Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
What Carlo Ancelotti must do to avoid a Deja Vu of his mistakes at Chelsea
Na, másnak is szemet szúrt, hogy Ancelotti nem találja a kezdőjét... Nem olvastam végig a cikket, de tudható, hogy a főproblémát Modric hiánya adja, viszont egyértelmű az is, hogy Bale játszatása a másik. Legalább is a számomra, meg még sokak számára. Perez számára valószínűleg nem. De legalább már írnak ilyenekről.
Na, másnak is szemet szúrt, hogy Ancelotti nem találja a kezdőjét... Nem olvastam végig a cikket, de tudható, hogy a főproblémát Modric hiánya adja, viszont egyértelmű az is, hogy Bale játszatása a másik. Legalább is a számomra, meg még sokak számára. Perez számára valószínűleg nem. De legalább már írnak ilyenekről.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
9 gólos eddig, az nem rossz egy szélsőtől, Reus 4 gólos, Sanchez 12, de ő előrébb játszik kötetlenebbül.morientes írta:Kevés gólt szerez.
Hazard idén csapat szinten nagyon sokat fejlődött, a Mou-val való vita után egy csapatember lett, eszméletlen sokat jár vissza védekezni a régi énjéhez képest. Jelenleg ő a legjobb összességében a 3 közül. Szerintem az év játékosa is lesz Angliában év végén.
Mondjuk mindegy is Hazard, nagyon szeretném őt a csapatban látni, amikor Mourinho érában szóba hozták, hogy Zidane szeretné őt idehozni én nagyon örültem, eszméletlen jó játékos, de szerintem Mou azért mondott akkoriban nemet rá, mert a másik jelölt a Chelsea volt és ő már előre oda akarta magának őt. De sajnos a Chelsea legjobbja nem az a katagória akit el lehetne hozni, azt is megkockáztatom, hogy a chelsea még 100+ os ajánlat esetén sem adná el.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mert spanyol,saját nevelés stb...Ha azt írod, Kane már jobb, mint Morata, akkor miért akarnád, hogy egy gyengébb játékos jöjjön vissza a Realhoz?

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha azt írod, Kane már jobb, mint Morata, akkor miért akarnád, hogy egy gyengébb játékos jöjjön vissza a Realhoz?Jim írta:Nincsenek semmibe véve a brit játékosok, sőt pl Kane már most jobb mint Morata![]()
csak a stílusuk, játékfelfogásuk miatt elsősorban Angliában válhatnak klasszis focistákká
nálunk sztem csak egy jó közepes szintet ütnének meg...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Nincsenek semmibe véve a brit játékosok, sőt pl Kane már most jobb mint Morata
csak a stílusuk, játékfelfogásuk miatt elsősorban Angliában válhatnak klasszis focistákká

Kane egyáltalán nem illik a profilunkba, de várjunk még vele, elvégre ez az első kiugró éve. Nem mintha nem lenne elég fiatal...
- morientes
Kevés gólt szerez.uhh, szerintem nézz meg pár Chelsea meccset, az előző 2 úriember sem rossz, de Hazard mindenben jobb náluk a pályán, egy valamiben nem, abban, hogy úgysem lehet elhozni a Chelseatől
Hurricane...

Én kedvelem a gyereket,nem most de már akkor is mikor fel fel tünögetett,de ide nem való.Spanyolországba.
LEGIO PATRIA NOSTRA

Nézek eleget. Nem hoz semmivel sem többet, mint a nyár óta rossz formában lévő Baleheccsat írta:uhh, szerintem nézz meg pár Chelsea meccset, az előző 2 úriember sem rossz, de Hazard mindenben jobb náluk a pályán, egy valamiben nem, abban, hogy úgysem lehet elhozni a Chelseatőlwxyz írta:. Hazard csak a látványos, de legtöbbször hasztalan forgolódásaival és a kihasználatlan fürgeségével tűnik ki
Fürge és mozgékony, ez miatt oda vannak érte, de nem ér vele szinte semmit. Látványosan forgolódik a labdával amivel legtöbb esetben semmit nem ér, eladja vagy alibipassz. Szólókban is jó lehetne, de valamiért nem képes nagyobb mennyiségre. Helyzetkihasználása nagyon gyenge
Ugyanazon a szinten toporog mióta megérkezett Londonba
Nem mondom, hogy rossz, jó játékos, de nem kiemelkedő
Semmi kötekedés, de miért vannak itt semmibe nézve az olyan angol közegben nevelkedett játékosok, akiknek nem a technika és a fürgeség a legjobb adottságuk?Jim írta:Inkább Morata jöjjön vissza, mint Kane...
A gyerek teljesen rendben van. Erőcsatárként mindenben tökéletes, ha labdába kell érnie sem jön zavarba, sőt...
Az idei szezon talán legjobban fejlődő játékosa
- ateeemadrid
Ja, végülis Morata spanyol, igaz mindenben 76 szinttel gyengébb, de az kit érdekel? Amúgy semelyik sem kell.Jim írta:Inkább Morata jöjjön vissza, mint Kane...
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Inkább Morata jöjjön vissza, mint Kane...
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
uhh, szerintem nézz meg pár Chelsea meccset, az előző 2 úriember sem rossz, de Hazard mindenben jobb náluk a pályán, egy valamiben nem, abban, hogy úgysem lehet elhozni a Chelseatőlwxyz írta:. Hazard csak a látványos, de legtöbbször hasztalan forgolódásaival és a kihasználatlan fürgeségével tűnik ki
----------------De Gea-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
Reus és Sanchez. Hazard csak a látványos, de legtöbbször hasztalan forgolódásaival és a kihasználatlan fürgeségével tűnik ki
Per pill kis túlzással 2 olyan játékos van aki kiemelkedik a posztján, ami jelen esetben szélső-támadó: Hazad, Reus,
esetleg Sanchez. Sterling-et nem sorolom ide, még nagyon fiatal. Alapesetben 50 millió alatt tárgyalas sincs, ehhez kéretik mérni hogy "megéri-e"
esetleg Sanchez. Sterling-et nem sorolom ide, még nagyon fiatal. Alapesetben 50 millió alatt tárgyalas sincs, ehhez kéretik mérni hogy "megéri-e"
- morientes
Sejtettem én hogy nem kótyavetyélik el apróért,írtam is régebben hogy nem hiszem hogy nem fog hosszábbítani.Ez az ár már reális,viszont nekem így már nem kellene.A legfrissebb hírek szerint Reus szerződéshosszabbítása nem kizáró ok a klubváltásra. A hírek szerint mindössze azt akarták elkerülni Dortmundban, hogy aprópénzért vigyék el a legjobb játékosukat. Az állítólagos üzlet a Real és a német csapat között 45 millió euróért fog megköttetni.

LEGIO PATRIA NOSTRA

jövőre vagy gondot okoz majd a 25 fős maximális kerettagság, vagy komoly mozgolódások lesznek.......persze ha alapozunk a hírekre. De valljuk be, túl sokat hozzák hírbe Reust, és Pogbát, hogy ne legyen valóságalapja. Mármint a tárgyalásoknak, nem annak hogy hozzuk is őket.
Ééééérrrrdekes lesz a nyár, főleg egy esetleges blama (se bajnokság, se BL) után...
Ééééérrrrdekes lesz a nyár, főleg egy esetleges blama (se bajnokság, se BL) után...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Reus nálam megérné a 45 milliót, ha az egyik "100" millás elmenne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Manapság a középszerekért is elkérnek 20-25 milliót, 40, max 50 szvsz nem sok érte. Nem lehet mindig Kroos féle bestbuyt csinálni.CS0ki írta:Egy lószart mama! Szimpatikus volt Reus-tól, hogy aláírt, de csak akkor, ha marad is a németeknél. Ha ennyire jófejkedni akar, akkor legyen 45, ő meg kap évi egy milliót, mert a többi elment az árára...A legfrissebb hírek szerint Reus szerződéshosszabbítása nem kizáró ok a klubváltásra. A hírek szerint mindössze azt akarták elkerülni Dortmundban, hogy aprópénzért vigyék el a legjobb játékosukat. Az állítólagos üzlet a Real és a német csapat között 45 millió euróért fog megköttetni.
25-ért tuti vétel lett volna, 50 közeliért már nem.
Egy lószart mama! Szimpatikus volt Reus-tól, hogy aláírt, de csak akkor, ha marad is a németeknél. Ha ennyire jófejkedni akar, akkor legyen 45, ő meg kap évi egy milliót, mert a többi elment az árára...A legfrissebb hírek szerint Reus szerződéshosszabbítása nem kizáró ok a klubváltásra. A hírek szerint mindössze azt akarták elkerülni Dortmundban, hogy aprópénzért vigyék el a legjobb játékosukat. Az állítólagos üzlet a Real és a német csapat között 45 millió euróért fog megköttetni.
25-ért tuti vétel lett volna, 50 közeliért már nem.
Pogba-s hír meg...hagyjuk is.

- morientes
Jézusom,örülök hogy nem látom,még viccnek is rosszmiro írta:Ezt az ügyetlent ingyen se hoznám vissza,nem ám hogy 30-35 millió euróért?!Egyes információk szerint a Real Madrid aktívan figyelemmel követi Morata pályafutását. A tavaly nyáron 22 millióért eladott játékost a Királyi Gárda idén 30, jövőre 35 millióért vehetné vissza. Forrás: Madridom.hu
Egy tehetségtelen,zavarja a labda.

Nem biztos hogy sokat változna a taktika,de az biztos hogy a motivációs tényező elenyészőbb lenne.Luigi-K1 írta:-Lehet,hogy nem csak részben...részben az is megoldás lenne a nyeretlenségre ellenük, ha edzőváltás lesz ott![]()
Menjen,minél előbb!

Dolgatlan trógerGéci írta:Nincs ma valami sok dolgom, így fogtam magam és délelőtt megnéztem a meccset, mert ott még tudtunk focizni...![]()

LEGIO PATRIA NOSTRA

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Plusz nem kéne az elején gólt kapni. Carloval eddig három Clásico volt a bajnokságban, mindhárom meccsen a Barca szerezte meg a vezetést, abból kettőn nagyon korán.