HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. február 16., hétfő 1:24
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. február 16., hétfő 1:16
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. február 16., hétfő 0:30
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 16., hétfő 0:27
Tökéletesen leírtad a lényeget.Ott van a Celta Vigo, osszel az Atleti ellen x-eltek, most meg is vertek oket, Barcat megvertek a Camp Nou-ba. Engem is szetvag az ideg az ilyen rohadekoktol. Mindket ellenfeltol pontot raboltak, tolunk meg siman kaptak egy 3-ast, nekunk bezzeg adjak a pontokat szepen. Ezert piszkosul nehez bajnoksagot nyerni.
Fogadjuk mar el, hogy ez nem egy hatalmas osszeeskuves, ahol mindenki ellenunk van, hanem a legtobb csapat jatekosai a nagyok ellen probaljak megmutatni hogy ok se amatorok. Van par csapat, akik evrol evre megtrefalnak minket, a Barcatol meg siman kikapnak. De olyanok is vannak, akik a katalanokkal x-elnek, tolunk meg siman kapnak egy 4-est, habar szelektiv a szurkolo memoriaja, ezeket mindig elfelejtjuk megemliteni.
Nem a tobbi csapatot kell szidni, hogy "bezzeg ellenunk", hanem meg kell nezni, hogy az aranyfiuink miert csak a mezt viszik ki a palyara vagy az edzonk miert tett magasrol a rotalasra akkor is, amikor siman hoztuk a meccseket.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 16., hétfő 0:24
Annyira unalmas mar ezt olvasni.Torquemada írta:Tipikus. Ugyanaz. Bármibe lefogadtam volna. Ugyanolyan takony az ATMA, mint a Valencia, ellenünk hegyezik a csapatot egész évben, csak az számít, hogy a Realt megverjék. A következő meccsen meg leszopnak attól, aki éppen arra jár. Tényleg szétvág az ideg az ilyen rohadék bandáktól. A Barcának meg persze adják a pontokat szépen. Na ezért nehéz nekünk piszkosul bajnokságot nyerni. Mínusz 9 pontunk van eddig emiatt a két sza...zi társaság miatt. Ha már az ATMÁnak nem kell majd a pont az utolsó előtti fordulóban, olyan szépen bajnokot csinálnak majd a Barcából, hogy öröm lesz nézni. Ha addig még versenyben leszünk egyáltalán ilyen játékkal.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. február 16., hétfő 0:02
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 15., vasárnap 23:46
HozzászólásSzerző: Jim » 2015. február 15., vasárnap 23:40
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. február 15., vasárnap 23:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 15., vasárnap 23:11
Ezek a fránya kiscsapatok...ToniKroos írta:Ismét 1 csapat aki ellenünk meghal a pályán, következő meccsen meg simán kikap...
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2015. február 15., vasárnap 23:09
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. február 15., vasárnap 22:57
Ha azon múlna a bajnoki címünk, tuti nem vernék meg! nem csinálnának bajnokot a Realbólhala real írta:azert a barcat verjek meg a bajnoksagban, es akkor nincs harag...na jo, akkor is van.
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. február 15., vasárnap 22:38
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. február 15., vasárnap 22:28
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 15., vasárnap 22:14
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. február 15., vasárnap 22:00
és Moya passzol a legpontosabbanadamzz írta:félidőben labdabirtoklás 77-23 a Celta javára?![]()
Lövések 8-3 szintén Celta javára?![]()
taps ezeknek a bunkóknak, remélem kiszopnak ma.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. február 15., vasárnap 21:54
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 13., péntek 22:27
Meglátjuk, de szerintem nem. Nagyon fiatal még ahhoz, hogy váltson, jó helyen van, és szerintem ezt ő is tudja.Lehet feljövőben a Valencia, de akkor sem mérvadóak,sem országon belül, Európában meg pláne nem. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy annyit nem írtam oda, hogy két éven belül, tehát vagy idén vagy jövő nyáron, de el fog igazolni, és szerintem hozzánk.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 13., péntek 15:24
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 13., péntek 14:35
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem