igen, őt is említeni akartam, csak nem ugrott be a neveEsetleg még Egri Viktor, nem tudom miért de nagyon bírom a tagot.

ő is régi motoros már, emlékszem még a 2002-es vb-n is ott volt, meg ő is egész jól beleéli magát a dolgokba
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 16., vasárnap 23:11
igen, őt is említeni akartam, csak nem ugrott be a neveEsetleg még Egri Viktor, nem tudom miért de nagyon bírom a tagot.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 16., vasárnap 23:08
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 16., vasárnap 23:06
Los Blancos írta:Kár, hogy nem kezd Valdes és Villa...Amúgy itt van a spanyol kezdő: Casillas; Arbeloa, Piqué, Sergio Ramos, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Cesc y Soldado.![]()
![]()
...Pedro, Cesc, Arbeloa???![]()
...Martínez, Mata, Cazorla???![]()
Nagy égés lesz ebből jövő nyáron. Rájuk fog férni.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 16., vasárnap 23:05
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 16., vasárnap 22:59
Kár, hogy nem kezd Valdes és Villa...Amúgy itt van a spanyol kezdő: Casillas; Arbeloa, Piqué, Sergio Ramos, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Cesc y Soldado.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 16., vasárnap 22:57
hát mondjuk egynek, méhest vihetnékne csináljunk egy ilyen facebook oldalt ? mint amilyen anno volt, mikor mezey-t akarták kivágni az f1-ből.
csak amellett, hogy kik ellen, azt is tudni kéne, hogy kik mellett kampányolnánk.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. június 16., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 16., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: Milinte » 2013. június 16., vasárnap 22:56
Igent azértR.M.C.F írta:Gondolom tipszmikszűté azért ......Milinte írta:Csak nekem tűnt büntetőnek Pirlo buktatása 0-0nál?![]()
Milinte....Te sz*****ét.
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 16., vasárnap 22:54
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. június 16., vasárnap 22:53
Nana, az még most is van, az egyik legjobb magyar F1-es oldal a facebookon.'shutterisland írta:ne csináljunk egy ilyen facebook oldalt ? mint amilyen anno volt, mikor mezey-t akarták kivágni az f1-ből.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 16., vasárnap 22:50
ezen sírtam.nem úgy, mint gundel, akit táskákat nyitogat
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 16., vasárnap 22:49
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 16., vasárnap 22:48
Nem is mondtam,hogy nem így van___Samy___ írta:akkor ha már két komolytalan kommentátor közül kellene választani, akkor az még mindig horti, meg legalább ő focit szokott közvetíteni általábanHa azt nézzük Horti se nevezhető komoly kommentátornak.
nem úgy, mint gundel, akit táskákat nyitogat, vagy knézy, aki meg állandóan biciklizik
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 16., vasárnap 22:46
akkor ha már két komolytalan kommentátor közül kellene választani, akkor az még mindig horti, meg legalább ő focit szokott közvetíteni általábanHa azt nézzük Horti se nevezhető komoly kommentátornak.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 16., vasárnap 22:43
Nem tudom, hogy miért szeretik olyan sokan. Egy senkiházi és a játékosokat savazza, szerintem semmi vicces nincs benne. Néha 1-2 kis oltás beleférne, de az, hogy végig oltogat meg erőlteti a poénokat, engem nagyon irritál. Az éjféli meccsre kíváncsi leszek, megfigyelem a két uru csatárt. Ramos megeszi őket___Samy___ írta:mindig visszasírom az ilyen eseményekkor hortit, mikor ő volt a kommentátor a 2007-es copa americán
haverral már nem is a meccsek miatt néztük a tornát, hanem miatta, ahogy lesavazza a sok bamba játékost
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 16., vasárnap 22:43
Mert Özilt pont ilyen csúcskategóriásnak tartja a "szakma".Nem értem, hogy Özilt miért mindig egy csúcskategóriás játékoshoz kell hasonlítani
ez a gundel szörnyű, már nem is tudom mit csináljak
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. június 16., vasárnap 22:43
Legjobb, hogy a focihoz semmi közük, évente kb 5 meccsük van (a mennyei mb1-től eltekintenék) és mivel saját kútfőből nem megy, összegyűjtik és felolvassák a létező összes statisztikát a válogatottsági számtól a kedvenc szex pózig mindent. A viszonyokat nem ismerik, dicsérnek, szidnak össze-vissza.Sierra írta:Én csak azt nem értem, hogy ezt a tv-nél nem veszik észre, hogy a két legszarabb kommentátorukat (Gundi, Knézy) raknak be egy ilyen eseményre? Elképesztő.___Samy___ írta:ez a gundel szörnyű, már nem is tudom mit csináljak
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 16., vasárnap 22:42
Ha azt nézzük Horti se nevezhető komoly kommentátornak. Ő csak el tudta adni magát,de nem hiába nem adnak neki normális meccset. Pedig én bírnám___Samy___ írta:mindig visszasírom az ilyen eseményekkor hortit, mikor ő volt a kommentátor a 2007-es copa americán
haverral már nem is a meccsek miatt néztük a tornát, hanem miatta, ahogy lesavazza a sok bamba játékost
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 16., vasárnap 22:40
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem