gg cé
bocs, inkább 1 bajnoki
ja, h jövőhéten is otthon játszik a barca..

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 15., vasárnap 18:17
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. február 15., vasárnap 18:08
Ez nem újdonság...Ramioli írta: és minden befele pattan.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. február 15., vasárnap 18:06
utóbbi hetekben ahogy játszanak, jó formában vannak arra értettem, és minden befele pattan.Sierra írta:Azért, mert egy félidő alatt eltettek két gólt egy kieső helyen álló, az egyik legtöbb gólt kapó Levanténak otthon?Ramioli írta:Nagyon egyben van most a Barca el kell ismerni, Neymar Messi páros nagyon él ,
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. február 15., vasárnap 18:01
Enrique beépített a játékukba egy új elemet, amit a kis- és középcsapatok nem tudnak lereagálni (egyenlőre az Atleti sem tudta), de nem biztos, hogy a nagy csapatok ellen is ilyen jól fog működni. Majd meglátjuk, sztem meg tudjuk majd őket verni, és lehet a City is, ha jó napot fognak ki.realistahuni írta:Az atleticot háromszor elverték rövid idő alatt, igaz bőven több szerencséjük volt mint nekünk. Bilbaot idegenben eléggé simán verték. Sok gólt lőnek, keveset kapnak, rotációt is bőven jobban megoldják mint mi, és úgy néz ki a formaidőzítés is jól sikerült. Röviden kb. ennyi.Azért, mert egy félidő alatt eltettek két gólt egy kieső helyen álló, az egyik legtöbb gólt kapó Levanténak otthon?
Ha nem mászunk ki gyorsan ebből a lagymatag szarból amit játszunk bő 2 hónapja akkor simán elvernek a clásicon és behúzzák a bajnokságot.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. február 15., vasárnap 17:57
Az atleticot háromszor elverték rövid idő alatt, igaz bőven több szerencséjük volt mint nekünk. Bilbaot idegenben eléggé simán verték. Sok gólt lőnek, keveset kapnak, rotációt is bőven jobban megoldják mint mi, és úgy néz ki a formaidőzítés is jól sikerült. Röviden kb. ennyi.Azért, mert egy félidő alatt eltettek két gólt egy kieső helyen álló, az egyik legtöbb gólt kapó Levanténak otthon?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 15., vasárnap 17:50
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. február 15., vasárnap 17:48
Azért, mert egy félidő alatt eltettek két gólt egy kieső helyen álló, az egyik legtöbb gólt kapó Levanténak otthon?Ramioli írta:Nagyon egyben van most a Barca el kell ismerni, Neymar Messi páros nagyon él ,
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 15., vasárnap 17:47
És ráadásul intelligens futballista is, nem szokott rugdosódni, mint CR.tucsoki írta:+ Saját nevelésadamzz írta:Hogy lenne kakukktojás? A csávó latin, és bele is illik a spanyol fociba. Ne keverjük béllel.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. február 15., vasárnap 17:46
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. február 15., vasárnap 17:45
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 15., vasárnap 17:44
+ Saját nevelésadamzz írta:Hogy lenne kakukktojás? A csávó latin, és bele is illik a spanyol fociba. Ne keverjük béllel.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. február 15., vasárnap 17:42
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 15., vasárnap 17:41
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 15., vasárnap 17:40
Ez az első perctől kezdve biztos volt. Nem a tiki-takához szokott az ürge a PL-ben...hamesz írta:Az MSN-ből bizony Suarez a kakukktojás.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 15., vasárnap 17:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 15., vasárnap 17:21
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 15., vasárnap 15:23
Ez lenne a realitás,de ahogy nálunk Ance,úgy szerintem LE sem teszi padra a brazilt.Az más kérdés hogy nem cseréli e le,ha ma sem megy neki.Szépen szedi össze magát,de igazad lehet,én sem vagyok oda érte,ha mindig orrba szájba ugyanazokat tolja egy edző,és fontos hogy a cserék is legyenek alkalmazva,több dolog miatt is,pl amit említettél.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 15., vasárnap 14:37
Drake írta:Ma szerintem Neymar padozni fog.Már a Bilbao ellen is dekoncentrált volt,olyanokat hagyott ki,amiket máskor csukott szemmel is befejez,a kupameccsen meg még erre is rátett egy lapáttal.Még nincs annyira hozzászokva a terheléshez mint Messi meg Suarez.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. február 15., vasárnap 14:13
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. február 15., vasárnap 13:52
Nem azért fog ma a padra kerülni,mert egy kicsit gyengébb volt a Villarreal ellen.Szerintem szimplán elfáradt.Az egész januárt nagyon magas szinten végigfocizta,és ehhez a hajtáshoz még nincs úgy hozzászokva mint Messi meg Suárez.morientes írta:Egy gyengébb meccs után a legnagyobb butaság lenne padra tenni,akkor tuti hogy mégjobban megtörne a lendület.LE sem hülye hogy egy középszer Pedrot rak föl,mikor a brazilban mindig benne van a gól.Pont egy ilyen csapat ellen brillírozhat.Szal ott lesz ő ma.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem