Nem meglepő ilyen provokatív címadás után...nmate írta:Mennyire könnyű manipulálni az embereket fb-n, hihetetlen. Ugranak egyből![]()
(Benzema - Ronaldo post)

OFF
Re: OFF
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
szerintem mindenki érti, de a megfogalmazás teszi az egészet több, mint kifogásolhatóvá.nmate írta:Szerintem semmi baj nincs a mostanival. Mindenki tudja, hogy a világ egyik legjobbja volt Ronaldo, aki nem érti hát... úgy kell neki.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
azt azért tegyük hozzá, h a fb oldal posztjai elképesztően szánalmas színvonalat képviselnek, ezután nem is lehet mást várni a kommentektől.nmate írta:Mennyire könnyű manipulálni az embereket fb-n, hihetetlen. Ugranak egyből![]()
(Benzema - Ronaldo post)
Pont múlt héten beszéltünk 2 haverommal, hogy az OVB mekkora lehúzás, átbaszás. De eszméletlen, hogy hány világi fogalmatlan ember van akit belecibálnak. Nekem hála istennek nincs egy ismerősöm se ebben, de haveromnak 2-3 is és mesélte hogy teljesen átmosták az agyukat és hogy még kb az anyja is utálja őket, egyetlen egy barátjuk sincs.
Szerintem felejtse el mindenki az ilyen hülyeségeket. Munka nélkül nem lehet pénzt keresni (és most hagyjuk az alternatív dolgokat, meg 10 millióból 1 esetet, stb, ).
Szerintem felejtse el mindenki az ilyen hülyeségeket. Munka nélkül nem lehet pénzt keresni (és most hagyjuk az alternatív dolgokat, meg 10 millióból 1 esetet, stb, ).
- chosenone46
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
engem is nagyon felidegesített, hogy egy olyan ember "ajánlott be" akiből 1. ki nem néztem volna, hogy ott dolgozik, 2. azt hittem tényleg valami jó kis ajánlat lesz. tegnapi nap közöltem vele, hogy én ezt nem csinálom és rám csapta a telefont...pedig jó barátnak hittem és sosem csinált ilyet korábban..peti_madrid írta:1-2 évfolyamtársam csinálja, minden barátukat elvesztették azóta, rájuk se lehet ismerni. Mindenhova öltönyben járnak, játszák a giga menedzsereket, pörgetik a kocsikulcsot, meg folyamatosan a telefonon lógnak, de igazából mindenki csak nevet rajtuk, hogy mekkora bohócot csinálnak magukból.
más1: ezért a kerékpárért ti mennyi pénzt kérnétek el? mennyit adnátok érte, őszintén. kép
Kód:
Felszereltség
Váz+villa: 57-es méretű minőségi acélváz
Kerekek: 630-as országúti felnik.
Első váltó: Shimano 3 speed
Hátsó váltó: Shimano MegaRange
Váltókarok: Sachs Huret vázra szerelt
Pedálok: Zoggie Outi alu
Nyereg: Outi (FEHÉR)
Fogaskoszorú: 5 sebességes menetes racsni
Hajtómű: 3 tányéros
Középagy: Shimano Monoblokk (angol menetes)
Lánc: KMC
Fékek: Weinmann 2 forgáspontos! patkófékek, és Weinmann fékkarok,
Gumik: 30-630 fehér szegélyes
Láncvédő: Shimano XTR, tépőzáras, mosható!
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
Természetesen reggel is be lehet nyomni egy decit, biztos ami biztos alapon 
Elvégre fogat sem csak este mosunk...

Elvégre fogat sem csak este mosunk...
-
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Di Maria, Casillas, Varane, Modric, Isco
Egy deci elég?tucsoki írta:...Ha kész akkor öntsd ki az egészet a picsába, majd lefekvés előtt igyál egy deci pálinkáttarodid írta:Házi recept:
2 gerezd fokhagymát vágjál fel apró darabokra, hagyd állni kb. 10 percig. Facsarj ki egy fél citromot, a citromlevet öntsd bele egy kis tálba, a héját NE dobd el. Szórj egy kevés fekete (de inkább vörös) őrült borsot, egy evőkanál mézet, majd az apróra vágott fokhagymákat..Jól keverd össze, majd öntsd vissza a citromhéjba

...Ha kész akkor öntsd ki az egészet a picsába, majd lefekvés előtt igyál egy deci pálinkáttarodid írta:Házi recept:
2 gerezd fokhagymát vágjál fel apró darabokra, hagyd állni kb. 10 percig. Facsarj ki egy fél citromot, a citromlevet öntsd bele egy kis tálba, a héját NE dobd el. Szórj egy kevés fekete (de inkább vörös) őrült borsot, egy evőkanál mézet, majd az apróra vágott fokhagymákat..Jól keverd össze, majd öntsd vissza a citromhéjba

- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Még az OVB-s témához:
Előző félévben az egyik előadás után kijöttünk a könyvtár elé, 2 korunkbeli öltönyös kölyök betalált minket, hogy ők egy fejvadász cégtől vannak és fiataloknak ajánlanak munkalehetőséget havi fix 80-100.000 forintért. Kitöltettek velünk egy kérdőívet, amin természetesen semmi cégnév, logo, semmi nem volt. Felírták a telefonszámunkat meg az e-mail címet, mondták, hogy a napokban jelentkeznek. Még aznap délután jött az sms, hogy hova kéne menni meg mikor. Visszaírtam nekik, hogy mi a cég neve, de természetesen nem válaszoltak. Rákerestem a google-ban a címre, amit küldtek, kiderült, hogy az OVB áll a dolog mögött. Következő héten szerdán délre volt megbeszélve a találka, de természetesen nem mentem el
12:01-kor (!!!!) csörgött a telefonom, hogy mégis hol vagyok?! Mondtam nekik, hogy közbejött egy fontos elintéznivalóm (sorozatot néztem az ágyamon hanyatt fekve), de majd jövő héten lehet róla szó. Hála istennek azóta se kerestek meg. Nem szabad velük foglalkozni, egy hatalmas átbaszás az egész.
1-2 évfolyamtársam csinálja, minden barátukat elvesztették azóta, rájuk se lehet ismerni. Mindenhova öltönyben járnak, játszák a giga menedzsereket, pörgetik a kocsikulcsot, meg folyamatosan a telefonon lógnak, de igazából mindenki csak nevet rajtuk, hogy mekkora bohócot csinálnak magukból.
Előző félévben az egyik előadás után kijöttünk a könyvtár elé, 2 korunkbeli öltönyös kölyök betalált minket, hogy ők egy fejvadász cégtől vannak és fiataloknak ajánlanak munkalehetőséget havi fix 80-100.000 forintért. Kitöltettek velünk egy kérdőívet, amin természetesen semmi cégnév, logo, semmi nem volt. Felírták a telefonszámunkat meg az e-mail címet, mondták, hogy a napokban jelentkeznek. Még aznap délután jött az sms, hogy hova kéne menni meg mikor. Visszaírtam nekik, hogy mi a cég neve, de természetesen nem válaszoltak. Rákerestem a google-ban a címre, amit küldtek, kiderült, hogy az OVB áll a dolog mögött. Következő héten szerdán délre volt megbeszélve a találka, de természetesen nem mentem el

1-2 évfolyamtársam csinálja, minden barátukat elvesztették azóta, rájuk se lehet ismerni. Mindenhova öltönyben járnak, játszák a giga menedzsereket, pörgetik a kocsikulcsot, meg folyamatosan a telefonon lógnak, de igazából mindenki csak nevet rajtuk, hogy mekkora bohócot csinálnak magukból.

-
- Kedvenc játékosaid: Higuaín, Di Maria, Casillas, Varane, Modric, Isco
Házi recept:
2 gerezd fokhagymát vágjál fel apró darabokra, hagyd állni kb. 10 percig. Facsarj ki egy fél citromot, a citromlevet öntsd bele egy kis tálba, a héját NE dobd el. Szórj egy kevés fekete (de inkább vörös) őrült borsot, egy evőkanál mézet, majd az apróra vágott fokhagymákat..Jól keverd össze, majd öntsd vissza a citromhéjba (egyszerre nem fog beleférni, úgyhogy valószínű két adag lesz.
) és idd meg!
Egészségedre!!
Am így nagyon bizarrnak hangzik, de tényleg nagyon jó immunerősítő, nekem nagyon sokat szokott használni. Naponta egyet be szoktam rámolni, aztán sokkal jobban érzem magam tőle egy ideig.
Az íze viszont...hmmm...érdekes.
2 gerezd fokhagymát vágjál fel apró darabokra, hagyd állni kb. 10 percig. Facsarj ki egy fél citromot, a citromlevet öntsd bele egy kis tálba, a héját NE dobd el. Szórj egy kevés fekete (de inkább vörös) őrült borsot, egy evőkanál mézet, majd az apróra vágott fokhagymákat..Jól keverd össze, majd öntsd vissza a citromhéjba (egyszerre nem fog beleférni, úgyhogy valószínű két adag lesz.

Egészségedre!!

Az íze viszont...hmmm...érdekes.

- realmadridfan
Egyél mézet mézzel!

Akkor jobbulást! Neocitran, 3liter tejja stb..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Bár az lenne.Nem bírtál többet inni?

Nem bírtál többet inni?

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Akurvaélet de piszkos rosszul vagyok, lehet ilyen az ha az utolsókat rúgom.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ófuck
akkor sorry.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azzal már csak menőzni tudsz, ajánlani nem, mert megszüntették, új ügyfelek már nem igényelhetik.Talán zéró számlacsomag a neve.
Szerk.: az.