Ezert nem jarok meccsre, csak nagyon ritkan...hala real írta:ennyit azert nem er egy (ketto) angol csapat sem -madridistakent-, mar bocsanat.
Egyszer azert szandd ra a lovet, annyit meger.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 11., szerda 1:22
Ezert nem jarok meccsre, csak nagyon ritkan...hala real írta:ennyit azert nem er egy (ketto) angol csapat sem -madridistakent-, mar bocsanat.
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. február 11., szerda 0:52
rangadora szerettem volna menni, mondjuk a varosira, de akkor mindegy...sonic írta: Igen kb ott fog kezdodni a legalja. Nagyban fugg milyen meccsrol van szo, meg hogy hova akarod a jegyet... Kis falusi csapatok ellen a szarabb helyekre 50-60. Ugyanez mondjuk egy Chelsea, Arsenal ellen mar 260, ha egyaltalan kapsz.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 11., szerda 0:25
Igen kb ott fog kezdodni a legalja. Nagyban fugg milyen meccsrol van szo, meg hogy hova akarod a jegyet... Kis falusi csapatok ellen a szarabb helyekre 50-60. Ugyanez mondjuk egy Chelsea, Arsenal ellen mar 260, ha egyaltalan kapsz.hala real írta:sajnos nincs olyan ismerosom itt kint.
egyebkent en olyan 50-60 font korul szamitottam a jegyre, latatlanban.
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. február 11., szerda 0:11
sajnos nincs olyan ismerosom itt kint.sonic írta:Ha van ismerosod szurkoloi berkekben akkor rajta keresztul erdemes. Ugy a legolcsobb...
koszonom, erre ranezek.sonic írta:Barclays ticket tuesday.
valaszoltam.BH710 írta:Irtam pü-t.
HozzászólásSzerző: BH710 » 2015. február 11., szerda 0:03
hala real írta:nem tudtam hova irjam, talan itt jo.
a kozeljovoben szeretnek elmenni egy mu meccsre, az old traffordon termeszetesen...ugyanis elerheto kozelsegben elek a varostol, es jobban csabit, mint az ujgazdag city.
a kerdesem az, hogy hogyan tudnek a legolcsobban, es legegyszerubben jegyhez jutni, illetve korulbelul mennyivel szamoljak?
liverpool-real madrid meccsrol lecsusztam, akkor meg nem voltam kint...pedig nyilvan arra mentem volna.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 10., kedd 23:54
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. február 10., kedd 23:39
hala real írta:nem tudtam hova irjam, talan itt jo.
a kozeljovoben szeretnek elmenni egy mu meccsre, az old traffordon termeszetesen...ugyanis elerheto kozelsegben elek a varostol, es jobban csabit, mint az ujgazdag city.
a kerdesem az, hogy hogyan tudnek a legolcsobban, es legegyszerubben jegyhez jutni, illetve korulbelul mennyivel szamoljak?
liverpool-real madrid meccsrol lecsusztam, akkor meg nem voltam kint...pedig nyilvan arra mentem volna.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 10., kedd 22:56
3 pontos volt, gólponterős vagy mih3x0r írta:Balotelli elso golja?![]()
HozzászólásSzerző: hala real » 2015. február 10., kedd 22:55
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. február 10., kedd 22:50
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 10., kedd 22:43
Kerlon írta:Akkor úgy mondom, hogy ügyetlennek tűnő, mert technikailag tényleg top volt RvN... De a mozgása is esetlen volt például. Kane-nek is ilyen beütése van.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. február 10., kedd 22:42
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. február 10., kedd 22:39
Nem értek egyeth3x0r írta:Bale jut rola eszembe. Lehet belole egy brutal befejezo, de a stilusa nem a spanyol ligaba valo.wxyz írta:Mai meccsen a gólon kívül tényleg nem mutat semmit, de ettől még van benne ügyesség.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. február 10., kedd 22:35
Tipikus RVN.Kerlon írta:Akkor úgy mondom, hogy ügyetlennek tűnő, mert technikailag tényleg top volt RvN... De a mozgása is esetlen volt például. Kane-nek is ilyen beütése van.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 10., kedd 22:23
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 10., kedd 22:22
Bale jut rola eszembe. Lehet belole egy brutal befejezo, de a stilusa nem a spanyol ligaba valo.wxyz írta:Mai meccsen a gólon kívül tényleg nem mutat semmit, de ettől még van benne ügyesség.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. február 10., kedd 22:13
HozzászólásSzerző: heccsat » 2015. február 10., kedd 22:07
Annyira nem ügyetlen amúgy, érdemes szemmel tartani, mert egy igazi gólratörő csatárról van szó, aki mindig ott van ahol kell, egyetlen egy baj van vele, hogy rossz csapatban van, onnan nekünk elhozni tudjuk milyen nehéz.Kerlon írta:Ez a Kane egy új RvN, nem tűnik ügyesnek, de 16-oson belül bever mindent, mint ló a lónak.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. február 10., kedd 22:07
Kerlon írta:Ez a Kane egy új RvN, nem tűnik ügyesnek, de 16-oson belül bever mindent, mint ló a lónak.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem