Alapból annak lett kikiáltva, hogy ő a next Xabi Alonso, még a nemzetiség és a klub is stimmel + mi is egyértelműen Xabi utódnak gondoltuk meg sztem ő maga is ezt tűzte ki célul. De elég csak ránézni, még kinézetben is próbál hasonlítani, ha már játékban nem megy neki.nmate írta:Ezt nem értem most, mire gondolsz pontosan?Santi írta:Meg az, hogy Xabi Alonso akar lenni, de nem áll neki jól (értsd: kevés ő ahhoz).

Asier Illarramendi - 24
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Asier Illarramendi - 24
Hát szerintem semmivel sem rosszabb, mint mondjuk Kroos. Mondjuk én azt sem értem, h miért van ennyire itt lenézve. Egyértelmű, h ő nem támadó játékos, a védelem előtt érzi jól magát, nem is értem ezt miért várják tőle, h úgy lépkedjen be, mint Isco. A védekező részében meg semmivel se hibázik többet, mint a többiek.Toti írta:borzasztó.. mint vmi nyugdíjas xy és barátai meccsen mozogna, de sztem még ott is gyorsabban teszik-veszik a labdát.
kínozni lehetne azzal a mozgáskoordinációval és lassúsággal, ami jellemzi.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ezt nem értem most, mire gondolsz pontosan?Santi írta:Meg az, hogy Xabi Alonso akar lenni, de nem áll neki jól (értsd: kevés ő ahhoz).
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Meg az, hogy Xabi Alonso akar lenni, de nem áll neki jól (értsd: kevés ő ahhoz).
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Meccs és bizalomhiánynak hívják. Nagyrészt ez most a baja.
borzasztó.. mint vmi nyugdíjas xy és barátai meccsen mozogna, de sztem még ott is gyorsabban teszik-veszik a labdát.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
vele az a legnagyobb probléma, hogy csak egy posztot tud játszani, ahol most Kroos és eddig Alonso játszott. nem kicsivel feljebb, ahol már elvárás az előrejáték is. viszont soha nem kap az olasztól ott lehetőséget.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Szerintem sem kell azért ennyire leírni a srácot. A Real-ban folyamatosan nyomást kell gyakorolni, gyors labdajáratásokkal megtörni a védelmet. Viszont egy kisebb csapatban teljesen más játék kell, és szerintem a spanyol bajnokság 20 csapata közül 17-nek erősítést jelentene egy Illarramendi a középpályára. Sokat fut, szinte mindig megjátszható a középpályán. Egyáltalán nem tartom rossz játékosnak, de még egy szintet lépnie kellene, hogy elit legyen.Ez oké, de pont 25 millió egy ilyen játékosra, aki semmilyen pozitív hatással nem tud lenni egyetlen meccsen sem?
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
amíg így látod, hogy egyetlen meccsen sem tud pozitív hatással lenni, addig nem is fogod érteni.heccsat írta:Ez oké, de pont 25 millió egy ilyen játékosra, aki semmilyen pozitív hatással nem tud lenni egyetlen meccsen sem?realistahuni írta:Ők csak baszkokat foglalkoztatnak, így ki tudnák fizetni Illarrat, mivel lényegében ők nem is költenek pénzt játékosra, vagy csak nagyon ritkán.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Ez oké, de pont 25 millió egy ilyen játékosra, aki semmilyen pozitív hatással nem tud lenni egyetlen meccsen sem?realistahuni írta:Ők csak baszkokat foglalkoztatnak, így ki tudnák fizetni Illarrat, mivel lényegében ők nem is költenek pénzt játékosra, vagy csak nagyon ritkán.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ők csak baszkokat foglalkoztatnak, így ki tudnák fizetni Illarrat, mivel lényegében ők nem is költenek pénzt játékosra, vagy csak nagyon ritkán.Bilbaot nem is értettem, honnan lenne nekik 25 milliójuk egy ilyen játékosra. Annyiból erősíteni is lehetne 4-5 poszton nekik.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
én még annak is örülnék, Khedira már ingyen fog menni úgyis nyáronAnthony írta:Mesés lesz a nyáron, amikor a Khedira-Illaramendi kettősből olyan 15 millát fogunk látni összesen..
Illarranak meg még a 15 millió is bók lenne most, ha annyiért elkelne, Bilbaot nem is értettem, honnan lenne nekik 25 milliójuk egy ilyen játékosra. Annyiból erősíteni is lehetne 4-5 poszton nekik.
----------------De Gea-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mesés lesz a nyáron, amikor a Khedira-Illaramendi kettősből olyan 15 millát fogunk látni összesen..
- h3x0r
Szeretned inkabb Khedirat nezni?MorataMartin írta:Semmi esély rá, hogy ma még elvigyék?

-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Semmi esély rá, hogy ma még elvigyék?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Csak szerinted.tubatibi írta:Ez csak szerintem kamu?Ugyanakkor a Real Madrid-szurkolók reménykedhetnek Asier Illarramendiben, amikor ugyanis ő játszott a csapatban, 22 meccsből 22-t nyert meg a csapat.
http://www.transfermarkt.co.uk/asier-il ... eler/59344
Ez csak szerintem kamu?Ugyanakkor a Real Madrid-szurkolók reménykedhetnek Asier Illarramendiben, amikor ugyanis ő játszott a csapatban, 22 meccsből 22-t nyert meg a csapat.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ateeemadrid
szerintem sem játszott jól, volt pár hülyesége, fütyült is a közönség párszor. viszont ő képes volt legalább pár szép és hasznos húzásra, + nem kontárkodik bele minden támadásba.
khedirát el kellene felejteni egy életre, egy foshalmaz az az ember. remélem a kövi meccsen is kezdeni fog Illarra.
khedirát el kellene felejteni egy életre, egy foshalmaz az az ember. remélem a kövi meccsen is kezdeni fog Illarra.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Khediranal sokkal jobb lehetne, ha több lehetőséget kapna. CA csere politikája fogja sírba vinni az egész kispadot...az ilyen 10-15 perc játék időkkel sem ő sem Jesé nem tud sokat kezdeni. Ma legalább kezdő lehetett. Voltak jó megoldásai, de az a bizonytalanság ott van továbbra is.