ha igy lesz, es eljutok, akkor valahogy atadom mourinhonak a forumbol arado hatalmas szeretetet.dzsi91 írta:Még tavasszal utazni fog a csapat london kék felébe szal kezdj el gyűjteni

HozzászólásSzerző: hala real » 2015. február 11., szerda 2:42
ha igy lesz, es eljutok, akkor valahogy atadom mourinhonak a forumbol arado hatalmas szeretetet.dzsi91 írta:Még tavasszal utazni fog a csapat london kék felébe szal kezdj el gyűjteni
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. február 11., szerda 2:36
Még tavasszal utazni fog a csapat london kék felébe szal kezdj el gyűjtenihala real írta:persze, egyik meccsre mindenkepp elmegyek, azt hiszem foci imado emberkent ekkora lehetoseget vetek lenne kihagyni, de nem leszek gyakori vendeg az old traffordon.![]()
egyebkent az itteni embereknek ez teljesen megfizetheto, az o penztarcajuk szerint...kar, hogy en azert boven kevesebbet keresek naluk..de ez mar nem ide tartozik.
jovore remelem angol csapattal is osszekerulunk, remelhetoleg az egyik manchesterivel. innentol ezert fogok szoritani, bocs sracok. :Đ
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. február 11., szerda 2:30
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 11., szerda 1:47
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 11., szerda 1:22
Ezert nem jarok meccsre, csak nagyon ritkan...hala real írta:ennyit azert nem er egy (ketto) angol csapat sem -madridistakent-, mar bocsanat.
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. február 11., szerda 0:52
rangadora szerettem volna menni, mondjuk a varosira, de akkor mindegy...sonic írta: Igen kb ott fog kezdodni a legalja. Nagyban fugg milyen meccsrol van szo, meg hogy hova akarod a jegyet... Kis falusi csapatok ellen a szarabb helyekre 50-60. Ugyanez mondjuk egy Chelsea, Arsenal ellen mar 260, ha egyaltalan kapsz.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 11., szerda 0:25
Igen kb ott fog kezdodni a legalja. Nagyban fugg milyen meccsrol van szo, meg hogy hova akarod a jegyet... Kis falusi csapatok ellen a szarabb helyekre 50-60. Ugyanez mondjuk egy Chelsea, Arsenal ellen mar 260, ha egyaltalan kapsz.hala real írta:sajnos nincs olyan ismerosom itt kint.
egyebkent en olyan 50-60 font korul szamitottam a jegyre, latatlanban.
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. február 11., szerda 0:11
sajnos nincs olyan ismerosom itt kint.sonic írta:Ha van ismerosod szurkoloi berkekben akkor rajta keresztul erdemes. Ugy a legolcsobb...
koszonom, erre ranezek.sonic írta:Barclays ticket tuesday.
valaszoltam.BH710 írta:Irtam pü-t.
HozzászólásSzerző: BH710 » 2015. február 11., szerda 0:03
hala real írta:nem tudtam hova irjam, talan itt jo.
a kozeljovoben szeretnek elmenni egy mu meccsre, az old traffordon termeszetesen...ugyanis elerheto kozelsegben elek a varostol, es jobban csabit, mint az ujgazdag city.
a kerdesem az, hogy hogyan tudnek a legolcsobban, es legegyszerubben jegyhez jutni, illetve korulbelul mennyivel szamoljak?
liverpool-real madrid meccsrol lecsusztam, akkor meg nem voltam kint...pedig nyilvan arra mentem volna.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 10., kedd 23:54
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 10., kedd 23:39
hala real írta:nem tudtam hova irjam, talan itt jo.
a kozeljovoben szeretnek elmenni egy mu meccsre, az old traffordon termeszetesen...ugyanis elerheto kozelsegben elek a varostol, es jobban csabit, mint az ujgazdag city.
a kerdesem az, hogy hogyan tudnek a legolcsobban, es legegyszerubben jegyhez jutni, illetve korulbelul mennyivel szamoljak?
liverpool-real madrid meccsrol lecsusztam, akkor meg nem voltam kint...pedig nyilvan arra mentem volna.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 10., kedd 22:56
3 pontos volt, gólponterős vagy mih3x0r írta:Balotelli elso golja?![]()
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. február 10., kedd 22:55
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 10., kedd 22:50
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 10., kedd 22:43
Kerlon írta:Akkor úgy mondom, hogy ügyetlennek tűnő, mert technikailag tényleg top volt RvN... De a mozgása is esetlen volt például. Kane-nek is ilyen beütése van.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 10., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. február 10., kedd 22:39
Nem értek egyeth3x0r írta:Bale jut rola eszembe. Lehet belole egy brutal befejezo, de a stilusa nem a spanyol ligaba valo.wxyz írta:Mai meccsen a gólon kívül tényleg nem mutat semmit, de ettől még van benne ügyesség.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 10., kedd 22:35
Tipikus RVN.Kerlon írta:Akkor úgy mondom, hogy ügyetlennek tűnő, mert technikailag tényleg top volt RvN... De a mozgása is esetlen volt például. Kane-nek is ilyen beütése van.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 10., kedd 22:23
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem