Még az OVB-s témához:
Előző félévben az egyik előadás után kijöttünk a könyvtár elé, 2 korunkbeli öltönyös kölyök betalált minket, hogy ők egy fejvadász cégtől vannak és fiataloknak ajánlanak munkalehetőséget havi fix 80-100.000 forintért. Kitöltettek velünk egy kérdőívet, amin természetesen semmi cégnév, logo, semmi nem volt. Felírták a telefonszámunkat meg az e-mail címet, mondták, hogy a napokban jelentkeznek. Még aznap délután jött az sms, hogy hova kéne menni meg mikor. Visszaírtam nekik, hogy mi a cég neve, de természetesen nem válaszoltak. Rákerestem a google-ban a címre, amit küldtek, kiderült, hogy az OVB áll a dolog mögött. Következő héten szerdán délre volt megbeszélve a találka, de természetesen nem mentem el

12:01-kor (!!!!) csörgött a telefonom, hogy mégis hol vagyok?! Mondtam nekik, hogy közbejött egy fontos elintéznivalóm (sorozatot néztem az ágyamon hanyatt fekve), de majd jövő héten lehet róla szó. Hála istennek azóta se kerestek meg. Nem szabad velük foglalkozni, egy hatalmas átbaszás az egész.
1-2 évfolyamtársam csinálja, minden barátukat elvesztették azóta, rájuk se lehet ismerni. Mindenhova öltönyben járnak, játszák a giga menedzsereket, pörgetik a kocsikulcsot, meg folyamatosan a telefonon lógnak, de igazából mindenki csak nevet rajtuk, hogy mekkora bohócot csinálnak magukból.