Kevés ő ide...

HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. február 11., szerda 21:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 11., szerda 21:22
Aha. Jó. Érvek. Gyengébb, de spanyol, így jöjjön inkább ő. Mert valaha játszott itt. Jajj Jim.így van![]()
jobban fekszik neki sztem a spanyol bajnokság, mint Kane-nek
HozzászólásSzerző: Jim » 2015. február 11., szerda 21:19
így vanmorientes írta:Mert spanyol,saját nevelés stb...Ha azt írod, Kane már jobb, mint Morata, akkor miért akarnád, hogy egy gyengébb játékos jöjjön vissza a Realhoz?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 11., szerda 21:17
Jim írta:oké és hol játszana Isco?
nem épeszű edző, aki őt a cserepadra rakná...
A válogatottban jobbon játszik....balon matuidi.. Pogba ugye jkp-ba nem volt kipróbálva, fölösleges lenne ott trollkodni vele, ezért írtam, hogy át kellene alakítani...
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 11., szerda 21:16
Amikor írtam, az én fejemben a 4-4-2-es kp volt, ahol Isco a bkp. Pogba ugye jkp-ba nem volt kipróbálva, fölösleges lenne ott trollkodni vele, ezért írtam, hogy át kellene alakítani...abszolut nem kell átalakítani,szinte mutatja a legjobb helyét a keretben,a balos kp,ha 4-3-3ban nyomjuk, jobbról modric,középen kroos,balról pogba.
de kurva nagy a kockázat benne,mert nem lehet egyszerűen féken tartani az agyát
HozzászólásSzerző: Jim » 2015. február 11., szerda 21:15
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 11., szerda 20:54
A saját 16-osánál...R.M.C.F írta:Ez a fószer megcsinálja minden kérdezés nélkül a ronaldinhos cselt a szemben vérbeforgó támadóval szemben is......általában be is jön.....de volt hogy nem.![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 11., szerda 20:53
Matt009 írta:Akkor már legalább 3-an vagyunk.Ebben a harcban veled leszeknyomjad csak!
![]()
Kell a tag, van annyira jó futballista, hogy kicsit átalakítsuk a hadrendünket úgy, hogy ő is elférjen. Stabilizálná a kp-s védekezést, a támadójátékot is érti, szóval vele csak nyerni lehet. Arról nem is beszélve, hogy milyen szintet érhet el, ha itt kifutja magát.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 11., szerda 20:44
Akkor már legalább 3-an vagyunk.Ebben a harcban veled leszeknyomjad csak!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. február 11., szerda 20:39
Ebben a harcban veled leszekR.M.C.F írta:Na,szeretném ha jönne Pogba,de már nem merek semmit sem mondani,nehogy úgy járjak mint bale-el,mert rá is lehetne írni egy két olyan dolgot ami miatt nagy benne a kockázat.Pogba a következő galaktikus .A legfrissebb hírek szerint megvan Pérez következő galaktikusa. A forrás szerint a Real Madrid 75 millió euróért fogja leigazolni Pogbát, amiről hamarosan meg is születik a megállapodás.
Egy klasszis a tag,de itt be is fejezem,mert ha jön és nem válik be 1.5 éven belül,akkor pár tagnak lesz a kezében bokszkesztyű ellenem.
Semleges leszek,![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 11., szerda 20:35
Na,szeretném ha jönne Pogba,de már nem merek semmit sem mondani,nehogy úgy járjak mint bale-el,mert rá is lehetne írni egy két olyan dolgot ami miatt nagy benne a kockázat.Pogba a következő galaktikus .A legfrissebb hírek szerint megvan Pérez következő galaktikusa. A forrás szerint a Real Madrid 75 millió euróért fogja leigazolni Pogbát, amiről hamarosan meg is születik a megállapodás.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 11., szerda 20:26
Géci írta:Casemiro rengeted labdát szór el a kp-n. Biztos vagyok benne, hogy se ő se az orosz nem jön vissza...
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 11., szerda 20:10
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 11., szerda 19:46
h3x0r írta:Casemiro nem kene, Illarra meg igen? A spanyol Madridban megbukott, meg cserekent se lehet ra szamitani. Addig kell eladni, amig penzt tudunk belole csinalni. Casemiro se nagy szam, de azert csak 2 evvel fiatalabb, hatha fejlodott is valamit a portugaloknal.KAG írta:...
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 11., szerda 19:44
Casemiro nem kene, Illarra meg igen? A spanyol Madridban megbukott, meg cserekent se lehet ra szamitani. Addig kell eladni, amig penzt tudunk belole csinalni. Casemiro se nagy szam, de azert csak 2 evvel fiatalabb, hatha fejlodott is valamit a portugaloknal.KAG írta:...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 11., szerda 19:41
Akkor máshogy fogalmazok...sok helyzetet hagy ki,illetve akar megoldani egyedül,mikor lenne más opcio is.Ez meg nem azt a csapatembert mutatja amit írtál.A statisztikát most haggyuk,a saját szememnek hiszek.9 gólos eddig, az nem rossz egy szélsőtől, Reus 4 gólos, Sanchez 12, de ő előrébb játszik kötetlenebbül.
Hazard idén csapat szinten nagyon sokat fejlődött, a Mou-val való vita után egy csapatember lett, eszméletlen sokat jár vissza védekezni a régi énjéhez képest. Jelenleg ő a legjobb összességében a 3 közül. Szerintem az év játékosa is lesz Angliában év végén.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 11., szerda 19:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 11., szerda 19:20
HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. február 11., szerda 18:52
9 gólos eddig, az nem rossz egy szélsőtől, Reus 4 gólos, Sanchez 12, de ő előrébb játszik kötetlenebbül.morientes írta:Kevés gólt szerez.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. február 11., szerda 18:30
Mert spanyol,saját nevelés stb...Ha azt írod, Kane már jobb, mint Morata, akkor miért akarnád, hogy egy gyengébb játékos jöjjön vissza a Realhoz?
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem