Szerencsejátékok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Szerencsejátékok
Csóri bet365-nél nem lehet 3pt és dunk contestre fogadni, pedig poén lenne.
Irving 7.0, Thompson 6.0 pedig csábító, de még a Korver 3.8 is jó value pedig.
Irving 7.0, Thompson 6.0 pedig csábító, de még a Korver 3.8 is jó value pedig.
- ___Samy___
szép voltleverkusen 1x
fél óra alatt 0-3, 4 kapuralövésből 3 gól
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ___Samy___
szép fogás lett volnagyönyörű lett volna, csak egy gól kellett volna már. pont 3 lett..
természetesen tegnap nekem is egy gólon ment el...milyen meglepő
tegnap este idegből toltam egy ilyet 7500-al
leverkusen 1x
sevilla
real meccsen lesz gól a 19. perc előtt
bremen meccsen 1,5 gól felett
33 ezer jöhet
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
malaga @ 2.05
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
Tegnapi NHL kártyám jól befürdött (1-4), bár kis téteket toltam nagyrészt, és a közel 3-as szorzójú Oilers jött, így nem volt jelentős a bukó. Egyébként jók ezek az esélytelenre fogadások hokiban, akár egy 50%-os találati arány mellett is profit jön. A hazai underdogok meg gyakran hozzák.
Szóval ma megy az Arizona.
Szóval ma megy az Arizona.
tegnapi nap, a faszom kivan komolyan:
aaaaaaa
gyönyörű lett volna, csak egy gól kellett volna már. pont 3 lett..
aaaaaaa
gyönyörű lett volna, csak egy gól kellett volna már. pont 3 lett..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
FLA Panthers @ 2.45
TOR Maple Leafs @ 2.80
EDM Oilers @ 2.95
WIN Jets @ 2.55
OTT Senators @ 2.10
NBA egy meccs... hagyom.
TOR Maple Leafs @ 2.80
EDM Oilers @ 2.95
WIN Jets @ 2.55
OTT Senators @ 2.10
NBA egy meccs... hagyom.
hétvégére:
deportivo la coruna szerzi az első gólt @ 6.00
deportivo la coruna szerzi az első gólt @ 6.00
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
már most megbántam, hogy húztam a Cityt...nem tudom mit hittem, gondoltam, ha öt meccs nyeretlenek, most behúzzák. De közük nincs hozzá.
- nmate
Fisher says Melo probably won't play tonight.
Knicks under 91,5 @ 1u
Lesz még, megyek ma a sztárcsapatok ellen, szerintem senki nem fogja magát megölni AS meccs előtt.
Knicks under 91,5 @ 1u
Lesz még, megyek ma a sztárcsapatok ellen, szerintem senki nem fogja magát megölni AS meccs előtt.
Denver pipa, korrekt visszatérés, 1-0.
- nmate
Detroit - Horns és a Lakers - Denver under ment végül, utóbbi elég fájdalmas, hogy egy ponton múlt.
- nmate
Ertem, kosz. Gondolom akkor a pénzmennyiség nagyobb a Sunson. Kings is tetszik am.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Várok egy team total-ra a Bulls-Sacramento meccsen, ha az idegenbelieknek lesz ilyen 95-97 pont, húzom is az undert

Ez a reverse movement és általában ez jelenti azt, hogy az okos csávók a Suns mellett vannak. Persze ők sem mindig nyernek, csak a hosszútávot verik nagggyon stabilan. Ilyen volt mostanában amikor a Charlotte verte másodszorra Wizt, Indy Clevelandet, Detroit Houstont, stb...Suns nem teljesen tetszik, annak ellenére, hogy inkább a Rockets mellett van a nép, 0-ról -2-re ment a line. Persze lehet játszom. Pár under viszont igen, Horns-Detroit, Suns-Rockets, Denver-Lakers.
Amúgy pedig remek helyzetben van a Suns, nekik utolsó, Rocketsnek lesz egy b2b meccse még a Clips ellen a szünet előtt, emellett kétszer kaptak ki, és elég ritka, hogy közel azonos csapatok háromszor kikapjanak egy évadban egymás ellen. Plusz PO-ért haroclnak, Len visszatérhet, középen gondot okozhatnak a Rakétáknak.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
Suns nem teljesen tetszik, annak ellenére, hogy inkább a Rockets mellett van a nép, 0-ról -2-re ment a line. Persze lehet játszom. Pár under viszont igen, Horns-Detroit, Suns-Rockets, Denver-Lakers.
Kb 1 hete nem pakoltam nba-t, nagyjából a kínálatot se lestem át, most igen, gyenge nap, 1 play (egyelőre) van azért.
Nuggets ML @ 2.15
Nuggets ML @ 2.15
Arsenal -1.5
Spurs +0.5
Spurs és BTTS
Hornets ML
Phoenix ML
Spurs +0.5
Spurs és BTTS
Hornets ML
Phoenix ML
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
kb. 0,8 unit plusz. OKC-n meglepődtem picit, úgy néz ki elkapták a fonalat. Mondjuk Clipsnél sem győzelemre számítottam, inkább sima covert láttam esélyesnek.nmate írta:Clips +9 @ 1,5u
Denver +5,5 @ 1u
Indi +4,5 @ 0,5u