meg itt nem is ez a téma, hanem, h a fél csapat sérült, de még így sem hozta be soha.
inkább behozza arbeloát az utolsó negyedórákra. abban van fantázia.

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 13., péntek 19:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 13., péntek 19:35
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. február 13., péntek 19:32
Toti írta:istenem ez a silva kapni fog pár percet szöveg mennyire szar már? mióta van itt basszammeg? hagyjuk már, h ennyire lestrapált állapotban van, h majd február közepén "talán" kap pár (!!) percet. hát összefosom magam. mikor ha nem egy hazai depor elleni meccsen kellene odarakni legalább félórára? főleg mikor kb mindenki sérült.
![]()
inkább ne mondott volna róla semmit.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 13., péntek 19:02
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 13., péntek 18:55
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 13., péntek 18:27
Realista24 írta:A holnapi kezdő minden bizonnyal ez lesz
Casillas; Arbeloa, Varane, Nacho, Marcelo; Kroos, Illarramendi, Isco; Bale, Benzema y Cristiano.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 13., péntek 18:12
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. február 13., péntek 15:10
Teljesen elvan felejtve, ha eddig nem kapott több szerepet ez után sem fog...ami elég sajnálatostucsoki írta:Keylor?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 13., péntek 15:06
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. február 13., péntek 15:05
Ugyanezt a kezdőt jósoltam volna én is a meccsre...annyi kivétellel, hogy Arbeloa helyett Carvajal-t gondoltam...amúgy teljesen kiszámítható volt, hogy ez lesz...Realista24 írta:A holnapi kezdő minden bizonnyal ez lesz
Casillas; Arbeloa, Varane, Nacho, Marcelo; Kroos, Illarramendi, Isco; Bale, Benzema y Cristiano.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 13., péntek 13:24
HozzászólásSzerző: Marci » 2015. február 13., péntek 13:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 13., péntek 13:10
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. február 13., péntek 12:01
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. február 13., péntek 11:56
hát ez a pad sem lenne túl veretes. előre csak jesé tudna beállni, ráadásul ancelotti nem szereti túlságosan ott játszatni a spanyolt, így gyakorlatilag cserecsatár nélkül lennénk. padra biztos, hogy nem vesszük meg pogbát, pláne nem 80 millióért, így ez is felejtős. ráadásul a pepe-ramos kettős már idén is elég instabil volt sokszor, nem vagyok benne biztos, hogy jövőre is ők lennének a legjobb megoldás.Padon meg ott lesz egy kapus, Varane, Nacho, szélső védők, Pogba, Lucas, Jesé...teljesen eltudom képzelni hogy Casemirót visszahozzák a csapathoz. Szerintem teljesen jó lenne így a csapat, egy Reus már csak hab lenne a tortán. A pad sem lenne gyenge, lehetne megfelelően rotálni, egy percig sem kellene attól félni, hogy ha valaki kiesik nincs helyette megfelelő ember és Khedira kaliberű embereket kell nézni
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. február 13., péntek 11:27
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 12., csütörtök 16:07
Dehogynem.Sőt,meg is találtuk.Sérülések,fáradság,nem megfelelő emberek játszatása ha törok,ha szakad,indiszponáltság,jölakottság,arcnövekedés,érdektelenség...Totál felesleges nagyobbnál nagyobb nevekkel és milliókkal dobálózni. Tipikus Real Madridos felfogás hogy lemostak minket a pályáról és nem az okokat keressük
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. február 12., csütörtök 16:06
Ezzel csak megint az a baj, hogy mivel Perez eléggé megalomániás ember ezért várható, hogy idén nyáron is lesz egy galaktikus igazolása...meg amúgy is nem tudom Carlo-nak mennyi beleszólása van az igazolásokba...mert van egy sejtésem, hogy nem annyi amennyinek kellene lennie egy edzőnek...adamzz írta: Kicsit optimalizálják Carloék a keretet, kidobják a szemetet és hoznak normális kiegészítő embereket. A jövő fényes.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 12., csütörtök 15:38
Szép és jó amit írtál, csak a "szemét" nem a kiegészítő emberek csoportjába tartozik jelenleg a Real Madridnál.Kicsit optimalizálják Carloék a keretet, kidobják a szemetet és hoznak normális kiegészítő embereket.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. február 12., csütörtök 15:34
Jelenlévő fórumozók: 55 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem