OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
sentry

Re: OFF

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. február 13., péntek 17:25

Pont múlt héten beszéltünk 2 haverommal, hogy az OVB mekkora lehúzás, átbaszás. De eszméletlen, hogy hány világi fogalmatlan ember van akit belecibálnak. Nekem hála istennek nincs egy ismerősöm se ebben, de haveromnak 2-3 is és mesélte hogy teljesen átmosták az agyukat és hogy még kb az anyja is utálja őket, egyetlen egy barátjuk sincs.

Szerintem felejtse el mindenki az ilyen hülyeségeket. Munka nélkül nem lehet pénzt keresni (és most hagyjuk az alternatív dolgokat, meg 10 millióból 1 esetet, stb, ).

chosenone46
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2015. február 13., péntek 17:14

peti_madrid írta:1-2 évfolyamtársam csinálja, minden barátukat elvesztették azóta, rájuk se lehet ismerni. Mindenhova öltönyben járnak, játszák a giga menedzsereket, pörgetik a kocsikulcsot, meg folyamatosan a telefonon lógnak, de igazából mindenki csak nevet rajtuk, hogy mekkora bohócot csinálnak magukból.
engem is nagyon felidegesített, hogy egy olyan ember "ajánlott be" akiből 1. ki nem néztem volna, hogy ott dolgozik, 2. azt hittem tényleg valami jó kis ajánlat lesz. tegnapi nap közöltem vele, hogy én ezt nem csinálom és rám csapta a telefont...pedig jó barátnak hittem és sosem csinált ilyet korábban..

más1: ezért a kerékpárért ti mennyi pénzt kérnétek el? mennyit adnátok érte, őszintén. kép

Kód:

Felszereltség
Váz+villa: 57-es méretű minőségi acélváz
Kerekek: 630-as országúti felnik.
Első váltó: Shimano 3 speed
Hátsó váltó: Shimano MegaRange
Váltókarok: Sachs Huret vázra szerelt
Pedálok: Zoggie Outi alu
Nyereg: Outi (FEHÉR)
Fogaskoszorú: 5 sebességes menetes racsni
Hajtómű: 3 tányéros
Középagy: Shimano Monoblokk (angol menetes)
Lánc: KMC
Fékek: Weinmann 2 forgáspontos! patkófékek, és Weinmann fékkarok,
Gumik: 30-630 fehér szegélyes
Láncvédő: Shimano XTR, tépőzáras, mosható!
más2: el akarok kezdeni hegyikerékpározni, viszont anyagilag nem állok úgy, hogy 100-300-at költsek jelenleg egy bicóra, hagyjam is egyelőre a francba, vagy bízhatok a használt járgányokban is?[/color]
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 13., péntek 13:05

Természetesen reggel is be lehet nyomni egy decit, biztos ami biztos alapon :mrgreen:
Elvégre fogat sem csak este mosunk...

tarodid
Kedvenc játékosaid: Higuaín, Di Maria, Casillas, Varane, Modric, Isco

HozzászólásSzerző: tarodid » 2015. február 13., péntek 13:03

tucsoki írta:
tarodid írta:Házi recept:
2 gerezd fokhagymát vágjál fel apró darabokra, hagyd állni kb. 10 percig. Facsarj ki egy fél citromot, a citromlevet öntsd bele egy kis tálba, a héját NE dobd el. Szórj egy kevés fekete (de inkább vörös) őrült borsot, egy evőkanál mézet, majd az apróra vágott fokhagymákat..Jól keverd össze, majd öntsd vissza a citromhéjba
...Ha kész akkor öntsd ki az egészet a picsába, majd lefekvés előtt igyál egy deci pálinkát :mrgreen:
Egy deci elég? :hmmm: :mrgreen:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 13., péntek 13:02

tarodid írta:Házi recept:
2 gerezd fokhagymát vágjál fel apró darabokra, hagyd állni kb. 10 percig. Facsarj ki egy fél citromot, a citromlevet öntsd bele egy kis tálba, a héját NE dobd el. Szórj egy kevés fekete (de inkább vörös) őrült borsot, egy evőkanál mézet, majd az apróra vágott fokhagymákat..Jól keverd össze, majd öntsd vissza a citromhéjba
...Ha kész akkor öntsd ki az egészet a picsába, majd lefekvés előtt igyál egy deci pálinkát :mrgreen:

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. február 13., péntek 12:57

Még az OVB-s témához:

Előző félévben az egyik előadás után kijöttünk a könyvtár elé, 2 korunkbeli öltönyös kölyök betalált minket, hogy ők egy fejvadász cégtől vannak és fiataloknak ajánlanak munkalehetőséget havi fix 80-100.000 forintért. Kitöltettek velünk egy kérdőívet, amin természetesen semmi cégnév, logo, semmi nem volt. Felírták a telefonszámunkat meg az e-mail címet, mondták, hogy a napokban jelentkeznek. Még aznap délután jött az sms, hogy hova kéne menni meg mikor. Visszaírtam nekik, hogy mi a cég neve, de természetesen nem válaszoltak. Rákerestem a google-ban a címre, amit küldtek, kiderült, hogy az OVB áll a dolog mögött. Következő héten szerdán délre volt megbeszélve a találka, de természetesen nem mentem el :D 12:01-kor (!!!!) csörgött a telefonom, hogy mégis hol vagyok?! Mondtam nekik, hogy közbejött egy fontos elintéznivalóm (sorozatot néztem az ágyamon hanyatt fekve), de majd jövő héten lehet róla szó. Hála istennek azóta se kerestek meg. Nem szabad velük foglalkozni, egy hatalmas átbaszás az egész.

1-2 évfolyamtársam csinálja, minden barátukat elvesztették azóta, rájuk se lehet ismerni. Mindenhova öltönyben járnak, játszák a giga menedzsereket, pörgetik a kocsikulcsot, meg folyamatosan a telefonon lógnak, de igazából mindenki csak nevet rajtuk, hogy mekkora bohócot csinálnak magukból. :kivagyhe:

tarodid
Kedvenc játékosaid: Higuaín, Di Maria, Casillas, Varane, Modric, Isco

HozzászólásSzerző: tarodid » 2015. február 13., péntek 11:53

Házi recept:
2 gerezd fokhagymát vágjál fel apró darabokra, hagyd állni kb. 10 percig. Facsarj ki egy fél citromot, a citromlevet öntsd bele egy kis tálba, a héját NE dobd el. Szórj egy kevés fekete (de inkább vörös) őrült borsot, egy evőkanál mézet, majd az apróra vágott fokhagymákat..Jól keverd össze, majd öntsd vissza a citromhéjba (egyszerre nem fog beleférni, úgyhogy valószínű két adag lesz. :D ) és idd meg!
Egészségedre!! :mrgreen: Am így nagyon bizarrnak hangzik, de tényleg nagyon jó immunerősítő, nekem nagyon sokat szokott használni. Naponta egyet be szoktam rámolni, aztán sokkal jobban érzem magam tőle egy ideig.
Az íze viszont...hmmm...érdekes. :x :D

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. február 13., péntek 11:47

Egyél mézet mézzel! :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 13., péntek 11:03

Akkor jobbulást! Neocitran, 3liter tejja stb..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. február 13., péntek 11:01

Nem bírtál többet inni? :mrgreen:
Bár az lenne. :) Nem, ez a rohadt influenza járvány terített le. Nem sűrűn szoktam elkapni, ha el is kapom 2-3 nap, de most már napok óta szarul vagyok, kb mindenem fáj, a mellkasom meg szétszakad.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 13., péntek 10:59

Nem bírtál többet inni? :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. február 13., péntek 10:37

Akurvaélet de piszkos rosszul vagyok, lehet ilyen az ha az utolsókat rúgom. :|

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. február 12., csütörtök 22:21

Köszi köszi! :agree:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 12., csütörtök 21:58

Ófuck :-( akkor sorry.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 12., csütörtök 21:57

Talán zéró számlacsomag a neve.

Szerk.: az.
Azzal már csak menőzni tudsz, ajánlani nem, mert megszüntették, új ügyfelek már nem igényelhetik. :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 12., csütörtök 21:52

Melyik számlacsomag?
Talán zéró számlacsomag a neve.

Szerk.: az.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 12., csütörtök 21:49

K&H-nál vagyok, minden ráillik, amit írtál, viszont az ingyenességhez kell, hogy bizonyos összeg, havonta, fizetés formájában érkezzen rá.
Melyik számlacsomag?
Szeretnék bankszámlát nyitni Magyarországon, kit ajánlanátok? OTP-n kívül, azok mocskos férgek.

Normális netes felület kéne, hogy itthonról tudjak utalni mindent, meg olyan bankkártya, amit lehetőleg minden boltban lehet használni...illetve lehetőleg ne legyen havidíja. Létezik ilyen?
Ha keveset használod, akkor az OTP-nál is van nem olyan szar számla.

Bankmonitor.hu-n egyébként rákereshetsz, hogy melyik lenne a legjobb neked.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. február 12., csütörtök 21:29

Nekem most a myvip szarakszik, de addig intézem msn-en a fontos dolgokat.
Nem illik.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 12., csütörtök 21:25

Én meg mondom meg csinálom ezt a nagy instagramot, de most vagy a windows phone szopat vagy az egész úgy ahogyan van... :mrgreen: :lol: :lol:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 12., csütörtök 21:18

VanillaSky írta:Ez a szar fészbúk csak nálam nem működik? Egyszer kéne ez a vacak, akkor se jó. :-@
nekem pár órája volt szar, azóta helyre állt
Kép

Vissza: