Taktikai háború (Legyél Xabi)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. február 13., péntek 12:01

Én látom a lista végén Reus nevét is de nem baj...Rotálni kell, nem hogy valakit padra veszünk csak. Pogba hosszútávon is megérné, nem lehet minden nyáron a fél csapatot újraépíteni. A védő párosunk meg az egyik legjobb a világon, nem tudom kikre lehetne őket lecserélni..meg hogy minek :D

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. február 13., péntek 11:56

Padon meg ott lesz egy kapus, Varane, Nacho, szélső védők, Pogba, Lucas, Jesé...teljesen eltudom képzelni hogy Casemirót visszahozzák a csapathoz. Szerintem teljesen jó lenne így a csapat, egy Reus már csak hab lenne a tortán. A pad sem lenne gyenge, lehetne megfelelően rotálni, egy percig sem kellene attól félni, hogy ha valaki kiesik nincs helyette megfelelő ember és Khedira kaliberű embereket kell nézni
hát ez a pad sem lenne túl veretes. előre csak jesé tudna beállni, ráadásul ancelotti nem szereti túlságosan ott játszatni a spanyolt, így gyakorlatilag cserecsatár nélkül lennénk. padra biztos, hogy nem vesszük meg pogbát, pláne nem 80 millióért, így ez is felejtős. ráadásul a pepe-ramos kettős már idén is elég instabil volt sokszor, nem vagyok benne biztos, hogy jövőre is ők lennének a legjobb megoldás.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. február 13., péntek 11:27

Nyáron ajtót kell mutatni a Spártainak, Khedirának, Coentraonak, Illarranak és Balenek. Ennyi. Kell két szélső védő, egy Pogba (igenis kell egy fake gép a kp-ra).

Az alap kezdő itt van már a csapatnál: Kapus...:D -Carvajal, Pepe, Ramos, Marci-James, Modric, Kroos, Isco- CR, Benzema
Padon meg ott lesz egy kapus, Varane, Nacho, szélső védők, Pogba, Lucas, Jesé...teljesen eltudom képzelni hogy Casemirót visszahozzák a csapathoz. Szerintem teljesen jó lenne így a csapat, egy Reus már csak hab lenne a tortán. A pad sem lenne gyenge, lehetne megfelelően rotálni, egy percig sem kellene attól félni, hogy ha valaki kiesik nincs helyette megfelelő ember és Khedira kaliberű embereket kell nézni

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 12., csütörtök 16:07

Totál felesleges nagyobbnál nagyobb nevekkel és milliókkal dobálózni. Tipikus Real Madridos felfogás hogy lemostak minket a pályáról és nem az okokat keressük 
Dehogynem.Sőt,meg is találtuk.Sérülések,fáradság,nem megfelelő emberek játszatása ha törok,ha szakad,indiszponáltság,jölakottság,arcnövekedés,érdektelenség...
Nekem amúgy nem kell sem Reus,sem Pogba,én egyetlen játékost igazolnék,egy másik helyére,de ő perpill.. elérhetetlen.
Nekem a Modric-Kroos-Isco kp több mint jó,nem ezzel van itt a probléma.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. február 12., csütörtök 16:06

adamzz írta: Kicsit optimalizálják Carloék a keretet, kidobják a szemetet és hoznak normális kiegészítő embereket. A jövő fényes.
Ezzel csak megint az a baj, hogy mivel Perez eléggé megalomániás ember ezért várható, hogy idén nyáron is lesz egy galaktikus igazolása...meg amúgy is nem tudom Carlo-nak mennyi beleszólása van az igazolásokba...mert van egy sejtésem, hogy nem annyi amennyinek kellene lennie egy edzőnek...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 12., csütörtök 15:38

Kicsit optimalizálják Carloék a keretet, kidobják a szemetet és hoznak normális kiegészítő embereket.
Szép és jó amit írtál, csak a "szemét" nem a kiegészítő emberek csoportjába tartozik jelenleg a Real Madridnál.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. február 12., csütörtök 15:34

Totál felesleges nagyobbnál nagyobb nevekkel és milliókkal dobálózni. Tipikus Real Madridos felfogás hogy lemostak minket a pályáról és nem az okokat keressük hanem azt hogy Pogba és Reus - akik egyenként érkeznének 100 illetve 60 milláért - hogy oldják majd meg a gondjainkat. Ez a keret ha nem változik semmit a nyáron, akkor jövőre is fő esélyesként indul minden egyes porondon. Ahogy a Kroos-Modric kp tengely ismét összefog állni, senki nem fog már erről a gyászos hetekről beszélni. Most beütött a szar, menteni kell a menthetőt. Egy bajnoksággal már elégedett lennék. Kicsit optimalizálják Carloék a keretet, kidobják a szemetet és hoznak normális kiegészítő embereket. A jövő fényes.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 11., szerda 14:28

Kerlon írta:Idén tényleg volt már olyan, hogy Marcelo és Coentrao is együtt nyomta a bal oldalon. Meg, hogy Arbeloa meg Carvajal a jobbon. :D Jó lenne nem rendszert csinálni belőle...
Igen rémlik,de nem alapból úgy küldte fel őket,hanem csere által jött létre az a szuper felállás :)
Bullet T írta:Anno Pellegrini nem egyszer jatszatta a brazilt, mint kozeppalyas...Ramos volt a jhv Arbeloa a bal es Marcelo pedig egyel feljebb...
Na abban az időben már nem nagyon tudtam követni hogy ki,hol,mit játszik,szal lehet. :D
Faust írta:Szar is vót. :mrgreen:
:lol:
Meg úgy az egész szezon :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Bullet T

HozzászólásSzerző: Bullet T » 2015. február 11., szerda 0:48

Az mar mas kerdes :mrgreen: , de amugy emlekszem mikor a Valadoidnak rugott egy golt:
https://www.youtube.com/watch?v=UYjweezwAnU

Valamiert ugy remlik, hogy itt is feljebb volt tolva.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. február 11., szerda 0:44

Szar is vót. :mrgreen:

Bullet T

HozzászólásSzerző: Bullet T » 2015. február 11., szerda 0:43

Anno Pellegrini nem egyszer jatszatta a brazilt, mint kozeppalyas...Ramos volt a jhv Arbeloa a bal es Marcelo pedig egyel feljebb...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 10., kedd 22:48

Idén tényleg volt már olyan, hogy Marcelo és Coentrao is együtt nyomta a bal oldalon. Meg, hogy Arbeloa meg Carvajal a jobbon. :D Jó lenne nem rendszert csinálni belőle...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 10., kedd 22:41

morientes írta:
Carlo mondta még régen, hogy azt szereti Marceloban és Carvajalban, hogy ha szükség van rájuk akkor tudja őket alkalmazni a kp-n is, mert nagyon hasznosak a támadásoknál + nagyon jól támadnak le. Ez megragadt, és azért jöttem ezzel a szisztémával, mert legalább nem csak a pálya közepén passzolgatnánk hanem menne a támadás is, és kreativ focihoz is lennének emberek. Ami pedig nem utolsó, szerintem az egyesúly is meglenne...
Nem tudom.Én sose láttam Marcelot még a kp-n.Sőt,ha most képzeletben elfelezem a 16-os meg az 5-os vonalát,a pálya közepe felé,azaz hosszában,onnan beljebb Marci nem szokott előfordulni,még akkor sem mikor csinál egy váltást Ronaldoval,vagy mikor megy a bugi Benzemaval.Én biztos nem tenném egy életidegen posztra,de ha Carlo azt mondta...
Pedig volt, hogy becserélte oda az öreg pontos meccset meg nem mondom hirtelen, de ha érdekel utána nézek... :)

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 10., kedd 20:55

Carlo mondta még régen, hogy azt szereti Marceloban és Carvajalban, hogy ha szükség van rájuk akkor tudja őket alkalmazni a kp-n is, mert nagyon hasznosak a támadásoknál + nagyon jól támadnak le. Ez megragadt, és azért jöttem ezzel a szisztémával, mert legalább nem csak a pálya közepén passzolgatnánk hanem menne a támadás is, és kreativ focihoz is lennének emberek. Ami pedig nem utolsó, szerintem az egyesúly is meglenne...
Nem tudom.Én sose láttam Marcelot még a kp-n.Sőt,ha most képzeletben elfelezem a 16-os meg az 5-os vonalát,a pálya közepe felé,azaz hosszában,onnan beljebb Marci nem szokott előfordulni,még akkor sem mikor csinál egy váltást Ronaldoval,vagy mikor megy a bugi Benzemaval.Én biztos nem tenném egy életidegen posztra,de ha Carlo azt mondta...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 10., kedd 20:31

Illarra amúgy pont ott szar, ahol játszik. Ő is a leghátsó ember szokott lenni, ott nyomta jól az u21 EB-n is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 10., kedd 20:13

Igen! Csak Kroos akkor vagy balos vagy közép. Ved úgy, hogy azzal a posztal kicsit próbálom pihentetni... :Đ

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 10., kedd 20:10

Géci írta:
csabi* írta:nem értem, hogy illarra miért lenne jo kroos előtt
Illarra szokott lenni a jobb oldalon álltalában ha 3 kp-al állunk fel. Ezért tettem oda.
írtad, hogy te ezt nyomnád meg hogy az lenne a legjobb kezdő.
szerintem nem, illarra tipikus leghátsó ember ott tudja a legjobbját nyújtani, plusz akkor kroos is közelebb kerülne a kapuhoz ami szintén nem lenne rossz
Kép

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 10., kedd 20:03

csabi* írta:nem értem, hogy illarra miért lenne jo kroos előtt
Illarra szokott lenni a jobb oldalon álltalában ha 3 kp-al állunk fel. Ezért tettem oda.
morientes írta:Mondjuk nálad az a Marcelo a kp-n megoldás nekem furcsa,egész másfajta futball kell oda mint egy szélsővédőnekez nem olyan mint mikor Pepet feltolta Mou sepregetőnek mert nem volt más

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 10., kedd 18:49

Ramosék is olyanban szoktak edzeni, alá öltözék, szerintem nem rossz cucc.
K

Bullet T

HozzászólásSzerző: Bullet T » 2015. február 10., kedd 18:37

ateeemadrid írta:
20 másodpercnél a partjelző odateszi a kezét, hogy még nem mehet, ez meg azt hiszi pacsizni akar és belecsap :lol: :lol: :lol: nem bírom :lol: :lol:
akkor nem csak én szúrtam ki. kurvára kínos, szakadtam énis. :lol: :lol:

Nem kinos, szegeny gyerek meg azt se tudja nagyon hol van :D

Amugy az, hogy a meznek ennyire hosszu az ujja az valami uj divat vagy csak a norveg szerint meno....csakmert szerintem ku*va szarul nezki :lol:

Vissza: