HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. február 15., vasárnap 19:18
Ma látszott a csapaton, hogy nem teszik oda magukat úgy, ahogy az elmúlt hetekben. De ez is bőven elég volt. Az 5 gólt nem kell magyarázni, pedig volt pontatlanság rendesen.
A Cé-Messi versenyben tök mindegy melyik veri meg a másikat pár góllal, végén úgyse ez számít. Én ha Real szurkoló lennék inkább azon izgulnék, hogy Cé térde jöjjön rendbe, mert különben nagy dolgokat ne várjatok tőle tavasszal. Hasonlít Messi combizom sérülésére, mikor Leo sem akart pihenni, illetve játszania kellett, ami olyan is volt és meg is határozta az egész évét. Erre az idényre szedte össze magát. Ronaldo régóta kínlódik a térdével, ő sem acélból van, a teste előbb-utóbb jelezni fog, akármilyen fizikuma van. Ráadásul elmúlt 30, már nem olyan fiatal. Amit meg állandóan mondogatnak vele kapcsolatban, főleg Mendes, hogy még 38 éves korában is ilyen szinten fog játszani, csak rátesz egy lapáttal. Tudom, pénzt látnak benne sokan, de ezzel hajszolják ezeket a top sztárokat a sérülések felé. Ráadásul szerintem pont Ronaldo az, aki az erőfocijával és a fizikumával nem fog már 3 év múlva se ezen a szinten játszani, mert megkopik a sebessége, ami ellen semmit se lehet tenni. Védeni kéne őt, nem kifacsarni még az utolsó csepp életet is belőle. Bár nem az első ilyen eset lenne a történelemben.
A sok hiányzó lehet meghatározó, bár nálunk ma 5 alap kezdő hiányzott, mégse esett szét a csapat. Nálatok se ez a legnagyobb gond szerintem. Már a sérülés hullám előtt elkezdett leszálló ágra kerülni a Real. A kezdő agyon lett hajszolva és a ti játékotokban sokkal több a sprint, a gyors ritmusváltás, ami a kimerültséggel (fizikai/mentális) együtt hozza is a sérüléseket nagyon könnyen. Nagy kérdés lesz, ha mindenki visszatér, milyen formát tudnak mutatni tavaszra, mert egyáltalán nincs az kőbe vésve, hogy ott folytatják, ahol abbahagyták. Azért itt nem csak a 20as éveik elején járók estek ki akik gyorsan regenerálódnak, hanem bizony a 30-hoz közel vagy a felett. Nem mindegy.