írta:Archert szoktam benyomni meg Family Guyt esténként.

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
A Family Guy után nézz meg egy Brickleberry részt.Szerintem sokkal jobb mint a fullrahájpolt Family Guy.ziro4vr írta:Archert szoktam benyomni meg Family Guyt esténként.
- ziro4vr
Ja, egy jó Jim szerint a világ...vagy egy jó comedy...bemutatja brutival...jézusomSierra írta:CsakaComedyCentral.nmate írta:Digisport meg HBO kivételével kevés csatornát vagyok képes nézni. Azokat is félévente.Abban nem lehet csalódni.

Archert szoktam benyomni meg Family Guyt esténként.

Nem illik.
CsakaComedyCentral.nmate írta:Digisport meg HBO kivételével kevés csatornát vagyok képes nézni. Azokat is félévente.

- P. Krisz
A Discoveryn futó licitálós műsoroktól kapok frászt .
A Gold Rush viszont fasza , na meg a Deadliest Warrior .

A Gold Rush viszont fasza , na meg a Deadliest Warrior .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja, azok szépek tudnak lenni. Meg tudjátok vannak ezek a történelmi sorozatok, spektrum meg viasathistory. Na, azokon olyat lehet aludni, mintha meginnál 2 liter mákteát.ziro4vr írta:Én most a hd nat.geóra függtem rá, olyan (manipulált) képek vannak, hogy beszarás.
Angliában is ugyan ez megy. Épp most néztem a Black Mirror c. sorozatot, ott többek között ennek állítottak görbe tükröt.Toti írta: elképesztő mennyire vakok az emberek az országban.
nem az, nem szoktam ilyeneket nézni, egyedül sramek miatt néztem az elmúlt 1-2 adást így a döntőre kíváncsi voltam.
hatalmas volt a srác sztem. de ez a czibi.. annyira jellemtelen.. és vígszínház az egész ember úgy ahogy van.. elképesztő mennyire vakok az emberek az országban.
hatalmas volt a srác sztem. de ez a czibi.. annyira jellemtelen.. és vígszínház az egész ember úgy ahogy van.. elképesztő mennyire vakok az emberek az országban.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
De kis burzsuj valaki.nmate írta:Szétvagdosva, 10 percenként 20 perc reklámmaldanianevem írta:Kapcsoljatok az ertéelre, ott az Eredet-et adják.![]()
Digisport meg HBO kivételével kevés csatornát vagyok képes nézni. Azokat is félévente.
Na jó, hajnalban sport1 all star game. De ennyi

Én most a hd nat.geóra függtem rá, olyan (manipulált) képek vannak, hogy beszarás.

Nem illik.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Még így is jobb, mint a rájzing sztár.nmate írta:Szétvagdosva, 10 percenként 20 perc reklámmaldanianevem írta:Kapcsoljatok az ertéelre, ott az Eredet-et adják.![]()
![]()

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szétvagdosva, 10 percenként 20 perc reklámmaldanianevem írta:Kapcsoljatok az ertéelre, ott az Eredet-et adják.![]()

Na jó, hajnalban sport1 all star game. De ennyi

- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Kapcsoljatok az ertéelre, ott az Eredet-et adják.

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Valami eszméletlen hulladék az a műsor..
Egyébként hibátlan módon megvan az összes (szerintem) rendezve.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
rising star.
mekkora csalás volt te atyaisten.. ezt a senki hullahangú iszonyat fals czibit bevitték a döntőbe.. de h? .. elképesztő élő adásba ilyen csalást.
mekkora csalás volt te atyaisten.. ezt a senki hullahangú iszonyat fals czibit bevitték a döntőbe.. de h? .. elképesztő élő adásba ilyen csalást.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
De tényleg, neked mi tartozik a szánalmas kategóriába? Az elmúlt 15 poszt:Boky írta:azt azért tegyük hozzá, h a fb oldal posztjai elképesztően szánalmas színvonalat képviselnek, ezután nem is lehet mást várni a kommentektől.nmate írta:Mennyire könnyű manipulálni az embereket fb-n, hihetetlen. Ugranak egyből![]()
(Benzema - Ronaldo post)
1. Beszámoló a tegnapi meccsről,
2. kép Casillasról és Iscoról,
3. CR csel videó,
4. kép edzésről,
5. az ominózus Benzema>R9 poszt,
6. kép Ramosról,
7. kép Isco nőjéről és gyerekéről,
8. Beszámoló a Real kosármeccséről,
9. Ancelotti és a játékosok mérkőzés utáni nyilatkozatai,
10. hír Casillas rekordjáról,
11. Beszámoló a Castilla meccsről
12. Élő közvetítésre mutató link
13. Silva várható debütálásáról cikk
14. Statisztika a Real - Depor meccsekról
15. Beharangozó a Real - Depor meccsről
Amiket kiemeltem azokkal van munka is, lefordítani, megfogalmazni, megszerkeszteni, valami külsőt adni neki, képet keresni hozzá, stb. Ezeket csak nem tenném bele a "szánalmas posztok" kosárba. A maradék meg egyszerű képek (vagy ritkább esetben videók) összeszedve rengeteg különböző közösségi oldalról. Itt elválik, hogy ki mit tart érdekesnek, meghökkentőnek, arra érdemesnek, hogy foglalkozzon vele. Ha te tudod, hogy Benzema sosem lesz jobb, mint Ronaldo, hiába lőtt több gólt és a statisztika szerint teljesen helytálló az adott cím, akkor tovább kell görgetni, vagy mosolyogni a rengeteg ostoba hozzászóláson alatta. Egyébként ránk egyáltalán nem jellemző, hogy direkt félrevezető címmel lássuk el a cikkeket. (Ennél a posztnál egyébként még csak link sem volt, szóval nem kellett kattintanod és elolvasni egy közepesen hosszú cikket aminek a végén rájössz, hogy átb*sztak.)
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Olvass utána a dolgoknak, és megtudod.realistahuni írta:Akkor miért ennyire fontos, hogy sok elérés legyen?Pont semmi köze ennek a felhívásomhoz.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Akkor miért ennyire fontos, hogy sok elérés legyen?Pont semmi köze ennek a felhívásomhoz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pont semmi köze ennek a felhívásomhoz.realistahuni írta:Származik az oldalnak anyagi vagy bármilyen haszna, attól, hogy több lájkot gyűjt be a facebook oldal?Megfordítom a dolgot. Aki akar, lehet egy hónapra fb admin az oldalunkon, és ha hozza azokat az eléréseket, amiket most elérünk a vegyes tartalommal, akkor változtatunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Származik az oldalnak anyagi vagy bármilyen haszna, attól, hogy több lájkot gyűjt be a facebook oldal?Megfordítom a dolgot. Aki akar, lehet egy hónapra fb admin az oldalunkon, és ha hozza azokat az eléréseket, amiket most elérünk a vegyes tartalommal, akkor változtatunk.