Konföderációs kupa 2013

Archívum
___Samy___

Re: Konföderációs-kupa 2013

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 16., vasárnap 23:11

Esetleg még Egri Viktor, nem tudom miért de nagyon bírom a tagot.
igen, őt is említeni akartam, csak nem ugrott be a neve :mrgreen:
ő is régi motoros már, emlékszem még a 2002-es vb-n is ott volt, meg ő is egész jól beleéli magát a dolgokba
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 16., vasárnap 23:08

MLSZ fórumon volt egyszer, Hajdú B. ott spanolt az Újpest ultrákkal :lol: Simán "lepistázták" nagy figura lehet azért ő is.

EnzoZidane89
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
Kedvenc csapatod: Hala Madrid!

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 16., vasárnap 23:06

Los Blancos írta:
Amúgy itt van a spanyol kezdő: Casillas; Arbeloa, Piqué, Sergio Ramos, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Cesc y Soldado.
Kár, hogy nem kezd Valdes és Villa... :lol: :lol:

...Pedro, Cesc, Arbeloa??? :kivagyhe:

...Martínez, Mata, Cazorla??? :kivagyhe:

Nagy égés lesz ebből jövő nyáron. Rájuk fog férni.

Az biztos,hogy rájuk fér.. én azt nem értem,hogy lehet ennyire belebolondulni egy taktikába,ami valljuk be már nem nagyon működik...kivi leszek erre a meccsre is.. remélem kikapnak..és nem azért mert nem nekik szurkolok,hanem azért.hogy boszke észhez térjen..
Iker-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Modric-Isco-Bale-Ronaldo-Benzema

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. június 16., vasárnap 23:05

Léderer Ákosra én még ősrégről emlékszem, amikor még a Retek Klub adta az mb1-es meccseket. Szerintem jól tolta annak idején. Legalább beleélte magát a dolgokba. :D

Én Méhes Gábort mindenképp betenném, szerintem az egyik legjobb magyar kommentátor jelenleg. Meg a Sport tv-ből Fülöp Lacit bírtam mindig, régen az olasz meccseket nyomatta. Esetleg még Egri Viktor, nem tudom miért de nagyon bírom a tagot. :D A tej megalszik a szájában, és hajmeresztő poénokat szokott elsütni, de jó arc. :mrgreen:

Akiket viszont régen szerettem, de ma már utálom, az Hajdú B. (régebben ő volt a legjobb, de nagy nyomorék lett) illetve Faragó Ricsi, akiről szintén ez a véleményem.

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 16., vasárnap 22:59

Amúgy itt van a spanyol kezdő: Casillas; Arbeloa, Piqué, Sergio Ramos, Jordi Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Cesc y Soldado.
Kár, hogy nem kezd Valdes és Villa... :lol: :lol:

...Pedro, Cesc, Arbeloa??? :kivagyhe:

...Martínez, Mata, Cazorla??? :kivagyhe:

Nagy égés lesz ebből jövő nyáron. Rájuk fog férni.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 16., vasárnap 22:57

ne csináljunk egy ilyen facebook oldalt ? mint amilyen anno volt, mikor mezey-t akarták kivágni az f1-ből.
csak amellett, hogy kik ellen, azt is tudni kéne, hogy kik mellett kampányolnánk.
hát mondjuk egynek, méhest vihetnék
egyébként nincs nekem bajom se gundellel se knézyvel, csak egyszerűen ezen a területen nem őket kellene erőltetni
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. június 16., vasárnap 22:56

Ha már 2006, a világinál nagyobb senki nem közvetített még focit. Szerencsére szakkommentátor társa, a Mágus -nem Gandalf, az igazi Mágus- mindig helyre tette. Vieira=Vieri, Trezeguet=Trezergé..

szép idők :salute: mikor még héder barna köszönt be egy szóviccel meg koko a csábos mosolyával
Nem illik.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 16., vasárnap 22:56

Szerintem Léderer a legjobb itthon meg persze Horti...

Előbbinél a hokis jeleneten utóbbinál pedig Palermo-s jeleneten sírok... :lol: :lol:

Nah a Cavani-Suarez kettősre kíváncsi leszek! B-)

Milinte
Kedvenc játékosaid: ADP

HozzászólásSzerző: Milinte » 2013. június 16., vasárnap 22:56

R.M.C.F írta:
Milinte írta:Csak nekem tűnt büntetőnek Pirlo buktatása 0-0nál?
Gondolom tipszmikszűté azért ...... :lol: :lol: Milinte....Te sz*****ét. :lol: :lol: :lol: :lol:
Igent azért :lol: :lol: De most komolyan szerintem az volt.

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 16., vasárnap 22:54

montolivo nem férne be hozzánk,ragad hozzá a labda,van esze..bár hallottam hogy csk lett a milanba..
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

niden6
Kedvenc játékosaid: Higuaín, Alonso, Varane

HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. június 16., vasárnap 22:53

'shutterisland írta:ne csináljunk egy ilyen facebook oldalt ? mint amilyen anno volt, mikor mezey-t akarták kivágni az f1-ből.
Nana, az még most is van, az egyik legjobb magyar F1-es oldal a facebookon. :)

Uruguay: Muslera; Maxi Pereira, Lugano, Godín, Martín Cáceres; Gargano, Diego Pérez, Cebolla Rodríguez; Gastón Ramírez; Luis Suárez y Cavani.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 16., vasárnap 22:50

nem úgy, mint gundel, akit táskákat nyitogat
ezen sírtam. :lol: de amúgy jogos.
ne csináljunk egy ilyen facebook oldalt ? mint amilyen anno volt, mikor mezey-t akarták kivágni az f1-ből.
csak amellett, hogy kik ellen, azt is tudni kéne, hogy kik mellett kampányolnánk. :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 16., vasárnap 22:49

Kövezzetek meg, de szerintem Léderer is jó volt. Legalább beleélte magát mindig. Pl. a hokis bunyó, ott zseniális volt :mrgreen:

EnzoZidane89

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 16., vasárnap 22:48

___Samy___ írta:
Ha azt nézzük Horti se nevezhető komoly kommentátornak.
akkor ha már két komolytalan kommentátor közül kellene választani, akkor az még mindig horti, meg legalább ő focit szokott közvetíteni általában
nem úgy, mint gundel, akit táskákat nyitogat, vagy knézy, aki meg állandóan biciklizik :roll:
Nem is mondtam,hogy nem így van :) Egyébként Knézy-t megint betámadták a tegnapi négerezésért. Szóval remélem soha többet nem kommentál semmilyen focival kapcsolatos dolgot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára EnzoZidane89 2013. június 16., vasárnap 22:49-kor.

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 16., vasárnap 22:46

Ha azt nézzük Horti se nevezhető komoly kommentátornak.
akkor ha már két komolytalan kommentátor közül kellene választani, akkor az még mindig horti, meg legalább ő focit szokott közvetíteni általában
nem úgy, mint gundel, akit táskákat nyitogat, vagy knézy, aki meg állandóan biciklizik :roll:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 16., vasárnap 22:43

___Samy___ írta:mindig visszasírom az ilyen eseményekkor hortit, mikor ő volt a kommentátor a 2007-es copa americán
haverral már nem is a meccsek miatt néztük a tornát, hanem miatta, ahogy lesavazza a sok bamba játékost :mrgreen:
Nem tudom, hogy miért szeretik olyan sokan. Egy senkiházi és a játékosokat savazza, szerintem semmi vicces nincs benne. Néha 1-2 kis oltás beleférne, de az, hogy végig oltogat meg erőlteti a poénokat, engem nagyon irritál. Az éjféli meccsre kíváncsi leszek, megfigyelem a két uru csatárt. Ramos megeszi őket B-)

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 16., vasárnap 22:43

Nem értem, hogy Özilt miért mindig egy csúcskategóriás játékoshoz kell hasonlítani
Mert Özilt pont ilyen csúcskategóriásnak tartja a "szakma".

A különbség csak annyi, hogy a Juventus és az olasz válogatott egyaránt függ egy vén Pirlotól is...
ez a gundel szörnyű, már nem is tudom mit csináljak

Legalább többet van kussban, és nem tart Jo szintű játékosokat klasszisnak. :lol:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. június 16., vasárnap 22:43

Sierra írta:
___Samy___ írta:ez a gundel szörnyű, már nem is tudom mit csináljak :vivo:
Én csak azt nem értem, hogy ezt a tv-nél nem veszik észre, hogy a két legszarabb kommentátorukat (Gundi, Knézy) raknak be egy ilyen eseményre? Elképesztő.
Legjobb, hogy a focihoz semmi közük, évente kb 5 meccsük van (a mennyei mb1-től eltekintenék) és mivel saját kútfőből nem megy, összegyűjtik és felolvassák a létező összes statisztikát a válogatottsági számtól a kedvenc szex pózig mindent. A viszonyokat nem ismerik, dicsérnek, szidnak össze-vissza.

De nem panaszkodom, volt már "focivébé" az "ertéelen" is. :(
Nem illik.

EnzoZidane89

HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 16., vasárnap 22:42

___Samy___ írta:mindig visszasírom az ilyen eseményekkor hortit, mikor ő volt a kommentátor a 2007-es copa americán
haverral már nem is a meccsek miatt néztük a tornát, hanem miatta, ahogy lesavazza a sok bamba játékost :mrgreen:
Ha azt nézzük Horti se nevezhető komoly kommentátornak. Ő csak el tudta adni magát,de nem hiába nem adnak neki normális meccset. Pedig én bírnám :mrgreen:

Hala Madrid & Go Ferrari
Kép

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 16., vasárnap 22:40

mindig visszasírom az ilyen eseményekkor hortit, mikor ő volt a kommentátor a 2007-es copa americán

Vissza: