borzalmas...Pipita írta:https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... e0943a560f
Akkor valami tényleg nem jött át az angoloknak. "Puskás of Notts"
Az, meg az anyátok...

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 21., szombat 10:50
borzalmas...Pipita írta:https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... e0943a560f
Akkor valami tényleg nem jött át az angoloknak. "Puskás of Notts"
Az, meg az anyátok...
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. február 21., szombat 10:42
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. február 18., szerda 23:12
Vincze Pilu? (vagy Döme)R.M.C.F írta:Szombaton egy kis éjszakai kitérőt tettem,közben beszéltem egy olyan magyar focistával,aki anno még játszott maradona ellen amikor még a napoliban tolta......beszélt carecarol,alemaoról..........kicsit irigy voltam,azért ez talán az egyik legnagyobb dolog abban a féle-forma világban.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. február 17., kedd 22:20
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 12., csütörtök 12:36
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. február 11., szerda 21:52
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. február 11., szerda 21:40
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. február 11., szerda 16:39
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 11., szerda 12:42
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. február 11., szerda 12:36
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 11., szerda 12:20
azt adom én is, ritka nagy pöts ez a mi bálintunknmate írta: Hát én kajak azt hittem kiutaztak néhányan unalomból![]()
Mondjuk a mondandóm másik fele még igaz marad. Ha számít nekik az ok, ha nem.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 11., szerda 12:19
Nem erről van szó,nekem már nagyon régóta unalmas.h3x0r írta: A bajnoksag szunetel, nincs semmi uj hir, az emberek meg elvarjak a posztokat. Persze hogy unalmas az, hogy magukat ismetlik.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 11., szerda 11:55
Hát én kajak azt hittem kiutaztak néhányan unalombólcsabi* írta:ha jól tudom nem utaztak ki hanem a kinti magyarok gyűltek össze
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 11., szerda 11:44
A bajnoksag szunetel, nincs semmi uj hir, az emberek meg elvarjak a posztokat. Persze hogy unalmas az, hogy magukat ismetlik.miro írta:Nekem úgy az egész Trollfoci már baromi unalmas.
Szerintem ezek az emberek egyebkent is kint elnek.nmate írta:Trollfocival semmi baj nem lenne az ég világon, de van egy réteg akik túlzásba esnek, példa erre, hogy kiutaztak egy olyan játékost ünnepelni aki nyilvánosan szarbanézi a szülőhazáját. A Trollfoci emiatt nem okolható, ők nem ezt kezdték el.
Kód:
Tisztelettel köszönöm mindenkinek aki eljött erre a meccsre!!! Az esemény oldal létrehozojának külön is...
A véleményem:
Troll igy, Troll úgy...
Azért egy dolgot értsetek meg: nekünk itt kint teljesen mást jelentett ez a mai meccs!!! Mi most nem trollkodtunk. Mi most MAGYAROK összejöttönk (az okok qrwára nem érdekesek) és nagyon jól éreztük magunkat!!! Végre szurkolhattunk klub hovatartozás nélkül!!! Volt itt kispesti, uttestes, dió, debreceni meg minden egyéb (bocs, hogy ha kimaradt valaki) meg természetesen Fradista. Nekünk ez az este sokkal több volt mint amit az otthoni trollok gondolnak!!! Mi tényleg szurkoltunk tiszta szivvel a Notts-nak és Bálintnak és qrwa jól éreztük magunkat!!! Ez az este már nem trollkodás volt! Ez a szivünkböl jött!! Mindegy, hogy miért és hogyan indult ez a "bajnersztori", de nekünk itt távol a hazántól ez mást jelent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönet a TrollFoci-nak, a Notts-nak és Bálintnak, hogy ennek részesei lehettünk!!!
...és mire e sorokat leirtam a szemem könnyes lett. Pedig elmultam 50.
Tavaszra szerveznék egy buszos Notts meccs kirándulást természetesen nonprofit alapon! Ezt az esemény oldalt használnám a továbbiakban is.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. február 11., szerda 11:36
ha jól tudom nem utaztak ki hanem a kinti magyarok gyűltek összenmate írta:Trollfocival semmi baj nem lenne az ég világon, de van egy réteg akik túlzásba esnek, példa erre, hogy kiutaztak egy olyan játékost ünnepelni aki nyilvánosan szarbanézi a szülőhazáját. A Trollfoci emiatt nem okolható, ők nem ezt kezdték el.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 11., szerda 10:41
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 11., szerda 10:37
wxyz írta:Inkább a közösségi oldalaknak. A felhasználók egy része az ezeken lévő dolgok után brika módjára megy'shutterisland írta:azért nem semmi, milyen ereje van a trollfocinak.
Egy ideig még nekem is vicces volt ez a Bajner téma, de már sok, erőltetett
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. február 11., szerda 10:24
Inkább a közösségi oldalaknak. A felhasználók egy része az ezeken lévő dolgok után brika módjára megy'shutterisland írta:azért nem semmi, milyen ereje van a trollfocinak.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. február 10., kedd 23:25
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem