sentry írta:
Ha jól tudom, úgyis jön még 2 rész a könyv miatt, de remélem szokás szerint (és pppppééééééézzzz) miatt az utolsó részt dupla részként csinálják meg....Lehúzzák ugyan azt a bőrt mint anno a tvájlájtnál. De ez mindaddig nem is fog változni míg az emberek támogatják ezt (értsd: beülsz rá a moziba, tökmindegy hogy azzal "álcázod" magad, hogy "csak poénból néztem meg" ). Én egy évben 2-3 filmre megyek el moziba. Többre elmennék, igaz nem sokkal, de szabadidőmből és pénzemből másra szívesebben áldozok. Szóval míg a többség beül megszokásból, vagy unalomból mindenféle szar filmre és támogatja ezzel a készítőket, addig nem is fog a minőség változni. De valahol érthető, ha kis energiabefektetéssel is elérnek hatalmas hasznot a gyártól, akkor nem fognak beleölni 5-10x annyi munkát, ami több idő és több pénz. Erre sajnos manapság kevesen képesek, az igazi elhivatottak, az alkotni vágyók, akikben van alázat a filmkultúra iránt. Régebben ezért sokat téptem a számat, de talán most kicsit jobban meg tudtam fogalmazni, hogy mi is a bajom a hollywoodi nézettel, koncepcióval, gazdaságpolitikával.
Jogos egyébként. Én is egyre kevesebbet járok moziba. A jegy egyre drágább lesz, a büféről nem is beszélek, mert az csak egy extra, minden fos 3ds már persze, hogy még több zsozsó jöjjön be. Aztán üljek végig 20 perc reklámot meg előzetest, cserébe gyakran még a kép/hang is szarakszik, a közönség tapló, aztán a végén van 2 percem távozni mert jön a takinő és kiküld.

És akkor a filmek minőségéről nem is beszéltem.
Nem illik.