Rosszul fejeztem ki magam. A lényeg, hogy nekem az a halálom, hogy mikor fent van, a támadásépítés kb mehet a kukába. Megkapja, szép komótosan körbenéz, keresi Kroost hogy majd az passzolja fel, keresi Iscot hogy majd az vigye fel, és ha ezek nem jönnek be, akkor hátraadja, hogy ívelje fel valamelyik kh. Nekem ez nagyon kevés.Kerlon írta: Fociban az alibi meg a felelősségáthárítás nem ugyan az? Amúgy meg nem értek egyet. Ha magabiztosabb lenne és tényleg érezné a bizalmat, akkor garantálom, hogy bemerné vállalni a húzósabb dolgokat is. Így meg benne van a görcs, hogyha elrontom, akkor lebasznak, jövőhéten kikerülök a csapatból. Tavaly volt pár jól elkapott meccse, amin nem volt ilyen bűn gyenge, mint az ideieken, de neki mondjuk már lefőtt itt a kávé, szóval szerintem biztos távozó lesz a nyáron.
Persze Khedira se jobb, akiről mindig az a filmcím jut eszembe, "The man who wasn't there".
Lényeg a lényeg, örülök a brazil kezdetésének, kaphatunk egy szeletet a tudásából meg a nem tudásából, a németek ellen meg olyat nem nagyon tud lehozni, ami miatt kieshetnénk.