nmate írta:Kiadási sorrendben menj szerintem, First Classben van egy jelenet ami így lesz poén

Ja tényleg,
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hugh Jackman cameo-ja.
Közben befejeztem a Boyle "maratont", még a Milliók van, ami esetleg érdekel tőle, más filmje nagyon nincs is már, Ewan McGregor meg Cameron Diaz főszereplésével van egy iflmje még, az viszont nem izgat nagyon. Így összegezve a munkásságát (szerintem): Az első 4 filmje (Sekély sírhat, Trainspotting, A part, 28 nappal később) igazán különleges darabok, van egy érdekes atmoszférája ezeknek a filmeknek, sőt A part kivételével a brit hangulat odabaszós nálam.

Viszont az újabb filmjei (Napfény, Gettómilliomos, 127 óra) már más jellegűek, amik annyira nem fogtak meg, főleg a Napfény meg a 127 óra ami eléggé amcsi szagú sajna. Ettől függetlenül jó kis filmeket csinál, de nem lesz a kedvenc rendezőm az biztos.
Így viszont továbblépve Tony Scott-ot pécéztem ki magamnak következő rendezőnek, pár filmjét már láttam, de a legtöbb filmje még megtekintésre vár. Egy régebbi filmjével kezdtem.
Tiszta románc (True Romance, 1993)
Amikor elkezdődött, és írták ki a színészeket, csak dobtam a bazdmegokat, mondom mekkora nagyágyúk te jó ég.

Christopher Walken, Denis Hopper, Brad Pitt, Samuel L. Jackson, Chris Penn... de igazából túl rövid a film ahhoz, hogy mindegyik főszereplő legyen.

Egyik sem kapott komoly szerepet, de jó volt a jelenlétük. Nálam Chris Penn vitte a prímet, óriási amit a végén leművel Tom Sizemore-ral.

A történet elég egyszerű, szépen csordogál a film, de az utolsó 20 perc az igazán jó. Hopper monológja a film felénél óriási.
8/10
A következő szerintem Az utolsó cserkész lesz, ezer éve láttam, de nem sokra emlékszem belőle.